Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka pewna

Panowie jakiego koloru lubicie bieliznę?

Polecane posty

Gość koronkowy fan
Ruda, bajeczny piękny, zatyka :)

Gość kobietka pewna
Buty zajebiste :P chce :P

Dorciaaa84 albo coś takiego, opisze tu: biustonosz zapinany z tylu na dwie haftki, a wokół niego, a pod min wokół biała jest koronka do bioder, a do niej 4 żabki:-)

Bo jakos sobie nie wyobrazam zebym załozyla sexi bielizne i czekala na ukochanego w kapciach lub boso

Gość inżynier serwisowy bann

butki calkiem, calkiem. Co prawda ja jednak wole bardziej klasyczne, ale wysoke szpilki, ale to juz kwestia upodoban. A w kapciach to wiadomo...do takiego gorsetu w bamboszach:D:D:D to musi komicznie wsygladac:D seksowne buty jednak uzupelniaja calosc

No widze własnie przegladam coś cie powrzucały i masakra. Albo dziwkarskie stroje. Albo jakieś antygwałckie body. Body, antygwałty i kalesony powinny być u kobiet zakazane.

Wiesz, to wszystko kwestia gustu, a jak wiadomo, o gustach sie nie rozmawia. Ja osobiscie preferuje bielizne seksowna, ale elegancka.

jak komuś podoba się body to ma raczej pociąg do dzieci. A jak może się podobać skarpetka do połowy nogi? Lub kalesony? Tylko i wyłącznie pończochy. I tu macie wybór czy do paska czy normalne. Kolor / gorset / czy komplet. To już kwestia gustu. zasada jest jedna. Wy lubicie jakieś tandetne białe staniki z milionem takich pierdylników. A niemal wszyscy by woleli gładkie już. A jeśli mająbyć jakieś ozdoby to albo jakieś wzorki. Albo różyczki coś w tym stylu. A nie falbany jak do komunii. Reszta jw. Kwestia gustu. Ja lubie czarną. Gorsety i pasy do pończoch.

Jak dla mnie, to pani w kobaltowej sukience by mogła mieć bieliznę coś w stylu Amourette 300, do tego pończochy samonośne z koronką, szpilki pep-toe pod kolor sukienki, biżuteria - srebro z cyrkoniami.

Gość kokietka brunetka
gorstety w pewnym wieku niemal niezbędne..brzuszek już nie ten...

I jeszcze jedno jak jesteś młoda i nosisz kolorowe pasiaste skarpetki itp. To weź to jakoś dobieraj. A nie gorset i pasiaste skarpetki. Albo biały komplet i pasiaste skarpetki. Nie musi być pod kolor czy coś. Tylko np pasiaste skarpetki i cukierkowy stanik czy coś.

Gość kokietka brunetka
PlusGrandir wstawiaj linki

Normalnie rozbawiles mnie tymi kalesonami:D Ja tez nie lubie falbanek i ogolnego kiczu. Dokladnie tak jak mowisz- gorset, ponczochy i ladne majteczki, to jest to:P

inżynier serwisowy bann to tylko szara męska masa nie ma bielizny tylko maskę na kroczę, a kobiety i faceci kobietom mają w czym wybierać i to jest piękne:-)

Gość fajny topik :)a za oknem śnieg
wrzucę moje 2 grosze pomimo że w pewnym wieku 30+ :) gorsetu nie muszę zakładać brzuszek nadal hmm...:D a poza tym bielizna taka czy inna...i tak zostaje dosyć szybciutko zdjęta 😘

Gość spriteee
Nie, w bieliźnie takiej chętnie się pannę obraca, dobrze dobrana mankamentu figury ukrywa.