Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Na mieście nie ma fajnych czterdziestek chętnych na romans

Polecane posty

A u mnie cały dzień pada deszcz. Jutro będzie ślizgawka. Zastanawiam się jak to jest, bo wydaje się, że kobiety ok. 40 często żyją w długich małżeństwach, są religijne. No ale pewnie w pracy jakieś romanse mogą się zdarzać.

Gość a w jakim mieście szukasz
czy deszcz czy śnieg o tej porze roku niezła jazda :) a co do romansów w pracy czy gdziekolwiek - gdybym była szczęśliwą mężatką chodziłabym na randki z mężem - tak to widzę niepoprawna romantyczka ale że mam okropny charakter :classic_cool: jest tak a nie inaczej a używając żargonu kafe :D dlaczego takie młode ciacho zagląda na babskie forum zamiast czarować jakąś miłą koleżankę ? (wiem zbyt osobiste pytanie :) ) a tak na marginesie- 200 km od Wrocławia oczywiście ;)

Skąd podejrzenie, że jestem ciachem? ;) A czemu nie koleżanka, nie mam takich koleżanek. A jakbym mial, to by już nie byly koleżankami. Trzeba dzialać, albo w tę, albo w tę. Zresztą ostatnio często mi się starsze koleżanki podobają. :)

to ciacho to taki skrót myślowy chociaż może każdy przed 30.to ciacho :) mam mały dołek i czuję się jakbym miała 80 :( nie cierpię tego ale mam nadzieję że to minie a zresztą wiek ( teraz wszyscy żyjemy w XXI :):):) ) to tylko kwestia umowna rozglądaj się dobrze wiosna już tuż tuż ( nie lubię zimy...)

Faktycznie zimą ciężej się rozglądać. :classic_cool: Facet musi sie nie tylko rozgladac, ale i dzialać. Nie przesadzaj. Czy 30, czy 40, co to za różnicy wobec nieskończoności wszechświata. ;)

Gość offerma
i kto to pisze :D

jakaś oferma się przyplątała :classic_cool: działaj aby nie wyjść z wprawy :) odrobina adoracji ( ładne słowo...) czyni cuda

Gość TH is IT NL
Loooser tylko pisze że jakąś podrywa a tak naprawdę to tylko się gapi na dziewczyny

a jeżeli nawet... często jest to dobry początek

Nie tylko, ale po pierwsze bardzo malo kobiet mi sie podoba bardzo. Po drugie czesto wiem, że maja męża, to głupio działać. Dzięki za wskazówki!