Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivo7er

Pierwsza randka a on wypalił mi do ucha: "tak bardzo seksu mi się chce!"

Polecane posty

Gość konkrit
im wiecej masz odpowiedzi to tym wiecej o kims wiesz co nie ?

Gość ivo7er
Nie miałam zamiaru nikogo do siebie zrażać - nie jestem tutaj po to, aby kogoś obrażać czy dołować, czy w ogóle wywoływać negatywne emocje. Ale co do ogólnego obrazu sytuacji dorzuci fakt, skąd jestem? Jeśli jestem z centrum czy z małopolski to co, będzie to coś tłumaczyło?

Gość konkrit
bede wiedzial z skad jestes....

Gość konkrit
wiesz bede wiedzial ze takie fajne sa w moich rejonach chociazby ;-)

Gość ivo7er
Ech, dobra, złamię się. Małopolska. I jakie wnioski? dobra lokalizacja na randki? ;)

Gość nienononononieee
Nie mogę... jeszcze ktoś najedzie na autorkę a zatrzęsą się niebiosa! NIC nie usprawiedliwia chamskiego zachowania tego kolesia. Mogła tam stać naga i on i tak nie powinien był się tak zachować. A raczej nie tyle nie powinien bo już od dawna wiem, że z kulturą osobistą u większości osób słabo, ale autorka słusznie poczuła się obrażona, skoro nie dawała mu żadnych znaków, że ma ochotę na taką znajomość. Przestańcie patrzeć na to jak się ludzie ubierają - mogą się ubierać jak tylko im się zamarzy. Zacznijcie postrzegać ludzi przez ich zachowania... Serio, na dobre to wszystkim wyjdzie. Autorko - słusznie, że się szybko spotkałaś, tak by było mydlenie oczu i narastanie wyobrażeń. CO jest złego w spotkaniu się z osobą poznaną przez neta? Szczególnie w takich okolicznościach? Przecież nie poszła do niego do domu tylko spotkała się w publicznej przestrzeni z mnóstwem innych osób.. Rety.. i po co ja to piszę.. i tak nie zakumacie. Zaraz jakiś mądry powie, że dziewczyna w krótkiej kiecce sama prosi się o gwałt.. Zacznijcie myśleć.

Gość ivo7er
Dziękuję. Potrzebowałam tego :)

Gość konkrit
no bardzo dobra ;-)

Gość konkrit
dalej mnie interesuje dlaczego Ci lepsi w Twoim mniemaniu sie Ciebie boja co im mowisz ze tak uciekaja ? zdradzisz mi ?

Gość konkrit
masz optymistyczne nastawienie do zycia to widac :classic_cool:

Gość ivo7er
konkrit, rozwalasz mnie. To jest post o tym, jak to spotkanie na żywo z gościem z internetu wyszło żałośnie. I o tym, że nigdy więcej nie spotkam z nikim, kogo poznam w internecie. Oraz o tym, że zauroczanie się smsami czy korespondencją wirtualną jest głupie. A Ty nadal chcesz mnie lepiej poznawać?!

Gość konkrit
a co ma tamten przypadek do mojego ?

Gość konkrit
wydajesz sie ciekawa osoba wiec moze jednak warto ;-)

Gość ivo7er
Nic... zupełnie nic..... eeeeeech........

Gość konkrit
a kto mowi o spotkaniu na randke ? a zwyczajnie ludzie sie nie spotykaja zeby cos sprawdzic ? moze to jest Twoja wada ze spotykasz sie zakladajac ze cos z tego bedzie i pozniej sie rozczarowujesz :-(

Gość nienononononieee
ivo7er :D powodzenia!

Gość ivo7er
Tak właśnie jest. Spotykam się i od razu pytam, czy mnie kocha. I mam mnóstwo wad. Tak, to jest to.

Gość ivo7er
"nienononononieee ivo7er powodzenia!" Bez komentarza :D

Gość konkrit
poki co nie widze wad :D wiec z deka przesadzasz 😴

Gość jkdjksjklsjdkk
a bez ironii ??

Gość konkrit
kazdy ma wady wiec zalezy jakie to sa i czy sa do zaakceptowania

Gość ivo7er
Tu się zaczyna robić lekko niebezpiecznie :D chyba czas na sen. Tak, to jest to. Strasznie się zmęczyłam wywlekaniem na światło dzienne swojej straszliwej historii :D Dziękuję sympatykom za mądre opinie. I pozdrawiam hejterów, którzy mają mnie za dziwkę, bo ośmieliłam się ładnie ubrać - tak trzymać, nie ma to jak bycie na poziomie!

Gość konkrit
skoro wolisz isc spac to oki 🖐️ powodzenia w zyciu :-)

Gość karpiedniem
Nikt cie nie mial za dziwke, ale taki stroj plus wstawiony obcy facet, z ktorym sie raz dwa umawiasz da bardzo czesto taki efekt, tzn. mam na mysli zachowanie tego faceta. Ot i cala filozofia. Mozna by byc oburzonym, gdyby dobra kolega Twoj tak sie zachowa. ale rozni sa ludzi. Ty spotkalas obcego czlowieka, wiec nie wiem co w tym jest takiego dziwnego:O

Gość co za durna 28 latka
ivo7er,niestety głupia 28 letnia kobieto o rozumie 17 latki ejstes sama sobie winna.Dacet zachwał sie nietaktownie,ale jego zachwoanie zostało sprowokowane w całosci przez ciebie. Masz 28 lat i nie wiesz,ze w dobie internertu nikt ,kto nie ma na mysli spotkania zwiazanego z seksem nie spotka się z kims po tygodniowej znajomosci wirtualnej i tygodniowej wymianie esemesów i rozmowie przez tel. Umówiąłs sie po tygodniu znajomosci,ubrałas się tak ,aby pokazac swoje walory,wiec facet po prostu wypalił to co myslał. NIe zgwałcił cie i mysle,ze nawet by nie próbował gdybyscie byli sami,aczkolwiek róznie to bywa. Jako dojrzała kobieta mogę faceta nazwać nieokrzesanym ,ale ty jestes głupiutka gęś. Gdybym była na faceta miejscu,to tez bym ci pare niemiłych słow powiedziała. Za zaistniała sytuację wine ponosicie obydwoje.

Gość ivo7er
Odkryłam kafe 2 dni temu, a już czuję, że będzie to moja ulubiona rozrywka. Idiots, idiots everywhere!

ivo7er,no i co z tego,ze o kafe dowiedziaąłs sie dopiero 2 dni temu,ale masz 28 lat,z kompem i internetem mozna powiedziec wychowałas sie,więc mysl co robisz kobieto ,mozna rzec juz dojrzała.

ivo7er,no i co z tego,ze o kafe dowiedziaąłs sie dopiero 2 dni temu,ale masz 28 lat,z kompem i internetem mozna powiedziec wychowałas sie,więc mysl co robisz kobieto ,mozna rzec juz dojrzała.

Pewnie nie wyżyty a jak się tak odwaliłaś to się mu w cale nie dziwię.

Gość ivo7er
Sama radość :D napisz coś jeszcze, dobrze? tak miło nam się rozmawia!