Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arletta xxx

chłopak obraził mnie do żywego prezentem

Polecane posty

Gość Arletta xxx
ale koleżanki jedna dostała bransoletkę, druga torebkę jaka sobie wymarzyła, trzecia zastaw kosmetyków, a ja co mam powiedzieć?

Gość grymaśnica
Maskotkę i co? Postawiłabyś i patrzyła na nią, a ten zestaw podtynkowy naprawdę długo posłuży i to całej Twojej rodzinie. Chłopak jest starszy, więc i bardziej praktyczny. Nie obrażaj się, bo tak naprawdę to nie ma o co, tym bardziej, że wykosztował i może wyobrażał sobie, jak się ucieszysz, a Ty fochy strzelasz.

Gość w providencie oddajesz 88 %
ze dostałas bluzkę albo kosmetyk ulubiony

Gość w providencie oddajesz 88 %
umie ci ktoś chociaz ten kibel załozyć? stary załozy go?

Gość grymaśnica
Na koleżankach Ci zależy czy na chłopaku? Po prezencie widać, że z nim biedy nie zaznasz. Jest może zbyt praktyczny, ale od tego jesteś Ty, żeby w Wasz związek wnieść odrobinę romantyzmu.

Gość szaraczek
Ja bym powiedziala prawde, ale to ja. No i na Twoim miejscu przestala bym sie wstydzic swojego ubostwa, bo to zaden powod do wstydu.

Gość odpuść sobie tą kobietę
faceci ma ją złe wyobrażenia dotyczace kobiet pochodzących z biedy, do tyakiego wniosku doszedłem dziki temu tematowi

Gość szaraczek
a jakiez to maja wyobrazenia owi faceci?

Gość To zależy ...
To miło z jego strony i widać, że facet zna się na rzeczy. Jedno małe niedopełnienie, powinien to wcześniej uzgodnić z tobą, ale może sądził, że ty się ucieszysz, bo to w końcu twoja rodzina.

ja chyba jestem dziwna bo Wy go chwalicie a jak bym nawet żyła w najwwiększej biedzie i urwał by nam się kibel i facet kupiłby mi kibel w prezencie to bym się czuła gorzej niż autorka nosz kurwa:O chyba ją prowokujecie że wszystko jest ok pomijając że temat to pewnie prowo :O

No moze prezent malo romantyczny ale w sumie bardzo dobrze swiadczy o chlopaku. Zamiast wydawac na pierdoly pomyslal o Twojej wygodzie. Chce dla Ciebie jak najlepiej. Teraz jestes mloda i wolalabys jakas pierdole ale za iles tam lat bedziesz doceniac ze facet sie stara, pomyslal co Ci jest najbardziej potrzebne i sie postaral. Latwiej by mu bylo wejsc do sklepu i kupic jakas pierdolke, no i taniej by bylo. Faceci innaczej od nas mysla, bardziej oraktycznie. Moj maz na poczatku naszego zwiazku kupil mi miseczki. No ladne ale w ogole noe wiedzialam po co mi miseczki jak z rodzicami mieszkalam i oni mieli wszystko. Prezent okazal sie praktyczny jak zamieszkalismy razem i miseczki sluza nam do dzisiaj :) za to jego mama na ktores swieta kupila mi cos do kuchni i stojak na papier toaletowy do lazienki. Ja wole prezenty dla mnie typowo, torebke, perfumy ale w sumie jej prezent sie przydal tez i do dzisiaj sluzy :D

Gość Jacek i Placek
Mam dobrą wiadomość dla Ciebie. To nie Twój chłopak kupił Ci kibel jako prezent pod choinkę. To gwiazdka Ci taki prezent dała, abyś wygodnie się mogła wypróżnić. Ciesz się, ja to tylko filmy na DVD dostałem.

tak autorko najlepiej od razu za niego wyjdź bo najważniejsze że dba o komfort Twojej defekacji :O

Nie no Whedif pewnie ze kobiety najbardziej sie ciesza z prezentow typowo dla nich, jakas bizuteria, perfumy, ksiazka itp. Ale prawda jest taka ze facet nie pomyslal ale chcial dobrze. Troszczy sie o nia i chce jej zapewnic lepszy byt. Malo to romantyczne ale jak juz sie jest malzenstwem, dzieci itd to docenia sie ze facet dba o dom. Mile gesty tez sa wazne ale tego mozna faceta nauczyc, tlumaczyc, pokazac jakie prezenty Cie ciesza. Moj maz nie umial takich rzeczy bo u noego w domu nikt sie prezentami nie przejmowal. Teraz po latach wie co mi sprawia przyjemnosc i np w swieta zaskoczyl mnie trzema torebkami, zegarkiem, wykupionymi masazami i dwiema grami planszowymi ktore wiedzial ze u kogos lubilam. Tak ze widze ze zalapal :) A tez na codzien jest bardzo praktyczny

Gość Arletta xxx
no niestety, ale właśnie chyba to wszystko popsuło ja chcę roamntycznej miłości a on mi kibel daje ma kase ale za grosz wyczucia

poza tym to prowo a wpisy świadczą o tym, że kobiety w związku usprawiedliwią każdą niesmaczną sytuację

Gość odpuść sobie tą kobietę
mają złe bo błędne

Moze noe od razu wychodzic za niego za maz ale wydaje sie calkiem niezlym materialem na meza, chociaz nie znamy innych szczegolow wiec nie wiadomo jaki poza tym jest. Przy odrobinie treningu mozna go tez nauczyc troche romantyzmu.

no pewnie jak go masz to trzymaj:D kupił Ci klopa, idealna partia:) możesz już nie znaleźć takiego. to nic, że masz tylko 19 lat.

Gość hipis8547
e tam za pare lat jak sie hajtniecie to bedziecie sie smiali z tego:) poza tym tak jak ktos pisal wczesniej facet chcial zebys miala troche lepiej nie przesadzaj a kolezankom wymysl ze kase dostalas i juz.

Autorko normalnie z nim porozmawiaj ze doceniasz ale zle sie z tym czujesz. Ze rozumiesz ze chcial dobrze ale to nie sa prezenty jakie chcialabys dostawac i na przyszlosc niech Cie nie zaskakuje takimi prezentami. Swoja droga rozbawil mnie z tym kiblem, nie wpadlabym na to serio :D

Gość SDDDDfdsddf
oglas mu wycisnac jego rodziny bledy, ktorych on nie widzi!!!

będą się śmiali z braku szacunku i kompletnego braku wyczucia tiaa chyba ona się będzie śmiała. z innym facetem. z tego obecnego.

Gość Arletta xxx
a ja się poważnie namyślam, czy jak przyjdą fachmani od instalacji tego ustrojstwa to im nie odmówić a kibel oddać mówiąc, że jest dla nas zbyt luksusowy może to da mu do myślenia on teraz jest na kilka dni w innym mieście w interesach z ojcem a jak wróci to chce tak zrobić

Gość hipis8547
o ile bedzie miala innego-faceci stronia od biednych rodzin i biednych lasek niestety..

Gość nowy przypadek pasożytnictwa
ładne prowo

Whedif nie no przegial troche z tym kiblem. Tym bardziej ze wlasnie 19. to wola jakies kolczyki itd. W ogole nie pomyslal ze dla dziewczyny w jej wieku to zaden prezent ( no w sumie dla zadnej). Ale nie mozna mu zarzucic ze sie o nia nie troszczy :) jesli kiedys wezma slub to wyglada na to ze bedzie chcial swojej rodzinie zapewnic dobre warunki. Podszkoli go troche w kwestii prezentow i bedzie ok :)

"Podszkoli go troche w kwestii prezentow i bedzie ok :)" jak to zauważyła Simone Beauvoir małżeństwo jest jak prostytucja

Gość geranium86
Autorko, a co Twoi rodzice na to?