Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdhhhdbdd

czy mam byc prawo zla na meza???

Polecane posty

Gość hdhhhdbdd

co byscie zrobili w mojej sytuacji?? czy mam meza lenia czy to ja przesadzam,powiedzcie.Maz od kilku mies pracue w pewnej firmie ale firma podupada,nie dostal calej wyplaty za grudzien teraz dalej robi tam tyle ze juz na czarno bez umowy,mimo ze kasy nie przynosi.Twierdzi ze szef mu wyplaci calosc max w lutym,bo go wykiwali na zleceniu i sam czeka na przelew.A ja??? chodze zla bo ja pracuje normalnie a on raz ma wolne,raz w pracy i nie kwapi sie zeby poszukac czegos innego.Zero kasy mamy,dzieci,przedszkole do oplacenia,rachunki itp.Czy zeczekalybyscie ten okres i zobaczyly jak to sie dalej rozwinie??? bo ja wieczniu mu zrzedze,marudze ale on nawet nic nie szuka.Czeka niewiem na co.Czy mam prawo byc zla?? czy ze jako zona powinnam sie powstrzymac od uwag i czekac..sama juz niewiem.

Gość Miliana23
Czyli za grudzień częśc za styczeń w lutym masakra jak tu życ?

Gość takajednazproblemami
mój tez czekał,3 m-ce.finał taki,że nie mógł sie zarejestrować,bo nie dostał świadectwa pracy,firma oficjalnie już nie istniała,a on nie dostał kasy za 2 miechy.

Gość hdhhhdbdd
ostatnio dal mu 200 zl....:-/ jest mu winny jeszcze 600 ale czy w styczniu mu wyplacie tego niewiem.

Gość hdhhhdbdd
no ok,ja rozumiem,wykiwali jego szefa na zleceniu i niema kasy zeby wyplacic wszystkim prawnikom.Placi ile moze,po trochu w ratach sam pozyczajac. ogolnie wczesniej byl ok,czy jakies wolne to bez problemy,zawsze wyplacalny no ale coz...stalo sie jak stalo i ja to rozumie. Ale wkurza mnie to ze mimo ze sam powiedzial do mojego meza ze chyba zamknie interes i zeby on sobie zaczal szukac czegos innego to on tego nie robi.Teraz szef przyjal jakies male zlecenie i maz robi na czarno u niego,bo umowa mu sie skonczyla z koncem roku.Robi ale tak naprawde teraz za darmo bo niewiem kiedy dostanie kase..

Gość hdhhhdbdd
no ok,ja rozumiem,wykiwali jego szefa na zleceniu i niema kasy zeby wyplacic wszystkim prawnikom.Placi ile moze,po trochu w ratach sam pozyczajac. ogolnie wczesniej byl ok,czy jakies wolne to bez problemy,zawsze wyplacalny no ale coz...stalo sie jak stalo i ja to rozumie. Ale wkurza mnie to ze mimo ze sam powiedzial do mojego meza ze chyba zamknie interes i zeby on sobie zaczal szukac czegos innego to on tego nie robi.Teraz szef przyjal jakies male zlecenie i maz robi na czarno u niego,bo umowa mu sie skonczyla z koncem roku.Robi ale tak naprawde teraz za darmo bo niewiem kiedy dostanie kase..

Gość hdhhhdbdd
czy mam prawo byc zla czy przesadzam???

Gość Miliana23
Myśle ze masz prawo jak można robic w takiej niepewności żyć itd.