Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kizzkaa

Zastrzyk anty co 3 miesiace jakie wasze opinie ?????prosze o rade

Polecane posty

Gość kizzkaa

Witam zamierzam stosowac zastrzyk antykoncepcyjny ten co 3 miesiace czy myslicie ze to dobre rozwiazanie? wczesniej bralam tabletki anty ale zle sie po nich czulam i zaczelam tyc:( czy ktos z was stosowal te zastrzyki ??? jakie moga byc skutki uboczne???? prosze was o rady dziekuje.

Gość Ło matko jedyna, kobito przeci
eż antykoncepcja hormonalna to ju prawie przeszłość. Nie możesz kupić monitoru owulacji albo monitoru hormonu luteinizującego i estrogenu? WHY?

Gość Zamiast
To jest syf dla kotów a nie dla ludzi. Końska dawka hormonów. a po niej tycie, owłosienie brak okresu.

Gość jak co roku oczywiście
ja uznaje tylko gumki. Juz sie tak z mezem kochamy 5 lat i nic, od czasu do czasu nawet stosunek przerywany. A hormony sa strasznie niezdrowe, po nich sie tyje i zwieksza ryzyko zachorowan na raka narzadow rodnych i piersi

Gość he he he, śmieszna jesteś!
Idź i zbadaj poziom hormonów i dopiero na tej podstawie niech lekarz dobierze tabletki. Myślisz,że co taki zastrzyk zawiera? Magiczne serum? Otóż zawiera te same hormony które były w tabletkach tylko w większej dawce...:O Skutki uboczne są wynikiem złego doboru tabletek. Z zastrzykiem będzie dokladnie to samo.

Gość mi ginka powiedziała, że
zastrzyk to antykoncepcja dla krajów trzeciego świata, gdzie mała świadomośc i w ogóle. Ogółem powiedziała, ze to opcja tylko dla kogoś kto już ma dzieci, bo ciezko postawić do normy organizm po zastrzykach i często 2-3 lata trzeba regulowac hormony by była możliwa ciąza. Co dla jendych moze być plusem, np. dla kogoś kto już ma dzieci, ale dla młodej osoby, która może teraz nie chce mieć dzieci, ale za jakiś czas juz tak, to kiepsko.

Gość bialamasajka
Moja znajoma miała i czuła się potem strasznie. Wróciła do prezerwatyw. Ja z kolei w ogóle nie chce się truć u używam Cyclotestu - komputerka

Gość nic co ludzkie nie jest mi obc
słyszałam, że wogóle przed pierwszą ciążą nie powinno się stosować antykoncepcji hormonalnej. Tak jak ktoś mówił wcześniej-tabletki źle dobrane-żaden lekarz na NFZ nie zrobi i nie zleci ci badań hormonalnych tylko przepisuje "na pałe"

A zastanowiłaś się nad tym, że po zastrzyku też sie mozesz źle czuć? Tabsy odstawisz. A zastrzyk co? Przez 3 miesiące bedziesz sie fatalnie czuła? Idź do gina niech ci zrobi badania poziomu hormonów i dobierze tabletki dobrze. Zatrzyk to nic innego jak te same hormony.

Gość chvf
Lepiej juz zalizyc spirale