Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iniquitinini

Chciałbym by moja dziewczyna była dziewicą

Polecane posty

po prostu miala, szczescie bo od razu trafilam a wyjatkowa osobe :classic_cool: blueberry oceniac roznice mozesz wtedy kiedy poznasz 2 strony medalu. i nie tylko studenciak tu ocenia, to samo robia obronczynie moralnosci blueberry itp nazywajac zaspokajanie popedow naturalnych dziwczeniem sie.

Gość jestfajniejakjest
ciasteczkowa ,a nie rozumiesz ,ze poped popedem,ale pojscie z obcym dziadem jest obrzydliwe???nad popedem mozna zapanowac,tym sie od zwierzat roznimy,przynajmniej niektorzy

Gość xoxoblueberry
"nazywajac zaspokajanie popedow naturalnych" haha jak ma to rozumieć? widzę w kosciele mega przystojne ciacho i w tym momecie mam na niego ochotę tu i teraz i co robię? ludzie, ja tu mówie o rozgraniczeniu pewnych sytuacji. nie jestem osobą, że tak powiem bezpłciową i zimną, ale trochę opamiętania i rozumu jeszcze mam. a zaparcie broniłam we wczesniejszym postach swoje zdanie, ponieważ studenciak bezpodstawnie obrażał osoby, które cokolwiek pozytywnego napisały o byciu dziewicą.

jestfajniejakjest a ty za kogo sie uwazasz panienko? z TAKIMI osobami, czyli jakimi? ja mialam jednego partnera i w dodatku narzeczonego i co moze nikt sie nie bedzie chcial ze mna wiazac? :D kolejka zawsze do mnie stoi nie martw sie, bo jestem wartosciowa osoba, a jak dzieci dorosniecie, to same zrozumiecie o co chodzi, bo taka madrosc przychodzi najczesciej z wiekiem niestety :) cale szczescie, ze sa takie osoby jak ja i zdaja sobie sprawe, ze wartosc czlowieka nie zalezy od ilosci przezytych orgazmow :D

studenciak jest projektem ale niedopracowanym, gdyby ta osoba co pisze z tego konta więcej poświęcała kafe to byście tak po nim nie jechali, ja zresztą też nie. ma chłopak potencjał :classic_cool: i to nie pierwszy temat o dziewicach który rozdupcył :D

jak masz na niego ochote tu i teraz w kosciele to mu o tym mowisz albo komunikujesz w inny sposob, a jak sie zgodzi to no coz krzyz na droge dla was :D wszyscy zadowoleni. chyba widac czy ktos jest zadbany czy nie, poza tym w kazdej chwili mozna sie wycofac jakby sie ujawnilo cos w stylu sera pod napletem.

Gość xoxoblueberry
wszędzie tylko popęd seksualny i jego zaspokojanie jest takie zajebiste bla bla bla. to czyli co, żeby być tą normalną muszę sypiać z kim i gdzie mam tylko na to ochotę. owszem czlowiek jest tak skonstruowany, że ma swoje potrzeby i musi je zaspokajać, ale w normalny sposób, a nie ruchać się bo mam taką ochotę. Po to mamy rozum, żeby z niego korzystać i rozgraniczać pewne sprawy.

najpierw piszesz za kogo się uważasz, panienko a potem: " cale szczescie, ze sa takie osoby jak ja" widzę że z Ciebie też niezła wkrętarka :classic_cool:

Gość Albn
jak mozna mowic o dziewczynach, ktore nie stawiaja swojego dziewictwa na piedystale jako o tych, ktore sie nie szanuja. Ludzie kazdy ma swoje wartosci, dla niektorych nie jest to po prostu takie wazne. Fakt sa kurwiszonki ale to jest jeszcze zupelnie co innego.

ciasteczkowa, Tobie się trafiło jak ślepej kurze ziarnko i od razu głosisz jak taki sty życia jest zajebisty

Gość jestfajniejakjest
panienko,hm...hehe!mam corke dorosla 22 letnia,wiec chyba starsza jestem od ciebie?i wlasnie zycie mnie nie ODUCZYLO tego,ze szanowac sie trzeba ,a seks nie sluzy tylko rozladowaniu wlasnych popedow dziecino.i z obrzydzeniem patrze na to co wyprawia czesc dzisiejszej mlodziezy,bo nie mozna generalizowac oczywiscie

Gość do studenciak
jakbys byl prawiczkiem albo mial 1 partnerke to bys sam nie chcial panny co miala 10 partnerow seksualnych

whedif nie rozumiem o co ci chodzi, ja nie oceniam dziewic jako takich, tylko tych, ktore oceniaja inne kobiety nazywajac je dziwkami bo robia to na co maja ochote. dziwka to zawod, i za jej uslugi sie placi. a ja dla kafe nie pracuje i projektow ani prowokacji nie robie, po prostu lubie sie klocic :classic_cool:

ciasteczkowa pomyliło Ci się to nie ja pisałam o dziwkach przeczytaj mojego posta.

jestfajniejakjest, po prostu jestes dzieckiem mentalnym zycie jest zbyt krotkie zeby sobie czegos odmawiac :classic_cool: odpierdol sie od tych , co robia co lubia, nie chcesz to nei dawaj dupy, nie moj interes, ale nie wtracaj sie w cudza dupe i nie oceniaj

Gość do studenciak
ciasteczkowa_mi ciekawe czy sama bys chciala faceta, ktory mial 30 partnerek. ja jestem prawiczkiem i zwiazku z taka, ktora miala 10 partnerow sobie nie wyobrazam. takie pasuja do kobieciarzy

Gość jestfajniejakjest
ty mnie oceniasz i w dodatku rzucasz inwektywami,nieladnie,ale mam nadzieje,ze ci ulzylo,hehe?dzieckiem mentalnym powiadasz?ty masz za to mentalnosc kurwiszona,zeby nim byc nie trzeba brac pieniedzy. wystarczy poglad,ze mozna sie bzykac z kazdym na kogo ma sie ochote.rodzice cie bardzo skrzywdzili nie wpajajac podstawowych zasad moralnych. bo takie istnialy,istnieja i beda istniec,niezaleznie od tego ile panienek bedzie dawac dupy

lubie miec mentalnosc kurwiszona, wtedy mam lepszy seks, ktorego jak widac tobie brakuje :classic_cool: nie przeszkadzalby mi facet z taka iloscia partnerek. wszystko zalezy od intencji.

Gość do studenciak
ciasteczkowa_mi czyzbys lubila przystojnych lowelasow z wlosami na zel? :P

Gość jestfajniejakjest
wow,i do tego darmowa terapeutka hehe!!!nerwowa cos jestes,chyba tego seksu jednak tyle nie ma ,moze to tylko wyobraznia gimbusa?

do studenciak niestety nie, aczkolwiek moj narzeczony czasem uzywa zelu i lowelasem nigdy nie byl :classic_cool: a przede mna mial tylko 5 partnerek.

chyba jednak się nie mylę :classic_cool: ten sam styl wypowiedzi, zareklamowałaś jego prowokację, zgadzasz się, broniłaś go, i to cool :classic_cool: co chwila jak on studenciak witaj wśród nas :D

Gość jestfajniejakjest
oboje zjedli wszystkie madrosci zyciowe,wiec pasuje