Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moonisg26

nienawidzę dziecka mojego męża z pierwszego związku

Polecane posty

Gość moonisg26

witam kochani.jestem po ślubie 3 lata. Mam z mężem 2 letnia córeczkę:) ale mam problem..mój mąż w wieku 16 lat został złapany na dziecko, tzn. chodził z 21 latka, został zaproszony do niej na urodziny, tam ona go upiła no i go rozdziewiczyła.On nawet nie wiedzial jak to sie stało.jego rodzice jej nie nawidza a ja nie nawidze tej dziewczynki. Ona ma teraz 10 lat.Ja niemogę na nią patrzeć! Wciąż widzę jak jej mamuska doprowadziła do tego żeby ona powstała, masakra. Ja wiem ze dziecko niczemu winne, ale nie umiem inaczej. Czy to normalne?

Gość The kłółik s marfefkom
to się leczy PROZĄ :classic_cool:

a gdzie Ty masz z nią kontakt chyba tej jej matki powinnaś nie lubić

Gość wredniucha10
trzeba było żenić się z facetem bez przychówku - teraz pozostaje ci tylko wynająć płatnego zabójcę

biedaczek,dziewczyna go upila i zglwacila, a on nawet nie wiedzial co sie stalo ,i pozniej sie dowiedzial, no ofiara z niego jak sie patrzy....wierzysz w te bajeczki ,ktore ci wcisnąl?? widocznie z twoja wiarygodnoscia ludzi wymyslow jest ....conajmniej zalosna

Gość moonisg26
widuje sie z nią raz w tygodniu..mój mąż zabiera ja do nas. Przepraszam ale jesli mój mąż na 26 lat a ona już prawie 10 to ile mial jak ja stworzył? 16! A nawet nie!jego mama mi opowiadala o tym, zreszta wszystko wyszlo w sądzie o podwyżkę alimentów, jego mama sie rozpłakala i powiedziała do niej Patrycja nie wstyd ci? Po sądach sie targac? Mikolaj mial 16 lat, upiłas i wykorzystalas go a on był jeszcze dzieckiem

Gość umcaumca chce chalupca
hahahaha a on sie nie poplakal? taka krzywde mu zrobila, wiec dziwie sie, ze pozwolil drugi raz na zblizenie z kobieta (czyt. toba) :D

Gość wredniucha10
był niby dzieckiem, ale "te rzeczy"już wiedział jak zrobić - tak czy srak jest inflacja i wszystko drożeje, a dziecko musi jeść, ubrać się i mieć na książki do szkoły - czy to się komu podoba czy nie

Gość moonisg26
no jak widzisz pozwolił, ale po ślubie dopiero:) i powiem ci było warto:) jakie napięcie:)

Gość wredniucha10
"i powiem ci było warto" może tamtej wcześniej też tak dogodził, że było jej warto

Gość nie leczysz się autorko?
dawno takich bzdur nie czytałam

Gość moonisg26
ja temu dziecku nie żałuję kasy. Chodzi o to ze mąż chce zebym chociaż troche pokochała je jak własne, ale ja nie potrafię. Nie umiem wobec niej wykonać miłego gestu, nie umiem sie do niej odezwać, uśmiechnąć, nie umiem jej przytulic jak sobie coś zrobi i płacze. Nie chodzi że jestem bez uczuć bo ja potrafię przytulic dziecko nie swoje jak płacze itd. ale jej nie umiem tego okazać

a wiedziałaś przed ślubem, że ma dziecko? nie przeszkadzało ci to? To teraz płacz i płać!

Gość moonisg26
a jak myślisz dogodzil by ci 16 latek niespełna nawet?

wyślij ja do lasu, krasnoludki się nią zaopiekują; stare prowo znów odgrzane

Gość wredniucha10
tamtej widać dogodził!

Gość moonisg26
tu nie chodzi o to czy widziałam że ma dziecko, bo od początku wiedziałam. I nie chodzi o kasę, bo tego nie brakuje.płaci alimenty, dodatkowo kupuje różne rzeczy, daje kieszonkowe, chodzi o to że nie potrafię zmienić stosunku do tego dziecka.

Gość klaudia1617
a ja Cie rozumiem autorko....to normalne ze masz zal do tego dziecka moze nie bezposredni zal do niej ale o tą sytuacje itd....ale mussisz zrozumiec i wspolczuc jej matki....

Jaga bez baby biedaczek,dziewczyna go upila i zglwacila, a on nawet nie wiedzial co sie stalo ,i pozniej sie dowiedzial, XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX a może wiesz jak ma dziewczyna postawić "wajchę" aby wlazła w otwór?:D Bo jak mój nie chce, to choćbym się zesrała nie postawię i nie zgwałcę jego, choć to mój ślubny i wolno mi:D To musi być podszyw, takich głupich kobiet nie spotkałam.

Gość moonisg26
wredniucha10 raczej ona sobie dogodzila bo trzeba być nieźle zrytym żeby zrobić to z takim chłopcem

Gość moonisg26
klaudia dziękuje. Matka to jest teraz już stara pukwa. Jak dobije do 40 to zrozumie jaka była głupia

Gość wredniucha10
to jednak lepiej ugotuj jej zupki na sromotnikach

Gość wredniucha10
Matka to jest teraz już stara pukwa. Jak dobije do 40 to zrozumie jaka była głupia dlaczego prukwa? tylko 5 lat starsza od tatusia dziecka i jak mniemam od ciebie i dlaczego głupia? ma dziecko, które kocha

Gość moonisg26
to widocznie swojego faceta nie podniecasz skoro mu nie staje. A jak myślisz jaka była reakcja 16 lata jak pierwszy raz widzi gola laskę na żywo? Rzecz oczywista, mimo upojenia interes stanął

Gość wredniucha10
no zupełnie jakbyś tam była! pod łóżkiem leżałaś?

Gość umcaumca chce chalupca
"moonisg26 to widocznie swojego faceta nie podniecasz skoro mu nie staje. A jak myślisz jaka była reakcja 16 lata jak pierwszy raz widzi gola laskę na żywo? Rzecz oczywista, mimo upojenia interes stanął" o dobrze poinformowana jestes jak widze, on takze, chociaz jak pisalas nie wie jak to sie stalo :D wierzysz, ze 16 latek po raz pierwszy widzial gola laske ?

Gość fcfdcccv rfgvfgr
nikt ci nie każe jej lubić ;) po prostu staraj się być neutralna

Gość moonisg26
a jak mam nazywać ja inaczej skoro ona nazywa mnie gówniara?