Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A co by bylo gdyby????

Dlaczego kobiety kochają sagę ZMIERZCH?

Polecane posty

Zastanawia mnie co kobiety widzą w tym fimie.. dlaczego potrafią ogladac to po kilkanascie razy (i raczej nie dla gry aktorskiej)? Zawsze wydawalo mi sie, ze fankami sagi są kobiety samotne ktore szukają milosci, lecz okazuje się ze kobiety ktore sa w związkach tez ten film uwielbiają.. Co kobieta ktora jest spelniona w zwiazku ze swoim facetem i niczego jej nie brakuje, moze widziec w takim filmie??? POZDR

Gość check this out_
nie mam pojęcia, ja jej jakoś nie lubię.

jest to beznadziejna saga niczym herbata która ma tą samą nazwę :o Jeszcze jestem w stanie zrozumieć osoby w wieku 13-17 lat ale więcej? To jakieś nieporozumienie. Ale nie tylko kobiety to lubią. Mój znajomy - 23 latek :o - jest tym filmem zachwycony i namawiał swoją dziewczynę by na to chodzili do kina bo jej się nie podobał

Gość wazka24lata
mnie podobalo sie to,jak bardzo opiekunczy byl edward dla belli , za kazdym razem gdy ona byla w tarapatach - on sie pojawial - moze dlatego dziewczyny lubia ten film , bo kazda marzy o takim rycerzu ktory nagle pojawia sie i ratuje z opresji ;) w tym filmie widac zainteresowanie i iskry miedzy glownymi bohaterami,bo oni po tym filmie naprawde zostali para ,zabujali sie w sobie-i to wszystko widac na filmie , dlatego mi sie podobal :)

Gość byłam z sis na 1 czesci
i wysiedziec nie moglam,ona zachwycona,dla mnie knot załosny ale znam fanki od najmłodszych po całkiem leciwe

Gość sialalalalalalallala
Jestem kobietą i zauważylam, że Zmierzchem podniecają sie jedynie niedorozwoje z zakątków wiejskich, gdzie pójście do KFC to wycieczka szczęścia i marzeń :)

Gość i7juyhtg
Słyszałam taką interpretację, że pociąga ich w tej historii to, że Edward nie chciał uprawiać z Bellą seksu. :P Poza tym na pewno to, że Bella jako przeciętna, niezbyt popularna nastolatka (zapewne wiele dziewuch się z nią utożsamia) rozkochała w sobie wampira, który przez 100 lat czekał na "tę jedyną".

Gość wazka24lata
dodam ze najbardziej podobal mi sie film zmierzch czyli ta 1 czesc, reszta juz byla troche nudna ,naciagana -nie lubie fantasy czy jak to tam sie zwie,ale 1 czesc - super :)

moja kolezanka wrecz kocha "sage"... jest dobrze wyksztalcona i bardzo inteligentna- dlatego nurtuje mnie pytanie "co takie kobiety w sadze widzą"...

Jestem kobietą i nie znam osobiście nikogo, komu to się podoba. Prawdopodobnie dlatego, że moje znajome mają 25+ i są normalnie rozwinięte emocjonalnie :P

Gość check this out_
kiedyś chciałam to obejrzeć, po 15 minutach wyłączyłam. ale to jest tak jak z muzyka niektórzy lubią disco polo i mają do tego prawo

Gość gość
Drogie krytykujące wyjmijcie kołek z tyłka i przeczytajcie/obejrzyjcie historię o miłości. Wydaje mi się, że nie potraficie obejrzeć filmu bez uczucia zazdrości. Co z tego czy ktoś jest w związku czy nie. Ta opowieść chwyta za serce i tyle. Każda marzy o rycerzu, choć niektóre się do tego nie przyznają i biorą co daje los, nawet jak daje byle co.

Gość gość
Historia o miłości dla dzieci. Dopiero teraz widzę jaka banalna :D