Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka ulka

wstydliwa praca?

Polecane posty

Gość julka ulka

jestem mloda osoba, w zasadzie niczego mi nie brakuje, od 22 roku zycia mieszkam i utrzymuje sie sama, mam wlasne mieszkanie, bylamw dlugim zwiazku a teraz odzywam i poznaje ludzi jednak... no wlasnie, mam kompleksy z powodu mojej pracy... jestem kelnerka i mam wrazenie ze wiele osob mnie przez to skresla... lubie swoja prace, zawsze milo rozmawia mi sie z klientami restauracji ale faceci kiedy dowiaduja sie o mojej pracy patrza na mnie z politowaniem... mam pytanie, czy dla faceta jest to jakis problem ze dziewczyna jest tylko kelnerka? oczywiscie nie zamierzam nia byc do konca zycia ale na razie praca ta pozwala mi sie utrzymac, zreszta na czas studiow mi wystarcza...

Gość wredniucha10
więc rzuć pracę i przejdź na garnuszek rodziców, albo niech cię utrzymuje jakiś facet - wtedy wszyscy będą cię szanowali

Gość wespazjan
Normalna praca. Jak każda inna.

Gość versace1
no takie czasy- nie tylko kobiety ale i faceci szukaja kobiet dobrze zarabiajacych np kierownik, specjalista, dyrektor. ale nie kazdy- widocznie na takich trafialas

Gość julka ulka
rzucilabym prace na rzeczlepszej, ale caly czas szukam. najbarziej irytuja mnie studenciaki, ktore wpadaja cos zjesc i opowiadaja mi jakie maja ciezkie zycie bo musza studiowac... cholera, jakbym byla jakas gorsza... a na garnuszek rodzicow nie przejde, zenada zerowac na rodzicach

Gość wespazjan
Nie przesadzaj, kelnerka to nie jest praca, za którą trzeba się wstydzić.

Gość julka ulka
fajnie ze ktos tak mowi bo moi znajomi uwazaja ze powinnam w koncu prace znalezc bo to praca nie jest... teraz modnie miec swietna prace i duzo zarabiac

Gość turkusss
taak? a co ci twoi wybitni znajomia robia i w jakim sa wieku?

Gość julka ulka
25 lat, 2 osoby maja wlasne firmy, kilka konczy studia, w jakis duzych firmach czesc pracuje wiec wypadam przy nich blado i daja mi to, moze nie zawsze celowo, odczuc...

Gość Naoom
autorko moim zdaniem twoja profesja budzi skojarzenia niż cię czyni gorszą bo wiesz kelnerki zapraszają czasem klientów na zaplecze

Gość nastepna idiotka
zenada byc na utrzymaniu rodzicow w wieku 22 lat? hhahaha dobre:d cp zazdrosc bierze ze ty zapierdalasz i jeszcze sie wstydzisz a inni moga spokojnie studiowac ;;ppp

Gość nastepna idiotka
spokorniej dziewczyno i pracuj a od innych wara nie oceniaj bo widziszze sama jestes oceniana tak jak dla ciebie zenada to kasa od rodzicow tak dla innych twoja praca

Gość julka ulka
nastepna idiotka, czytaj ze zrozumieniem, nie mam 22 lat tylko do tego wieku sie usamodzielnilam, zazdrosc mnie nie bierze ze sudiuja bo wlasnie koncze studia, choc tak fakt, wolalabym miec prace lzejsza od spania, jak chyba wiekszosc ludzi...

Gość julka ulka
uderzam spac, wiec zycze wszystkim milej nocy :) i dziekuje za wypowiedzi w temacie :))

Gość fewfefew
Praca jak każda inna, zmień znajomych :classic_cool:

Ja jestem pelna uznania dla pracy kelnerow, pod warunkiem, ze wiedza co zaproponowac niezdecydowanym klientom, maja wiedze na temat serwowanych potraw, noooo i maja klase. Inteligentny kelner, to wspanialy i potrzebny zawod.

Wstyd to powinno być tylko tym, którzy uważają, że kelnerka jest gorsza od nich. Trafiałaś na samych buraków, ale w końcu trafi się ktoś normalny :)

Gość gość
Praca kelnerki jest ok. Sytuacja mnie zmusiła do wykonywania pracy, która jest naprawdę obciachowa. Zbieram pety i papierki na chodnikach i placach, opróżniam kosze na śmieci, zamiatam. Ciągle widzę pogardliwe spojrzenia ludzi. No cóż stać mnie tylko na taką pracę, nic innego nie potrafię robić. A więc okryta wstydem dalej sprzątam!!! Taka praca jak twoja to dla mnie tylko marzenie. Pracowałam kiedyś w gastronomii - kelnerki piękne pachnące. A ja musiałam gary szorować. A jak było mniej pracy w kuchni, to szefowa kazała mi kible i korytarze szorować. Widać tylko do takich obciachowy prac się nadaję!!!

Gość gość
jeżeli ktoś gardzi uczciwa praca to sam takiej nie ma :( wiec wiesz zarabiasz na siebie masz mieszkanie etc, no proszę Cię

Gość major11
każdy zawód poza kurw... sie jest oki a że ktoś sprzata... praca jak inne. jak płacą Ciebie wykorzystują fizycznie innych psychicznie co gorszę ?