Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arletta xxx

chłopak obraził mnie do żywego prezentem

Polecane posty

Gość Arletta xxx

czuję się jakbym dostała w twarz wytknął mi boleśnie biedę w jakiej żyję z rodziną nienawidzę go za to! :(

Gość zegda
no i?

Gość echecheche
to co cikupił??

Gość a co takiego dostałaś
ze tak ci z tym źle?

Gość Arletta xxx
w sumie to nie chce pisać konkretnie co, bo aż głupio chodzi konkretnie o to, że przychodząc do nas do domu widział jak biednie mieszkamy i mamy zniszczone sprzęty i własnie kupił coś dla domu, ale upokorzył mnie tym żeby to chociaż coś do ozdoby było, jakiś obraz, czy coś to może inaczej ale on kupił coś prozaicznego

Gość i na prawde uważasz
że chciał cie obrazić ?

Gość echecheche
chciał pomóc i pomyślał że coś praktycznego się przyda, pewnie nie pomyślał że odbierzesz to jako potwarz

Gość Arletta xxx
nie myślę, że chciał mnie obrazić, ale mnie to dotknęło to tak jakby chciał dać do zrozumienia, że żyję w fatalnych warunkach ale on może mnie z nich wyciągnąć, jakby może mnie kupić \ on jest kasiasty, mieszka w domu jednorodzinnym a ja mieszka z rodzicami i czwórką rodzeństwa na małym metrażu, wszystko w domu się rozpada, tynk się sypie brakuje kasy na wszystko a matka zaraz znów urodzi :(

Gość szaraczek
Arletta nie przesadzaj, co kupil?

Gość hhhhhhhhhhaaaaaaaaahaaaaaaaaha
ciekawi mnie co kupił, napisz proszę, przecież nikt cię tu nie zna

Gość zamiast sie cieszyć
tak wielodzietna rodzina musi liczyć na pomoc innych, żaden normalny człowiek nie zarobi na taką gromadę, żaden ojciec i matka pewnie kupił tv, pralkę lub lodówkę, to sie zawsze przyda

Gość zamiast sie cieszyć
albo bony do społem :classic_cool: sama bym wzięła i podziękowała

nie przesadzasz?> jestescie kiepsko sytuawani? zapewne tak i trzeba umiec to przed soba przyznac, a chlopak tez to widzi i chcial pomoc, a nie Ciebie obrazic.Patrz na intencje bo one sa wazne

pewnie chcial tym pomoc. nie unos sie honorem tylko przyjmij prezent skoro jest to potrzebna rzecz. docen, ze pomyslal o takiej prozaicznej rzeczy a nie wydawal kasy na jakies bzdety. i to fajne ze jak ma kupe kasy to ja wykorzystal na cos sensownego a nie na pierdoly. jakby dal ci cos symbolicznego to bys powiedziala, ze skapi na ciebie, jakby dal cos drogiego ale nieprzydatnego to bys pewnie narzekaa, ze po co ci to. juz lepsze cos takiego.

Gość Arletta xxx
napiszę, ale każdy zaraz będzie myślał, że prowokacja i będzie po temacie on widział, że mamy łazienką w strasznym stanie, bez wanny i prysznica a na dodatek braciak zrzucił z półki wodę kolońską na muszlę i pekła i zaczęła z niej podsączać woda na podłoge to on kupił mi taki cały zestaw podtynkowy z muszlą i sedesem, no całość z montażem no kurcze normalnie bym się cieszyła ale to nie jest prezent jaki się daje dziewczynie na gwiazdkę jakbyś cie to potraktowały?

Gość grymaśnica
Z pewnością nie chciał Ci zrobić przykrości tylko przyjemność. Nie chciał Cię poniżyć, tylko sprawić, żebyś miała lepiej. Chłopcy są bardziej konkretni niż my, dlatego wydaje się nam, że są być może gruboskórni.

powaznie? :) to tanie nie jest. ja bym mimo wszystko docenila. chce zebys miala lepiej a stac go na to. to fajne podejscie.

Gość dziad chonorowy
wez sie ciesz ze ci cos kupil a nie focha strzelasz,mogl dupe w troki zabrac i wiecej sie nie pokazac jak taka biduche zobaczyl

Gość Arletta xxx
no ale kurde! kibel kupic? ciekawe jakbyście się czuły wstyd się koleżankom przyznać każda dostała coś fajnego jużbym maskotkę wolała, czy coś

Gość grymaśnica
No - jak na prezent gwiazdkowy, to faktycznie nie bardzo, ale podejdź do tego z humorem, podziękuj i powiedz, że będziesz o nim pamiętać przy każdym sikaniu. ;):D

Gość geomgeomgeom
a co mial Ci kupic kolie z diamentami jasnie Pani?

Gość szaraczek
Arletta, a on zdaje sobie sprawa z tego jak Ty bardzo sie tej biedy wstydzisz? To nie bylo zadno upokarzanie tylko chec pomocy, w jakim wieku jest chlopak?

Gość hhhhhhhhhhaaaaaaaaahaaaaaaaaha
no nie był to subtelny prezent ale za to praktyczny :)

Gość Arletta xxx
on 27, ja 19

Gość szaraczek
Arletta ale zaprosic kolezanki do domu gdzie kibel przecieka to juz nie bylby wstyd? Wez na wstrzymanie i docen.

Gość w providencie oddajesz 88 %
ciesz się,że kupił wam nowy kibel,a koleżankom powiedz,ze kupił ci perfumy albo kosmetyki albo wymysl coś---jesteś taka krystaliczna,że nie umiesz kłamać fałyszywych(jak sie później przekonasz) kolezanek?

Gość zamiast sie cieszyć
hie hie, powinien dorzucic do tego zestawu wc jakąś małą błyskotkę i byłoby subtelniej :P tymczasem ciesz sie z tego co masz

Gość dolonna
może ci to kupić ale nie jako prezent tylko dobry gest jako prezent powinien cos innego masakra

Gość zarazeeeeeek
Arleta, chlopak chcial wam pomoc. ;-) raczej nie chcial byc zlosliwy bo Cie kocha. Nie przejmuj sie ;-)

Gość szaraczek
Na moje stare oko to dobrze o nim swiadczy. O dom umie zadbac, chce by Ci sie lepiej zylo, w sumie dba o cala Twoja rodzine a nie tylko o Ciebie. Kurcze moze ja malo romantyczna jestem ale wole sprawny kibel od maskotki.