Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka pewna

Panowie jakiego koloru lubicie bieliznę?

Polecane posty

Gość ŚLICZNA RUDA
wprawdzie w tytule jest "panowie"...:) ale co tam kto zabroni :) zieleń nie tylko bielizna do koloru włosów (farbowanych jak ja to nazywam podasowanych :) ) niesamowity efekt...😘 sprawdzone :) poza tym wszelkie odcienie niebieskiego i błękitu ( to kolory mojego porzedniego image :) ) też ślicznie się komponują :)

wedlug mnie nie ma znaczenie polaczenie kolorow bielizny do wlosow, jeslimialbym wybiwrac to wole kolory jasne bialy, zolty, i tradycyjnie potem czeriwn

Dla mnie sexi to jest bielizna biała z pasem do pończoch oraz pończochami, wtedy kobieta wygląda bosko:-)

Gość kobietka pewna
Idziesz na kolacje tance cokolwiek i Lepiej jak kobieta w granatowej sukience ma pod nią dopasowana kolorystycznie granatowa koronkowa bieliznę, czy szokującą np zieloną/czerwoną ?

ja bardzo lubie tak jak napislaem normalne strigi a potem figi, lubie jak sa obcile i przeswityjaca, a do tego jakkonieta ma zaroscik na ci..... to zeby to bylo przez nie widac i jest wtedy super

Ale nie stringi tylko białe koronkowe figi i pas z pończochani, takisz biustonosz :-)

dla brunetek - śnieżna biel dla blondynek - krwista czerwień dla rudych - czerń pudrowy róż też może być jak któraś lubi.

Gość kobietka pewna
Dziękuje PlusGrandir

Gość kobietka pewna
Proszę odpowiedzcie na to: "Lepiej jak kobieta w granatowej sukience ma pod nią dopasowana kolorystycznie granatowa koronkowa bieliznę, czy szokującą np zieloną/czerwoną ?"

Gość kobietka pewna
Bielizna to ten drobny szczegół, który można dopasować do faceta. Głównie w te dni w które ma kobietę w niej oglądać....

No pewnie:-), ale to nie szczegół, a w sexsie damska bielizna to podstawa :-) i dlatego zazdroszczę kobietom:)

Gość koronkowy fan
heh jaki śmieszny link :D

Bielizna w stosunku do stroju, to jak fundament dla budynku. Kazda kobieta majac na sobie ladna, seksowna bielizne czuje sie mega kobieco. A moment w ktorym ujawnia ja mezczyznie jest bardzo ekscytujacy. Bielizna swoim kolorem i fasonem mozna podkreslic bardzo charakter osoby.

Gość kobietka pewna
Przydałoby się jakieś głosowanie.. Czy bielizna dopasowana, grająca ze strojem i karnacją czy kontrastowa ?

Panowie a jesli chodzi o bielizne erotyczna to w czym gustujecie? Body, gorsety czy moze cos innego?