Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pierdupierdu

problem intymny :( pomózcie

Polecane posty

witam dziewczyny. Pisze tutaj, poniewaz prosze o jakiekolwiek wsparcie i porady. Mam 20 lat. Mój chłopak ma 21. Wspołzyjemy ze sobą srednio co 2 miesiące poniewaz on wyjechał do pracy. A ja kończe tutaj studia. Wiec, mam problem. Miałam iść w czwartek do ginekologa ale dzisiaj dostałam miesiączki, a niepewnosc mnie juz dobija. Mam na wargach sromowych twarde białe krostki. Nie bolą, nic sie z nimi nie dzieje. Maja jakies 1-2mm. JAk sie rozciągnie wargi to dopiero je widac.. Co to jest? czy to coś powaznego? dodam jeszcze ze miałam jakis czas temu zółte upławy, wziełam na to vagical i teraz mam w wiekszosci duzo białych upławów. Czasami brzydko pachną. wiem ze moze wyda sie wam to zenujące albo śmieszne, ale ja naprawde sie martwie o swoje zdrowie. Juz nawet strawiam na najgorsze. Od 2 dni bolało mnie podbrzusze, to miałam owulacje wiec mysle ze to dlatego. Chłopak mnie uspokaja i mówi ze to pewnie nic takiego. Cieszyłam sie ze w końcu bede miec tą wizyte u ginekologa za sobą :( PROSZE WAS, moze słyszałyscie o czyms takim? Co to moze byc? Mam sie tym martwic? czekam na odpowiedzi.

Gość kiiiiiiiiiiiiiiiii
kup glubulki dopochwowe nystatyna, to naturalny antybiotyk, lub maść clotrimazolum koszt 3zł, ja smaruje nim od wielu lat i zawsze mi się sprawdza

Gość kiiiiiiiiiiiiiiiii
aha piszesz, ze masz miesiączkę to glubulki nie bardzo, ale kremem ja smarowałam od lat podczas krwawienia, wcześniej się podmyć, posmarować i git:)

masc uzywalam i nic nie pomogła. A ten antybiotyk pomoze na to? Tych krostek nawet nie da sie wycisnąc. Sa jakby pod skórą. Straszne :(

Gość jbhjgh
te jak to nazwałaś kuleczki są normalne to sa gruczoły jakieś czsem się zatykają i opwiększają , można wycisnąć , co do up upławów to tylko lekarz

tak jak napisałam wyzej. Nie da sie ich wycisnąc. Siedzą pod skórą i są twarde. Pojde do lekarza i tak zeby sie upewnic co to. Ale narazie dostaje białej gorączki z niepewnosci.

Gość jbhjgh
one dają się wycisnąć jak się powiększą czyli zatkają a tak to ich nie ruszaj, nie jest to opryszczka ani żadna inna choroba weneryczna :) są całkowicie naturalne jeżeli oczywiście są od wewnętrznej strony warg sromowych, bo na zewnątrz czyli na owłosionej cześci warg to nie mam pojęcia co to jest :)