Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BasiaNieszczesliwa

Mój mąż jest prawiczkiem!

Polecane posty

Gość WiesiuNieszczęśliwy
jezu,co ja biedny pocznę dalej. błagam o modlitwę o moje małżenstwo i dziewictwo mojej zony nieszczęsne. pochwa jej zarosła pajęczyną:Oale mojego kootasa się boi. ludzie pomóżcie,co mam robic dalej????

Podziwiam za wytrwałość. Ja bym nie wytrzymała tak długiego czasu. Trochę to dziwne jak na takiego mężczyznę może rzeczywiście ma faceta na boku skoro wraca późno i nie chce się kochać a ty jesteś przykrywką.

Gość BasiaNieszczesliwa
witam moi kochani. nie mogłam wczesniej napisać,bo jestem wstrząsnięta po tym co usłyszałam od niego jak wrócił około pólnocy pijany do domu. musiał wrócić-prędzej czy później--bo dziś szedł rano do pracy. on...on...wyznał mi,ze jest....gejem:( :( :( :( :( :( wzamał wszystko,całą naszą miłość(moją do niego),wszystko na co miałam nadzieję. jak się uspokoję to zadzwonię do jego rodziców,umówimy się na rozmowę. Muszę to sobie wszytsko poukładać,przygotować się do rozwodu itp. będę składała wniosek o unieważnienie mojego małżenstwa--tak jak tutaj mi radziliście. nie wiem co piszę teraz,nadal jestem w szoku po tym,co usłyszałam od niego:O:O łzy mi lecą po klawiaturze,załamało się całe moje zycie. jeszcze może sie odezwę jak bedę miała w sobie wystarczająco siły. dziekuję,ze uswiadomiliscie mi to--co od dawna podejrzewałam,ale łudziłam sie,ze to może minie.

Gość bubbbi
Autorko ciesz się,że teraz się wydało a nie za kilka lat. Ciesz się,że nie macie dzieci. Jeszcze jesteś młoda ułozysz sobie życie :)

Gość jedno slowo do Igora
nie wiem, o jaką teologię się otarłeś i skąd wziął Ci się pogląd na stanowisko Kościoła dotyczące czerpania przyjemności z seksu. Jestem katoliczką i nigdzie nie zetknęłam się z przekonaniem, że seks nie ma łączyć się z przyjemnością. Znam wiele małżeństw katolickich, które, zapewniam Cię, nie umartwiają się, planując tylko z mozołem kolejne potomstwo. Polecam wywiad z o. Ksawerym Knotzem: http://www.plasterek.pl/SeksCzyniZwiazekPelnym.html

Gość Normalny gość 29
BasiaNieszczesliwa oszukiwał Cię tyle lat, ja bym go chyba zabił na twoim miejscu, powinni za takie coś wsadzać do więzienia. Przecież jesteś złamana psychicznie, tego nie zapomnisz od tak, czeka Cię psycholog i długie leczenie żeby dojść do siebie, o ile wogule to możliwe.

Gość taki jeden facet 28
Owszem on ją oszukiwał ,ale widziały gały co brały. Autorka mogła sprawdzić przed ślubem co w trawie piszczy nie zrobiła tego no ,a teraz płaci za swój brak działania. No cóż przykre , życzę powodzenia autorce w rozwodzie i w pozbieraniu się ,a przede wszystkim w byciu sobą. Dziewczyno skoro lubisz seks to kurde szukaj faceta który też lubi i z którym po miesiącach/dwóch będziecie się kochali jak szaleni. Bo mi się wydaje ,że z tym związku z obecnym oszukiwałaś samą siebie ,że seks Ci nie potrzebny ,że wytrzymasz ,a tak nie wolno.

Gość jedno slowo do Igora
Współczuję Ci bardzo, to jakiś koszmar. Nie potrafię sobie nawet wyobrazić, co przeżywasz. Unieważnij jak najszybciej tę farsę i uciekaj od niego jak najdalej:( Trzymaj się!

Gość w takie bajki to ja nie wierze
po co gejowi malzenstwo?? dla podtrzymania opini?? przeciez takie cos wczesniej czy poznij by wyszlo. ... ta cala historia nie ma logiki

Wspolczuje Nieszczesliwa Basiu. Czyli jednak gej, SKrdzywdzil Cie ten facet. Ale to biedny czlowiek, biedny gej-katolik, ktoremu sie wmawia zeby unieszczesliwial kobiete i bral slub, albo byl sam. Bo "gejostwo" to grzech wobec Kosciola Katolickiego. Tylko żeby nie skonczylo sie zle jak dla Bobbiego Griffitha. Autorko, napewno zycie Ci sie złamało, ale ciesz sie ze teraz a nie 10 lat po slubie z 2ka dzieci, tak naprawde nic was nie trzyma, jestes mloda, wezmiesz slub z heterosexualnym mezczyzna, i bedziesz sie smiala za pare lat ztego:)

Gość to znowu prowo tej pindy
od zwiazku ze sparaliżowanym, dla odmiany teraz jest pederasta.

Gość głupia baba chce kochać
to nie jest zaden gej!! Gej tez ma potrzeby wiec dla swietego spokoju i przykrywki by poszedl z zona do lozka!! Bardziej mysle ze to problemy ze wzwodem albo wytryskiem, albo boi sie ze Tobie nie dogodzi, ja bym go przycisnela i pogadala chocbym miala go do rozmowy zmuszac cala noc :)

Gość stawiam na to
że mąż nieszczęsnej Bachy był notorycznie molestowanym ministrantem.Amen

Gość PrzypadkowyGość
Przykro mi czytając tą historię, bardzo Ci współczuję. W końcu straciłaś 5 lat z człowiekiem, który nic do Ciebie nie czuł...Trzymaj się ciepło.