Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amandaaa foxx30

cZY mozna usmazyc watrobke bez obtaczania w mące.?

Polecane posty

Gość amandaaa foxx30

Czy tez dobra wyjdzie.?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość amandaaa foxx30
bo kaurat nie mam mąki. czyli bez niczego na olej watrobke?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Yogi-78
JA najpierw obgotowuję we wrzątku, wtedy mniej pryska na patelni. przyprawiam ale nie panieruję w niczym. Wrzucam z cebula na patelnie podsmażam a potem duszę z woda. Jest mięciutka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak mozna takie cos zrec
fuuuuuuu:-O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość amandaaa foxx30
watrobka jest pyszna. z cebulka. i surowka z kapusty. pycha.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Yogi-78
Normalnie, nożem i widelcem. :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ooooooooooooii
oczywiscie ze mozna. ja robie na teflonie z odrobina oliwy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ooooooooooooii
i zgadzam sie ze z cebula smazona jest super! :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×