Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rocket Woman.

Powiedzcie, gdzie w Warszawie można się bardzo tanio i gustownie ubrać?

Polecane posty

Gość Rocket Woman.

Chciałabym wymienić stopniowo garderobę, ale zupełnie nie wiem gdzie mogę to zrobić za niewielkie pieniądze. Gdzie najlepiej kupować buty? Deichmann, CCC, a może jakiś hipermarket? Byłam na wyprzedażach w galerii handlowej, ale Zara i inne drogie sklepy odpadają, nawet po wyprzedażach są bardzo drogie. W C&A i H&M to pojedyncze rzeczy czasami da się trafić na wyprzedaży, reszta to jakieś szmaty. Polecicie może jakieś miejsca, gdzie można się tanio i gustownie ubrać? Mogą być hipermarkety, dobre ciucholandy, jakieś outlety. Zauwazyłam, że w drogich sklepach jakoś wcale nie jest dobra, kiedyś kupiłam bluzkę za 130 zł w KappAhl i po paru praniach była do wyrzucenia, a np. buty z hipermarketu (kozaki), bardzo gustowne kupiłam za 80 zł i 3 sezon je noszę i się nie psują. W drogich sklepach płaci się za metkę, a nie za jakość. Polecicie może jakieś miejsca, gdzie można się tanio i gustownie ubrać? Mogą być hipermarkety, dobre ciucholandy, jakieś outlety.

Gość Ja w CCC kupuję(tylko Lasocki)
i jestem zawsze bardzo zadowolona, a obce kobiety na ulicy zwracają uwagę na moje nogi i pytają, gdzie takie ładne buty kupiłam. Deihmana nie polecam, bo robi buty ze sztucznej skóry a sprzedaje w takiej cenie jak Lasocki skórzane.

Gość Rocket Woman.
Na Allegro nie chcę, bo wolę najpierw coś przymierzyć :)