Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo taka jest prawda

dlaczego robicie sobie dzieci...

Polecane posty

wazalisa27 A ja swojemu dam wszystko,nie bedzie musial nawet pracowac,chyba ze bedzie chcial,zycie jest na.to za krotkie,niech czerpie do woli jak ma taka mozliwosc no super mamą jesteś. ;-) To mnóż majątek bo jak Ciebie zabraknie to będzie klepać biedę. ps. Chyba ten wpis to jakiś podszyw bo nie wierzę, ze ludzie mogą być tak głupi.

Gość wazalisa27
V34 no mowisz tylko o sobie,czyli masz dziecko dla siebie,a pomyslalas chociaz chwile o nim jakie bedzie mial zycie

Gość amerykaniepiszglupot
Spoko, jej się pieniążki nie skończą :) jeszcze kupi mu jakąś głupawą żonkę coby sam na starość nie został :)

Gość Karmazynowy
ja bym sie wolal nigdy nie narodzic

Gość mkmkmkmkmk
od wczoraj zerkam sobie na ten wątek w wolnych chwilach i wierzyc sie nie chce ze ludzie sa az tak głupi.. ta cała wazalista czy jak jej tam chyba jeszcze bardziej walnięta od tej mądrej autorki tematu (o ile to nie ta sama osoba,bo autorka o dziwo sie zamknęła). Co to w ogóle za gatka, że dziecko nawet nie bedzie musiało pracowac bo rodziece maja tyle kasy?! litości... takiego samego próżniaka wychowa jakim sama jest... Zreszta, jak takaś zamożna to co na takim forum robisz?? Ludzie naprawde bogaci nawet nie maja czasu na takie pierdoły, bo mają ciekawsze rzeczy do roboty (wycieczki,kino,spa itp) zalosne...

Gość )kasiabalu(
Mysle ze zazdroscicie troche,kazda matka chcialaby zapewnic dziecku to co najlepsze,sfrustrowane jestescie bo was nie stac

Gość bo taka jest prawda
po 1 nigdzie nie napisałam ze musze pracować, a moje dziecko jest w złobku. po 2 nigdzie nie napisałam ze nie poswiecam dziecku czasu. po 3 skad wziełyscie to ze nie mam do was szacunku, zadalam pytanie a zostałam zrównana z ziemia, po 4 myslicie ze ten kto ma kase nie kocha swojego dziecka, i nie spedza z nim czasu z ta wypowiedzią zgadzam sie w 100 procentach wizalisa27 To wy sie ogarnijcie ja nie pisze.o zabawkach ale zapewnieniu dziecku przyszlosci,edukacji na poziomie,startu w doroslosc i zabezpieczenia finansowego.na wypadek jakiejs tragedii,dla mniebjest nie pojete jak mozna miec dziecko zapewniajac mu jedynie minimum,jedzenie i ubranie,gdyhy nie bylo mnie stac na dziecko to bym go nie miala,a nie myslala robie dziecko bo chce i jakos to bedzie,zapewnie mu milosc,ja juz myslalam o dziecku zanim sie pojawil na swiecie co jestem wstanie mu zapewnic Wiec sie pytam kto tu jest dobra matka?ja ktora myslalam juz o nim zanim sie pojawil czy wy robiace dzieci dla siebie CHODZI O TO ZE JESTESCIE PO PROSTU NIE ODPOWIEDZIALNE, DZIECMI SIE ZAJMIJCIE TROSZKE ZAMIAST OD RANA GADAC NA FORUM JUZ WIDZE ILE IM MILOSCI POSWIECANIE... A TAK NAPRAWDE ANI MILOSCI ANI KASY ANI CZASU. JESTESCIE ZAWISTNE I ZAZDROSNE. ZROWNALISCIE MNIE Z BLOTEM DLATEGO ZE WYRAZILAM SWOJE ZDANIE I OPINIE NA TEN TEMAT. A WASZYM DZIECIA TO WSPOLCZUJE, BO JA JESTEM KULTURALNA I SZANUJE DRUGIEGO CZLOWIEKA, A WY TEGO NIE POTRAFICIE, NIE ZNACIE MNIE ANI MOJEGO ZACHOWANIA NA CO DZIEN A JUZ DORABIACIE SOBIE ZE JESTEM MATERIALISTKA. PEWNIE JESTEM ALE BARDZO MI ZALEZY NA TYM ZEBY MOJE DZIECKO MIAŁO TO CO NAJLEPSZE, PO TO ZAPIER... 10 LAT ZEBY COS MIEC, I ZEBY MOJE DZIECKO MIAŁO. ZEBYM NIE MUSIAŁAM MU TŁUMACZYC NIE KOCHANIE TERAZ NIE MOGE, W PRZYSZLYM MIESIACU. PLUJECIE JADEM Z ZAZDROSCI

Autork 1-nie wspinają się tak, bo to że nie masz szacunku nie było do cb tylko di tej wazeliny... czy jakoś tak. 2-JĄ NA KAFELKI SOBIE MOGĘ SIEDZIEĆ 24/7 MASZ RÓWNO DO TEGO PI ZA TYM NIE MAM dzieci 3- nikt tobie nie zazdrości bo nie ma czego. Wywieszasz się dowartosciowujesz na forum jak połowa idiota. I po co ? Super że coś osiągnęła w życiu ale nie gadaj że polacy to biedaki i dziekuj matce że ciebie wywiozła i możesz mieć 2 razy lepsze życie. 4- zamknij się już bo jetes tak samo pusta jak wazeliny czy jakoś tak.

Gość bo taka jest prawda
nie skomentuję tego, bo brak mi słów

Gość bo taka jest prawda
a czego ty swojego dziecka nauczysz, nie nawiści do tych którym sie w zyciu udało, bo odnosze takie wrazenie, ta ma bo to materialistka, kretynka itd. a wogóle nie chce mi się tego komentować, wyraziłam swoja opine, ty masz swoja i dobrze.

Bo taka jest prawda- to teraz odpowiedz sobie na pytanie. Jeśli wszyscy by mieli takie podejście jak Ty, to kto za 20 lat siedziałby na kasie? Kto by sprzątał ulice? Kto by był pielęgniarką i mył Ci dupę po jakimś tam zabiegu? Kto by był salową i sprzątał gówna z podłogi po porodzie Twojej córki/synowej? Kto by w szkole uczył dzieci za te marne grosze? Kto by tą szkołę sprzątał? Kto by pracował na podrzędnych urzędniczysz stanowiskach (które notabene najwięcej roboty odwalają)? Kto by ganiał za złodziejami? Kto by gasił pożary? No chyba nie dzieci takich bogatych rozkapryszonych mamuś ;) Z super drogim wykształceniem :D Jezu jakby biedni/średni dzieci nie mieli to świat dawno by upadł... bo kto by tym prezesom kawę zrobił? Strach pomyśleć :D

Gość Do wazalisa27,,
O mało nie pos---sz się tą almą. Łoooo Twoje dziecko pracować nie będzie musiało? Już widzę jakiego mami synka nieudacznika wychowasz, który nic nie będzie potrafił zrobić bez swojej je----tej mamusi. Weź idź się leczyć bo widocznie to Tobie dziecko nie służy. Kompleksy masz albo gó--no masz,bo jak byś coś miała to byś się nie dowartościowała na forum....i tak Cię nie znamy i mamy Cię głęboko wiesz gdzie. A będę chciała to piątkę urodzę a Tobie nic do tego.

Gość 2u1328425
Mamo 6 latki, podpisuję się pod Twoim postem!no własnie kto by to robił mądralo????????

Gość 2u1328425
Mamo 6 latki, podpisuję się pod Twoim postem!no własnie kto by to robił mądralo????????

Gość bo taka jest prawda
mamo 6 latki, żadna praca nie hańbi, moje dziecko bedzie kim tylko bedzie chciało, nawet ulice bedzie sprzątać, jeśli tylko zapragnie. ważne żeby obydwoje pracowali, i odłożyli kase na pózniej.. A nie żył od pierwszego do pierwszego.

Gość bo taka jest prawda
mamo 6 latki, żadna praca nie hańbi, moje dziecko bedzie kim tylko bedzie chciało, nawet ulice bedzie sprzątać, jeśli tylko zapragnie. ważne żeby obydwoje pracowali, i odłożyli kase na pózniej.. A nie żył od pierwszego do pierwszego.

Gość 2u1328425

Gość 2u1328425

Gość 2u1328425

Gość 2u1328425

bo taka jest prawda --> Weź się dziewczyno ogarnij. Ja szanuję ludzi, którzy doszli do czegoś w życiu tylko i wyłącznie swoją ciężką pracą a gardzę tymi dla których wytyczną są zagraniczne wycieczki i obnoszenie się pieniądzem. Kretynką to jest osoba, która uczy dziecko, że pieniądz to jedyna wartość w życiu za którą kupi wszystko. Uwierz mi, że jak spadnie choroba na któreś z Twoich dzieci to Twoje samochody, domy i oszczędności tak szybko stopnieją, że nawet się nie obejrzysz. A wtedy radzę sobie strzelić w łeb bo sprowadziłaś dzieci na świat a nie stać Cię na to.

Gość mamusiiiiq
kiedy 11 lat temu urodziłam pierwsze dziecko było u nas z kasą słabo- młodzi ludzie, praca za grosze jak to zawsze na początku.Teraz mamy trójkę dzieci , dom dom i przyzwoite pieniądze. W życiu nie przewidzisz wszystkiego, Jeszcze nie wiem co nas czeka ale po 40- tce dzieci bym nie chciała rodzić.Więc dobrze się stało.

bo taka jest prawda --> Weź się dziewczyno ogarnij. Ja szanuję ludzi, którzy doszli do czegoś w życiu tylko i wyłącznie swoją ciężką pracą a gardzę tymi dla których wytyczną są zagraniczne wycieczki i obnoszenie się pieniądzem. Kretynką to jest osoba, która uczy dziecko, że pieniądz to jedyna wartość w życiu za którą kupi wszystko. Uwierz mi, że jak spadnie choroba na któreś z Twoich dzieci to Twoje samochody, domy i oszczędności tak szybko stopnieją, że nawet się nie obejrzysz. A wtedy radzę sobie strzelić w łeb bo sprowadziłaś dzieci na świat a nie stać Cię na to.

Autorko a czego wy swoje dzieci nauczycie oprócz tego,że w życiu liczy się tylko KASA? Braku szacunku? Gardzenia innymi,tymi którzy maja parę zł mniej? Miejmy nadzieje,że jednak te dzieciaki nie pójdą w wasze ślady i jakby nie patrzeć będą miały szacunek do innych,i będą patrzeć oczami na świat/życie a nie tylko banknotami.

Autorko a czego wy swoje dzieci nauczycie oprócz tego,że w życiu liczy się tylko KASA? Braku szacunku? Gardzenia innymi,tymi którzy maja parę zł mniej? Miejmy nadzieje,że jednak te dzieciaki nie pójdą w wasze ślady i jakby nie patrzeć będą miały szacunek do innych,i będą patrzeć oczami na świat/życie a nie tylko banknotami.