Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam hipotetycznie.....

Mój plan niech ktoś oceni czy coś może pójść nie po mojej myśli

Polecane posty

Pytam hipotetycznie - Mam ciężki życie, nie chce się uzalać ani tlumaczyc. Postanowiłem skończyć z tym wszystkim. Plan jest taki - w dniu ukończenia osiemnastych urodzin wyprowadzam się od rodziców, niby za granicę do dziewczyny, po prostu wyjde liczę na to że się na to złapia, w rzeczywistości wyjadę na drugi koniec polski, tam kończę ze sobą, na torach, ciało zmasakrowane, bez dokumentów, policja nie identyfikuje ciała, nikt nie zgłasza mojego zaginięcia bo przecież mieszkam niby za granicą. Jako że minęło już kilka miesięcy chowają mnie w grobie podpisanym NN. nikt się nie dowiedział że jestem przegrancem który się zabił. I w ogóle fajerwerki WYPALI?

Gość fdfdffdfdf
nie, lepiej serio wyjedź i zacznij żyć od nowa, będzie git :classic_cool:

nie możesz być przegrańcem nie mając jeszcze nawet 18 lat;)

Gość Życie poooo Życiu
Tak. Pomyśl o swojej duszy. Chcesz być wiecznie zabłąkany i krążyć w miejscu w którym się zabiłeś? Dla mnie to chore

Tak chce krążyć w miejscu w którym umarłem, wybiorę takie miejsce które pokocham. Oceniajcie plan i go udoskonalajcie a nie jakieś życie po życiu

Wdif, jeszcze nie ale będę a w ogóle życie jest marne pomyślałem że jak mam odwagę to czemu by tego nie uczynić

ale co ulepzyć? nie wiem co chcesz osiągnąć np. mi by do głowy nie przyszło myśleć że po mojej śmerci powiedzą, że przegrałam:O pytasz się czy ten pociąg Cię zabije?

Gość Życie poooo Życiu
Chciałam wiele razy się zabić. Pomyślałam sobie o tym że nie jestem gotowa na to co mam zobaczyć po śmierci i dałam spokój. Nie wiem,zawsze wychodzę jakoś z problemów ale jak tylko są nowe to powracam do myśli samobójczych. Chciałabym z kimś porozmawiać,z kimś kto potrafi bo moja rodzina...oni nie wiedzą jak komuś można zrujnować psychikę

Gość ,.,.,.,.,,,.kotlet devolaile
plan idiotyczny! moj kolega z liceum tak wlasnie zrobil, tzn nie dokladnie tak ale sie zabił w podobny sposob...nawet nie wiedzial ile osob po nim plakalo. byl mlody i piekny, nie masz woli zycia? a jakbys spotkal idealna kobiete, ktora by Cie kochala ?

Wedif nic pytam tylko czy wszystko poszłoby po mojej myśli nie chce kobiety, nie chce litości

No to teraz przeczytaj mój 1 post i zastanów się dlaczego tutaj pisze panie studentę

Gość Grand Electronicien
dobry pomysł, ja myślałem aby pojechać do Francji, zrobić sobie długie wakacje na ile starczy mi pieniędzy i tam skoczyć z jakiegoś klifu w morze, cały czas ciepło, w zmarzniętej ziemi leżeć nie będę musiał, nikt po mnie płakał nie będzie

Ale lepiej było by się przysłużyć dla ludzkości. Jeśli jesteś zdrowy możesz pogadać z jakąś mafią żeby wycieli ci organy do przeszczepu za to dobrze płacą. niech dają Ci pieniądze na dwa tygodnie przed planowanym zejściem w zamian za Twoje organy (poszalejesz trochę chociaż przed śmiercią). A resztę ciała wrzucą gdzieś w wapienniki pod Działoszynem. Oczywiście żart, jak byś zaszedł z taką propozycja to by Cie pokroili tego samego dnia, ale i tak byś komuś pomógł swoim narządem.

Sorry, ale nie napisałeś powodów dla których chcesz to zrobić. Ale jasne, zawsze lepiej uciec od problemów niż z nimi sobie poradzić na przykład zmieniając środowisko. I przy okazji, jestem kobietą.

Szczerze ci powiem masz głupi pomysł na samobójstwo, nie pomyślałeś, że coś może pójść nie tak i możesz przeżyć.

Gość Grand Electronicien
wszystko się uda

Gość Grand Electronicien
uda się, wystarczy chcieć

Chłopie to teraz mam pytanie do ciebie, po co piszesz na tym forum o tym? Ja kiedyś też chciałem to zrobić (umrzeć), ale nie pisałem o tym na forach nikt o tym nie wiedział. Jaki masz powód? Piszesz bo szukasz sposobu i myślisz, że ktoś ci napisze?

Gość Grand Electronicien
do mnie czy do autora?

Gość Grand Electronicien
bo nie podobają mi się niusy w telewizji

Uważaj z tym wypisywaniem bo ekipy "pomocnych" juz czekają. Zaraz cię wyśledzą po ip i włamią sie do domu, narobia wstydu i zamkną w pokoju bez okien.

Gość Grand Electronicien
i do końca życia będą żyli na koszt podatnika