Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejejejjjjj

Samemu do kina?

Polecane posty

Gość ejejejjjjj

Chodzicie bez towarzystwa do kina?

Gość ejejejjjjj
haha No tak, źle sformułowane pytanie :) Chcę iść na film, który chłopaka nie bardzo interesuje. Oczywiście mówi, że może iść, ale co go będę męczyć ;) Z koleżankami jakoś nie mogę się zgada i nie chcę, żeby było jak zwykle - przestaną film grać ;) Tylko mam wrażenie, że jakoś wszyscy przychodzą z kimś i będę takim samotnym odludkiem ;)

Nie chodzę samotnie do kina, nie lubię tego bardzo. Czuję się jak jakiś odludek bez znajomych. Wolę nie iść, niż iść bez towarzystwa.

Gość jiojiji
typowa polka - glowny problem zyciowy - co ludzie powiedza?:O

Gość ejejejjjjj
Nikt nie mówi "Olaboga, co ludzie powiedzą! Rety, to jakaś wariatka, bo sama przyszła" Tylko o tym jak się będzie czuł ;) Wszyscy z kimś, a ja sama siedzę. Mogę się poczuc dziwnie albo samotnie. Chodzi o to co ja będę czuła. Nie o to, że komuś mnie będzie żal ;)

Gość zdarza mi się chodzić samej
Co więcej ostatnio byłam na Skyfall. Seans o 22.45. Na sali jedna dziewczyna czyli ja i 3 facetów. Każdy z nich przyszedł sam. :P Rozpierzchliśmy się po całej sali (każdy w innym rzędzie i kącie), obejrzeliśmy kulturalnie film i rozeszliśmy się do domów mówiąc sobie "dobranoc".

Gość Jaques wspaniały
Ale chcesz iść na trzeźwo? Nie mówie o alkoholu, ale na trzeźwo sie nie da samemu do kina - to nie jest kuurwa normalne sorry

Gość ejejejjjjj
trzeba było łowić ;)

Gość najlepiej lubie chodzic
sama, towarzystwo w kinie raczej mi przszkadza. I chodze na ranna seanse, nie znosze zracych popcorn i durnie komentujacych ludzi.

Gość Jaques wspaniały
ranne seanse, jesteś bezrobotna czy masz żółte papiery :classic_cool:

Gość zdarza mi się chodzić samej
Ja poszłam na film a nie polowanie. :P A tak poważnie to mam swojego osobistego chłopa, który wręcz fanatycznie nienawidzi kina. Także z racji, że nie zawsze uda mi się zgrać terminami z koleżankami czy siostrą to chodzę sama. I mam gdzieś co myślą inni. :)

A na jaki film chcesz się wybrać?? Najlepiej do kina iść we dwoje ale wiadomo każdy lubi inny rodzaj filmu.

zawsze chodzilam do kina sama,kiedy wiedzialam,ze niekoniecznie film zainteresuje osobe towarzyszaca...

Gość ejejejjjjj
A to ok ;) Myślałam, że ja mam takie pomysły, ale widzę, że jednak dużo ludzi chadza samotnie do kina ;)

Mam kolegę który chodzi sam do kina. Idzie po prostu film obejrzeć na dużym ekranie. Spoko sprawa ale ja bym sama nie poszła. Nudno. Sama to mogę obejrzeć w domu film.

Bardzo słuszna uwaga Marleno! Jeśli mamy ochotę obejrzeć film to idziemy na niego. A nie przejmujemy się co inni powiedzą. Po to idziemy do kima aby zobaczyć film i coś z niego wynieść ciekawego.

Moja cor ostatnio byla sobie sama w kinie, wkurzyla sie na cos w domu, i poszla do kina na jakąs komedie czy bajkie filmową, cos takiego

Gość ejejejjjjj
Wszystkiego w domu nie obejrzę. Na siłę kogoś ciągnąc też nie do końca fajnie.

No pewnie, że lepiej. A najlepiej, jak się trochę poczeka i trafi na salę, gdzie jest tylko kilka osób (chociaż teraz, jak poznikały te małe kina, to nie wiem, czy tak się zdarza).

Gość ejejejjjjj
Byłam niedawno w małym kinie i wcale nie było tak pusto. A w sieciowych to myślę, że właśnie ranne seanse, albo te najpóźniejsze w tygodniu.

Gość dudud
Ja nawet wolę sama do kina. Akurat w kinie towarzystwo nie jest potrzebne do niczego. Mieszkam w małym mieście, znam z widzenia kilku kinomanow, którzy sami przychodzą i mówimy sobie cześć lub dzień dobry na mieście. W sumie to nawet niezły sposób na poznanie kogoś, tylko, że ja mężatka. A szkoda, bo na jednego miałabym chęć;).