Gość kalaeraa Napisano Styczeń 7, 2013 Co sądzicie, czy na diecie odchudzającej mozna sobie czasem pozwolić na kisiel ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalaeraa Napisano Styczeń 7, 2013 odświeżam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniaraa 0 Napisano Styczeń 7, 2013 kubek kisielu instant to ok 140kcal więc myślę że np na II śniadanie można:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marycha:):):) 0 Napisano Styczeń 8, 2013 mozna slodka chwila ms kybek ok 90 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marilaka Napisano Styczeń 8, 2013 to pocieszające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marilaka Napisano Styczeń 8, 2013 tak, ale jak się chce coś słlodkiego to chyba lepiej kisiel niż kremówkę ') Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniaraa 0 Napisano Styczeń 8, 2013 Akurat na jelita i żołądek kisiel jest dobry:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewpwoejjk Napisano Styczeń 8, 2013 potwor kisielku se nie odmawia, co widac po utraconych kg ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniaraa 0 Napisano Styczeń 8, 2013 No dziś widzę pomaranczki hiperaktywne:D. Przy chorobach błony śluzowej żołądka, wrzodach jak najbardziej polecany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta poziomkowa Napisano Styczeń 9, 2013 nawet dietetycy i lekarze polecaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta poziomkowa Napisano Styczeń 9, 2013 nawet dietetycy i lekarze polecaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alyszja Napisano Styczeń 9, 2013 Jak najbardziej kisielek można wciągnąć. Ja moje drogie jak mnie nachodzi meeega ochota na łakocie to kupuję zwykły kisiel robię go bez cukru i jem miseczkę :D Od dzisiaj walczę ze sobą bo tylko jem :P i tak dorobiłam się 1,5kg może nie ważę dużo bo 51,5 ,ale chciałabym moje 50 kg:) moze macie jakiś topik gdzie mogę się dołączyć? Ps. spokojnie nie jestem 15 latką, jestem młodą mamą , od zawsze byłam szczupła, wiec 50kg mam po mamie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazia94 0 Napisano Luty 2, 2018 Tak, pewnie. W każdej diecie są potrzebne ,,odskoki''. Ale ja jadam kisiel taki bez cukru z Allnutrition i tutaj mniej się martwię ;) https://www.sfd.pl/sklep/ALLNUTRITION_Fruit_Splash-opis37174.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 2, 2018 Kazia94 dziś Drogi ten kisiel. Wystarczy poszukać w zwykłych sklepach, Winiary, Delecta takie robią i pewnie nie tylko oni, a cena niewielka. Budyń cez cukru tez można kupić. Jak ktoś koniecznie chce słodkie to lepiej dosłodzić choćby ksylitolem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach