Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28letnibez stażu

żadna dziewczyna mnie nie chce bo jestem prawiczkiem i

Polecane posty

Gość 28letnibez stażu

nigdy nie całowałem itd :(

Gość GTRHRYGJMTG
jestes mlody, cale zycie przed Toba na pewno spotkasz jeszcze na swojej drodze te jedyna

Gość wew zygfryd
Bo kobiety gardzą prowizjami jak pójdziesz do burdeli i stracisz prawicowo to będzie inaczej.

Gość wew zygfryd
Bo kobiety gardzą prawiczkami jak pójdziesz do burdeli i stracisz prawicowo to będzie inaczej.

Gość 28letnibez stażu
nawet boję się iść do burdelu :(

Gość retyuytrtrt
idz do tego burdelu, ale do jakiegos lepszego nie speluny, szkoda zycia czekac na ta jedyna, jak teraz dla kobiet liczy sie lepszy ruchacz jak czlowiek

Gość 28letnibez stażu
a jak złapię HIVa to kto mnie uratuje ? :(

Gość wew zygfryd
To kiepsko a próbowałeś jakieś portale? Gdzie się kobiety ogłaszają.

Gość a skąd one to wiedzą ?
Mówisz takiej jednej z drugą "jestem prawiczkiem i nie całowałem się nigdy itd" ?

Gość wew zygfryd
" szkoda zycia czekac na ta jedyna, jak teraz dla kobiet liczy sie lepszy ruchacz jak czlowiek" Dokładnie

Gość IMO12391
28letnibez stażu "a jak złapię HIVa(...)" ­ Prędzej złapiesz od "porządnej dziewczyny", która nie widzi problemu w tym, aby po pijaku przemacać/przelizać/przeruchać się z losowymi fagasami. :classic_cool: ­ Ale to tylko teoretycznie, bo przecież "porządne dziewczyny" nie lubią Prawików. :P

Gość Pan Bareja
to po co się przyznajesz? Ja przyznałem się dopiero po fakcie, nauczony doświadczeniem. Wcześniejsze dziewczyny od razy krzyżowały nogi na wieść, że jestem prawikiem. Dzięki czemu nie straciłem cnoty w wieku 16, 18, 23, a dopiero w wieku 25 lat. Zmarnowanych naiwnie okazji i lat nikt juz nie wróci. Pozdrawiam

Gość agent0909
zycie syngla jest wspaniale . Nie masz zadnych obowiazkow ,nikt Ci nic nie nakazuje nie musisz wydawac na prezenty , sprzatac , gotowac ,prac jej bielizne itd.... Jezeli chcesz sobie poruchac to mysle ze znajdziesz bez problemow i przestan sie nad soba uzalac pozdrawiam

A skąd one wiedzą że jesteś prawikiem :o ? Takich rzeczy się nie mówi szybko... Też masz problem wagi światowej 💤

Gość prawda boli.......
kto ci kaze facet mowic ze jestes prawiczkiem? kobiety sa głupie jak but tak naprawde, choby nie wiem jak sie zarzekały, juz z miejsca oceniaja cie jako cos gorszego, a powodow twojego prawictwa moze byc wiele, ale one takich rzeczy nie rozumieja, ja znam conajmniej kilku facetow co nigdy nie mieli dziewczyny, bo nie potrafia wciskac kitow kobiectom o rzekomej milosci, sa niesmiali, albo skupiaja sie na przyszłosci, bo nie chca w przypadku wpadki zrypac sobie zycia, glowa do gory

Gość psychopatic
To nie chodzi o to,że jesteś prawiczkiem, na pewno masz wiele innych wad. Co tu dużo gadać, pewnie zostaniesz do konca życia sam, najlepszym rozwiązaniem byłoby samobójstwo

Gość IMO12391
Edzia - "deviantart"...podejrzewam, że masz małe cycki. :classic_cool:

Gość prawda boli.......
ona2345;;;;--- no i nic ze jestes dziewica, wszystkiego sie mozesz szybko nauczyc jesli chodzi o sfery seksualne, tylko tu ludzie pisza bzdety na temat seksu jakby to było najtrudniejsze w zyciu, a prawda pewnie jest taka ze pisza to kobiety ktorym sie nie udało w zyciu, na zlosc innym, seks komplikuja do tego stopnia, ze nawet reakcje w reaktorze jadrowym sa bardziej uproszczone, nie dajcie sobie ludzie wciskac kity, nie kazdy ma okazje ani mozliwosci poznac partnera w takim czasie co rowiesnicy,

Gość jnnggjdjd
" psychopatic To nie chodzi o to,że jesteś prawiczkiem" Właśnie o to chodzi

Gość psychopatic
jnnggjdjd A może jakiś argument? Bo jak na razie to po prostu jest pi*rdolenie bez sensu. Jakiś musi być powód tego,że jest prawiczkiem, wady w charakterze albo wyglądzie, tylko jakieś debile sobie wkręcają że nikt ich nie chce bo są prawikami i nie umieją spojrzeć prawdzie w oczy

Gość dewyant
Na twarzy masz to wypisane, ze wiedza ? Po chuy im mowisz takie rzeczy. W ostatecznosci sciemniaj, ze dawno kobiety nie miales. Szoruj na dzifki smialosci nabierzesz do nich.

Gość prawda boli.......
psychopatic sam jestes prawiczkiem wnioskuje, nikt ich nie chce? raczej to ludzie sami sobie tak wmawiaja, jesli sam ktos jest maloatrakcyjny to powinien szukac tez 2 osoby o podobnym wygladzie, ale znajac zycie lepiej sie uzalac nas soba

Gość 28letnibez stażu
a skąd one to wiedzą ? - wystarczy jak pytają mnie czy byłem w poprzednich związkach :( nie chcę kłamać :(

Mnie się wydaje , że autor po prostu prowadzi tu podryw na tzw. prawika.Stosuje taktykę prawika , inny sposób to na geja ...........laski szybko się zbiegną , by takiego pocieszyć.do geja też lgną , bo taki niby bezpieczny, niczego nie chce.

Gość psychopatic
prawda boli....... "psychopatic sam jestes prawiczkiem wnioskuje, nikt ich nie chce? raczej to ludzie sami sobie tak wmawiaja, jesli sam ktos jest maloatrakcyjny to powinien szukac tez 2 osoby o podobnym wygladzie, ale znajac zycie lepiej sie uzalac nas soba" Naucz się k*rwa czytać i potem do mnie pisz.

Gość Little red
Nie słuchaj ludzi, którzy mówią, że powinieneś jak najszybciej iść do burdelu i stracić prawictwo. To nie działa tak. Dziewczyny nie zaczną na Ciebie nagle zwracać uwagi, bo nie jesteś prawiczkiem. Prawda jest taka, że pewnie masz inne problemy. Po pierwsze, patrzysz na złe dziewczyny. Jeśli one zwracają na to uwagę, to nie szukaj miłości w śród nich. Jak dziewczyna się w Tobie zakocha to sama zadba o to byś nie czuł się dyskomfortowo podczas stosunku. A może znajdziesz dziewicę i razem będziecie się uczyć i iść z stronę dojrzałego seksu. Nikt od razu nie jest w niczym mistrzem więc się nie bój. Ważne jest żebyś przestał się bać. I pamiętaj, żebyś mierzył siły na zamiary. Mężczyźni mają skłonności do wyrzucania kobietom, że lecimy na kasę i wygląd, ale to nie do końca prawda (chociaż lubimy gdy faceci fajnie wyglądają). Ty też nie stawiaj sobie poprzeczki za wysoko. Szukaj w śród dziewczyn, które są niepozorne, ciche, nieśmiałe, wolne. Myślę, że to będzie Twój typ.