Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivo7er

Pierwsza randka a on wypalił mi do ucha: "tak bardzo seksu mi się chce!"

Polecane posty

Dzięki Bogu, nie! Mieszkam bliżej trasy E75. Ale to wcale nie lepiej...

Gość do autorki topu
autorka pochodzi z gornego slaska?

Gość do autorki topu
jestes z Rudy Slaskiej?

Nie, ale miejscowość, z której pochodzę, jest niedaleko. Tak czy owak, już tam nie mieszkam. A co?

Gość Dojrzałe_wino
"Dzięki Bogu, nie!" x Wybacz ponowny brak domyślności,ale którego fragmentu mojego posta to dotyczyło?Że nie miejscowość na Ś. czy na szczęście nie na jednym z końców A1 (która ma iść de facto aż do południowej granicy)? " Mieszkam bliżej trasy E75. Ale to wcale nie lepiej..." x Dlaczego?Póki nie ma A1,trzeba korzystać z DK1 (która jest częścią E75) ;)

Gość Dojrzałe_wino
"Nie, ale miejscowość, z której pochodzę, jest niedaleko. Tak czy owak, już tam nie mieszkam" Aaaa,chyba już łapię;wobec tego druga próba powinna być już celna: miejscowość na Ch. :D

Dojrzałe_wino: miejscowość Ś. jest tak całkiem-całkiem na Południe, że już dalej się nie da. Więc dzięki Bogu nie mieszkam aż tak daleko (ulga!). Z drugiej strony, nie mieszkam przy A1, więc to też niedobrze. A Ty mieszkasz tak całkiem-całkiem przy drugim końcu A1?

Gość do autorki topu
obstawiam, ze jestes z rudy slaskiej lub ze swietochlowic ewent z gliwic, zabrza. no moze bytom jeszcze ;)

Pudło - akurat w drugą stronę Górnego Śląska trzeba szukać ;)

Pudło. Akurat w drugą stronę Górnego Śląska trzeba szukać ;)

Gość Dojrzałe_wino
"Dojrzałe_wino: miejscowość Ś. jest tak całkiem-całkiem na Południe, że już dalej się nie da" x Że co proszę?Ja typowałem tylko Świętochłowice (potem Chorzów).Ale teraz się poddaję ;) "Więc dzięki Bogu nie mieszkam aż tak daleko (ulga!). Z drugiej strony, nie mieszkam przy A1, więc to też niedobrze. A Ty mieszkasz tak całkiem-całkiem przy drugim końcu A1?" x Jeszcze dalej :o

Gość Zeus_1
Do ivo7er, Musiaas chyba wygladac SUPER skoro facet sie niemogl opanowac.... No ale zeby tak odrazu ... Pozdrawiam z Australii

Gość do autorki topu
dojrzale wino, fajny top, i fajnie piszesz, ale przez te cytaty, ktore wklejasz robi sie malo przejrzyscie itd ;)

Dojrzałe_wino: Myślałam, że typowałeś Świerklany. Co masz na myśli, że mieszkasz jeszcze dalej???

Gość Dojrzałe_wino
Ivo7er: nie,typowałem to co napisałem wyżej;ale jeśli obie miejscowości są nieprawidłowe,to straciłem koncept ;) A do do A1,to na północy kończy się w Rusocinie... i tam przechodzi w S6 ;)

Gość Dojrzałe_wino
???

Gość endorsing ink
ivo7er Pytanie dotyczące przyczyn odstraszania przez ciebie facetów (którzy się tobie podobają) zbyłaś, co właściwie nie dziwi, bo nikt nie lubi mówić źle o sobie samym. Więc i ja nie będę drążył tego tematu. Ale mam inne pytanie: skoro jesteś świadoma, które cechy twojej osobowości są "odstraszające", to czy próbowałaś kiedyś, lub masz zamiar spróbować, pozbyć się tych cech? Wprawdzie nie masz jeszcze nawet 30, ale nawet te 28 lat daje pewne doświadczenie życiowe, i musisz sobie zdawać sprawę z tego, że przez sieć baardzo ciężko jest rozpocząć znajomość, która potrwa dłużej? W obecnej chwili (mam na myśli chwilę od rozpoczęcia tego wątku) rozpoczęłaś wątek o nieudanym spotkaniu z facetem poznanym w sieci, a jesteś na najlepszej drodze (lub masz na to dużą ochotę) żeby rozpocząć następną znajomość właśnie w sieci. Ta 100% kobieca niekonsekwencja jest w pewien sposób urocza, ale też i zastanawiająca.

endorsing ink: #1. Przyczyny odstraszania facetów nie mają nic wspólnego z moimi wadami, chyba że nazwiesz tym brak kokieterii i wdzięczenia się, które panowie tak lubią i potrzebują, by się odważyć na wykonanie pierwszego kroku. Może powinnam to inaczej ująć: nie tyle ich odstraszam, co onieśmielam. v #2. Nadinterpretacja.

Gość do autorki topu
no i wlasnie oniesmielasz, potem musza sie uchlac, zeby nerwy ukoic, a potem traca panowanie i bredza o seksie. musisz spuscic z tonu, to bedzie lepiej. nie badz najezona, napuszona.

Gość Dojrzałe_wino
"No brak słów Dalej się nie dało?" x Trudne pytanie... Może i by się dało,ale osadnictwo podmorskie nie osiagnęło jeszcze zadowalającego poziomu zaawansowania :classic_cool: x x "To było do Dojrzałe wino." x To znaczy typowane przez mnie miasto?Achaaaaa....

do autorki topu: Nie jestem najeżona ani napuszona. Jak mam spuścić z tonu? Zniżyć się do jego poziomu inteligencji? i jak wypali "Tak mi sie seksu chce" to zarechotać: "Jesteś taki męski! Wyruchasz mnie w aucie czy na podłodze?"

Gość do autorki topu
zupelnie nie mam na mysli tego buraka co go spotkalas. ale moze swoja postawa nawet w necie odstraszasz normalnych, wartoscowych facetow. a tym, ktorzy chca ruchac wisi jaka jestes w sensie charakteru czy osbowosci i dlatego spotykasz tylko takich pacanow.

Gość endorsing ink
ivo7er Czym ich onieśmielasz? Co do mojej nadinterpretacji, pozwolę sobie pozostać przy swoim zdaniu. Koń jaki jest, każdy widzi :-).

Gość do autorki topu
wiem, ze ci to wisi, co ja o tobie mysle oraz inni tutaj, ale na podstawie tego co i jak piszesz musze przyznac nie wywolujesz poczucia, ze jestes osoba fajna, mila i sympatyczna. naprawde. nie wiem jakie odczucia wywolujesz w innych oosbach. we mnie akurat takie.

endorsing ink: Skoro tak twierdzisz... :) Czym ich onieśmielam? Ano widzisz, podobno moją postawą, i to nawet w necie.