Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nomenonmem

Jak wnerwić babę z poczty???

Polecane posty

Gość nomenonmem

Denerwuje mnie baba z mojej poczty. Dla przykładu ostatnio sama obsługiwała klientów ślimaczym , żeby zamknąć mi okienko przed nosem kiedy była moja kolej choć jeszcze nie było równej godziny. Nie chcę jej wprost wyzywać i mówić co o niej myślę, chcę pójść i zrobić coś żeby ją wkurwić, jakie macie pomysły poza zapłatą samymi miedziakami???

Gość nomenonmem
no wykażcie się inwencją twórczą! :-D

Gość A pracy w regionie nie ma
Mów do niej po angielsku

Gość psi moga więcej?
po chińsku so niej mów :classic_cool:

Gość nomenonmem
nie mogę, zna mnie i wie że po polsku potrafię :-D a ja nie chcę żeby była pewna że robię coś tylko po to że chcę ją wkurwić

ak bedziesz robil przelew to wez jej jakąs wieksza kwote przynies w samych 10 i 20 groszowkach, jak cos przysapie to zapytaj ja czy mozesz rozmawiac z pania naczelnik bo tej pani ewidentnie nie chce sie pracowac. i juz jest zalatwiona na cacy.... jaj ja kocham takie sytuacje

Gość AR turka
nerwy w ciąży są niewskazane :classic_cool:

Gość A pracy w regionie nie ma
Wypełnij i wydrukuj 10 różnych wpłat gotówkowych (jest strona, na której się szybko wpisuje w necie), ona niech to ręcznie wklepuje, a jak przyjdzie do zapłaty, to zajrzysz do portmonetki i powiesz, że zapomniałaś pieniędzy i jej robota pójdzie na marne

Gość inzynier serwisowy bann
Oj jak mnie ostatnio klientka poczty wkurwiłą 30 min stałem. Bo głupia pinda totalnie. Nabrała kredytów w uj. I niby jakaś emerytura czy coś ma jej przyjść któregoś tam. Rate ma zapłacić któregoś tam. A ratę za pralkę któregoś tam. Debet ma 500pln. I coś tam. I baba z poczty ma jej dobrze zrobić. NO PROSTE JAK CIĘ NIE STAĆ NIE KUPOWAĆ I tak stała 30min i miałą pretensje że baba z poczty nie chce jej niby wytłumaczyć a co tu kurwa tłumaczyć. Masz babo debet to skąd masz mieć kasę na raty. Jak nie masz na nie fizycznie. I co to kogo obchodzi?

Gość kossa na kamień
co kogo obchodzi praca w regione można wciskać turystom minerałke pod wierzom I FLY za 3 ojro od bótelki :classic_cool:

Gość nomenonmem
Dzięki za dobre rady i proszę o więcej :-D

Gość aaaaaaaaaaaaaaazz
wystarczy przychodzic z rana to cię obsłuzy krowo a nie w chwili zamknięcia

Gość nomenonmem
22:44 [zgłoś do usunięcia] aaaaaaaaaaaaaaazz wystarczy przychodzic z rana to cię obsłuzy krowo a nie w chwili zamknięcia A to dobre :-D Po to są podane jak byk godziny otwarcia, żeby człowiek wiedział, kiedy może coś załatwić a kiedy nie. Na poczcie byłam 15 min przed zamknięciem i gdyby nie jej ślimacze ruchy obsłużyłaby i mnie, z resztą jak napisałam jeszcze nie była równa godz. po prostu to jest sfrustrowana baba, ta sytuacja to tylko przykład jej zachowania, jeden z licznych.

Gość ewwwkowska
styl ROKO

Gość kossa na kamień
orgasm s rana jak śmietana ale som tesz nocne marki :D