Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AntoniooBanderas

Bycie atrakcyjnym nie ułatwia życia towarzyskiego

Polecane posty

Gość AntoniooBanderas

Mam takiego kolesia własnie , naprawdę super facet dla laski , zarabia jako tako 3-4 tys , jest mega przystojny i mowie to jako hetero , jeździ motorem , zawsze miał mega laski . Ostatnio był z najlepsza dupa na moich studiach wg mnie . Po niej nie może znaleźć dziewczyny , bo wg niego albo brzydka , albo głupia , ale nudna i bez osobowa . Nawet nie podchodzi . Pytałem się czy nie może mieć średniej laski , na co odpowiedział raz z taka był i go nie podniecała ze miał problemy z wzwodem . Mysle ze podobnie myślą atrakcyjne kobiety i maja tez taki sam problem , ( nie mowie tutaj o tych co szukaja pieniedzy bo dla nich to obojetnie ) . Cale szczescie ze ja jestem dosc przecietny i mnie kazda kobieta podnieca

nie sądzę mimo wszystko by uroda miała wpływ na to z kim się zadajesz co ma piernik do wiatraka a wpisałam się na Twój topik tylko dlatego, że spodobał mi się Twój nick:)

Gość fjolsfinna-nzl
Ja jestem taka średnia, może trochę poniżej, a podniecają mnie tylko bardzo przystojni faceci. To jest dopiero przerąbane, bo nie mam szans na takiego.