Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 spragniona23

Fetyssze, fantazje, zboczenia

Polecane posty

Go艣膰 spragniona23

Te najbardziej wstydliwe poprosz臋:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 erotomanjr
uwielbiam w膮cha膰 kobiece stopy, ale koniecznie w rajstopach/po艅czochach. Mog膮 te偶 by膰 wn臋trza but贸w eleganckiej pani, ale nie adidasy, czy balerinki tylko szpilki tego typu buty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Laleczka444
Chce miec dwoch facetow I patrzec jak robia sobie laske wzajemnie,potem wylizalabym I tylko a potem jeden jedzie mi cipe I pipe naprzemian a drugi pieprzy mnie w usta ,spuszcza mi sie do buzi a ja zlizuje sperme z jego jak,potem doula za moja kumpela I zaczyna sie.......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mala lala oo
Mow dalej....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krystynka iii
Ja skrycie marze o tym by miec dwoch facetow, by piescili moje piersi jednoczesnie i w tym samym tempie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krystynka iii
Jasne, ze nie tylko :-) Ale mam niesamowicie wrazliwe piersi... Twoj pomysll tez kiedys wpadl mi do glowy, jak sobie o tym pomysle...

Udost臋pnij ten post

:D no ja bym tak chcia艂 tyle 偶eby ze mna nie liza艂 kobiety jaki艣 kole艣 tylko kobieta ... Wiesz ,za blisko by艣my si臋 zbli偶ali j臋zykami a to dla heteryka blee . Ale z inna dziewczyn膮 to m贸g艂bym liza膰 jak膮艣 kobiet臋 godzinami !! :) -zamieniaj膮c si臋 jej otworkami :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krystynka iii
Trzeba by bylo to jakos wprawnie zaaranzowac, zebyscie sie jezykami nie spotylkali :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Laleczka444
Jeden facet wchodzi w drugiego od tylu a ten lezac pomiedzy moimi nogami glosna jeczy I ssa moja cipke az jest czerwonymi,laska siada mi na twarz I robi sobie palcowe,jest mokra,moj jezyk wsuwa sie w nia I wysuwa ale jej jest malo,bierze do reki wibrator,piesci moje twarde sutki,potem wklada sobie w cipe I ujezdza go,kiedy widze ze faceci dochodza biore ja 69 I lizemy sobie nasze gorace szpary az kazda z nas osiaga orgazm.to taka moja mala fantazja

Udost臋pnij ten post

no ci臋偶ko by by艂o ale mo偶e jako艣 faktycznie mog艂o by si臋 to uda膰 ... :) Ja za pieszczeniem kobiety jestem zawsze :) nawet je艣li ona nie chce tego odwzajemni膰 /np.jakiego艣 fetyszu/ . A Krystynko - sk膮d klikasz ??

Udost臋pnij ten post

Laleczka ja mam koleg臋 bi kt贸ry by na to poszed艂 ... Ja jestem w 100 % hetero wi臋c .....odpadam, ale pomys艂 ciekawy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krystynka iii
Laleczko, naprawde bardzo mala, malutka wrecz. Ales Ty temperamentna kobieta :-) Ja klikam z Wrocka, a Ty kolego? Ja uwielbiam byc pieszczona, moglabym jeczec godzinami... a potem sie zacnie odwdzieczyc rzecz jasna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krystynka iii
A jednak sa na tym swiecie kobiety, ktore kreci gejowski seks...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krystynka iii
Hehehe, a co? Chcialbys wpasc w odwiedziny z kolega?? :-))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piterek238
a ja lubie liza膰 cipki i wyliza艂byn jedn膮 po drugiej dw贸m dam膮

Udost臋pnij ten post

No a ja uwielbiam jak kobieta nade mn膮 j臋czy :) w trakcie minetki i sama decyduje kt贸ra dziurk臋 w danym momencie mam pie艣ci膰 ustami i j臋zyczkiem :) ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dam Ci rozkosz
Laleczko, ja usiadlabym Ci na twarzy! Jeszcze chetniej zajelabym sie Twoimi TWARDYMI sutkami...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krystynka iii
Kurcze, zaczynam sie nakrecac:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piterek238
krystynko ja mam nie daleko do wrocka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piterek238
i szukam jakiej艣 partnerki na sta艂e

Udost臋pnij ten post

O ju偶 jest kto艣 ch臋tny .... Krystynko odezwij si臋 jeszcze kiedy艣 do mnie /ca艂y czas pisz臋 tylko z tego nicku/ albo skrobnij na meila : romantyk14@interia.pl . Pozdrawiam i :* na dobranoc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krystynka iii
Dzieki romantyku :-)) dobrej nocki :-)) Piotr, dlaczego jeszcze nie spisz Lobuzie? :-))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piterek238
a co艣 nie mog臋 zasn膮膰 chocia偶 bym chcia艂 le偶e w wyrku i stukam w telefon a Ty czemu nie 艣pisz Krysiu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krystynka iii
Cos mnie wzielo na erotyczne gadki :-) I dokladnie jestem w takim samym polozeniu jak Ty :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piterek238
mog臋 zapyta膰 ile masz lat?

Udost臋pnij ten post