Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażonaaaa

Ciąża , co o tym myślicie ?

Polecane posty

Gość przerażonaaaa

Dwa miesiące temu chłopak spuścił mi się na majtki. Od tego czasu dostałam dwa okresu - oba krótsze i skąpsze ( jednak ze skrzepami i poprzedzone pms ) . Teraz mam 5 dzien cyklu i jeszcze delikatnie krwawie . Pms ustąpiło . Problem w tym, że jest mi jakoś niedobrze i mam stan podgorączkowy . Co o tym myślicie ? JEst sens robić test ?

Gość przerażonaaaa
dodam, że on jest czarnoskórym Senegalczykiem. i jak ja się teraz pokażę w szkole z czarnym dzieckiem na ręku?

Gość przerażonaaaa
proszę nie robić sobie ze mnie żartów . Serio się zamartwiam ...

Gość przerażonaaaa
dobrze, że on chociaż pracuje w wesołym miasteczku, a po godzinach dorabia trzepaniem dywanów

Gość jutrokto
Myślimy, żeś głupia. I pewnie grypa cię łapie. Ale pomartw się trochę. Może ze strachu przestaniesz dawać byle komu, byle jak i byle gdzie

Gość Unicorn madafaka
autorko, proponuję powrot do biologii klasa 4 podstawowki. Do zapłodnienia dochodzi wtedy , gdy nasienie znajdzie się w POCHWIE, i na dodatek w dni płodne, by plemniki przedostały się jakos przez śluz na szyjce macicy i pokonały długą drogę do jajeczka ktore o ile jest, o tyle mozna je zaplodniec. Do wytrysku musi zajsc w CZŁOWIEKU. dziekuje za uwage :O

Gość przerażonaaaa
czyli mogę być całkowicie spokojna ? Martwią mnie te skąpe miesiączki , stresuje się - stąd pewnie mdłosci ...

Gość przerażonaaaa
w teorii wszystko wiem , ale jak przechodzi do praktyki to się po porstu boję . Wmawiam sobie ciąże -> stresuje się -> mam słabsze okresy -> stresuje się jeszcze bardziej - > jest mi mdło -> wmawiam sobie ciąże ... i tak w kółko

Gość przerażonaaaa
może niepotrzebnie panikuję bo majtki były z grubej frotty

Gość 987654321123456789
tak, kurva, to ciaza mnoga, beda czworaczki!