Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spragniona23

Fetyssze, fantazje, zboczenia

Polecane posty

Gość spragniona23

Te najbardziej wstydliwe poproszę:)

Gość erotomanjr
uwielbiam wąchać kobiece stopy, ale koniecznie w rajstopach/pończochach. Mogą też być wnętrza butów eleganckiej pani, ale nie adidasy, czy balerinki tylko szpilki tego typu buty.

Gość Laleczka444
Chce miec dwoch facetow I patrzec jak robia sobie laske wzajemnie,potem wylizalabym I tylko a potem jeden jedzie mi cipe I pipe naprzemian a drugi pieprzy mnie w usta ,spuszcza mi sie do buzi a ja zlizuje sperme z jego jak,potem doula za moja kumpela I zaczyna sie.......

Gość mala lala oo
Mow dalej....

Gość Krystynka iii
Ja skrycie marze o tym by miec dwoch facetow, by piescili moje piersi jednoczesnie i w tym samym tempie!

Gość Krystynka iii
Jasne, ze nie tylko :-) Ale mam niesamowicie wrazliwe piersi... Twoj pomysll tez kiedys wpadl mi do glowy, jak sobie o tym pomysle...

:D no ja bym tak chciał tyle żeby ze mna nie lizał kobiety jakiś koleś tylko kobieta ... Wiesz ,za blisko byśmy się zbliżali językami a to dla heteryka blee . Ale z inna dziewczyną to mógłbym lizać jakąś kobietę godzinami !! :) -zamieniając się jej otworkami :D

Gość Krystynka iii
Trzeba by bylo to jakos wprawnie zaaranzowac, zebyscie sie jezykami nie spotylkali :-)

Gość Laleczka444
Jeden facet wchodzi w drugiego od tylu a ten lezac pomiedzy moimi nogami glosna jeczy I ssa moja cipke az jest czerwonymi,laska siada mi na twarz I robi sobie palcowe,jest mokra,moj jezyk wsuwa sie w nia I wysuwa ale jej jest malo,bierze do reki wibrator,piesci moje twarde sutki,potem wklada sobie w cipe I ujezdza go,kiedy widze ze faceci dochodza biore ja 69 I lizemy sobie nasze gorace szpary az kazda z nas osiaga orgazm.to taka moja mala fantazja

no ciężko by było ale może jakoś faktycznie mogło by się to udać ... :) Ja za pieszczeniem kobiety jestem zawsze :) nawet jeśli ona nie chce tego odwzajemnić /np.jakiegoś fetyszu/ . A Krystynko - skąd klikasz ??

Laleczka ja mam kolegę bi który by na to poszedł ... Ja jestem w 100 % hetero więc .....odpadam, ale pomysł ciekawy :D

Gość Krystynka iii
Laleczko, naprawde bardzo mala, malutka wrecz. Ales Ty temperamentna kobieta :-) Ja klikam z Wrocka, a Ty kolego? Ja uwielbiam byc pieszczona, moglabym jeczec godzinami... a potem sie zacnie odwdzieczyc rzecz jasna.

Gość Krystynka iii
A jednak sa na tym swiecie kobiety, ktore kreci gejowski seks...

Gość Krystynka iii
Hehehe, a co? Chcialbys wpasc w odwiedziny z kolega?? :-))))

Gość piterek238
a ja lubie lizać cipki i wylizałbyn jedną po drugiej dwóm damą

No a ja uwielbiam jak kobieta nade mną jęczy :) w trakcie minetki i sama decyduje która dziurkę w danym momencie mam pieścić ustami i języczkiem :) ;)

Gość dam Ci rozkosz
Laleczko, ja usiadlabym Ci na twarzy! Jeszcze chetniej zajelabym sie Twoimi TWARDYMI sutkami...

Gość Krystynka iii
Kurcze, zaczynam sie nakrecac:/

Gość piterek238
krystynko ja mam nie daleko do wrocka

Gość piterek238
i szukam jakiejś partnerki na stałe

O już jest ktoś chętny .... Krystynko odezwij się jeszcze kiedyś do mnie /cały czas piszę tylko z tego nicku/ albo skrobnij na meila : romantyk14@interia.pl . Pozdrawiam i :* na dobranoc :)

Gość Krystynka iii
Dzieki romantyku :-)) dobrej nocki :-)) Piotr, dlaczego jeszcze nie spisz Lobuzie? :-))

Gość piterek238
a coś nie mogę zasnąć chociaż bym chciał leże w wyrku i stukam w telefon a Ty czemu nie śpisz Krysiu?

Gość Krystynka iii
Cos mnie wzielo na erotyczne gadki :-) I dokladnie jestem w takim samym polozeniu jak Ty :-)

Gość piterek238
mogę zapytać ile masz lat?