Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość absoluuutttnieee

Czy mają wgl takie prawo? bo moim zdaniem nie

Polecane posty

otoz nie, nauczyciele ktorzy przymykają na to oko postapuje niewychowaczo, kazdy nauczyciel powinien postepowac tak samo,jednomyslnie,zgodnie, wkoncu pracują w jednej szkole gdzie są jedne wymogi jasno okreslone,a nie wybor ,ze tego i tego ucznia sie lubi i mu sie upiecze a temu nie

No i co z tego? W przyszlosci, gdy przekroczysz prędkość jadąc samochodem policjant, który Cię zatrzyma moze się zlitowac i dac tylko upomnienie, a nie mandat. Ale nie znaczy to, ze przepisy ruchu drogowego nie obowiązują i następnym razem może trafisz na policjanta, ktory juz litościwy nie będzie i wlepi wielką sumę. Lepiej ucz się teraz respektowania pewnych zasad, zeby pozniej w przyszlosci nie cierpiec i nie placic za swoją krnąbrność i głupote. Kapujesz? To dobranoc bo jutro pewnie masz szkole ;)

Gość toteż to
Jakie to szczęście, że gdy pojawiły się komórki, byłam już na studiach - w ten sposób problem mnie ominął :D PS ja też nie noszę zegarka i sprawdzam godzinę na komórce...

to dlatego był temat czy macie zegarki? ja tam też zerkałam na tel i nigdy mi nikt nie zwrócił uwagi, liceum rygorystyczne, ale nie o pierdoły.

Gość absoluuutttnieee
Tutaj właśnie czepiają się pierdół, a na prawdziwe problemy niektóre już nie zwracają uwagi no nic trzeba wytrzymać do końca roku i tyle :) dziękuję wszystkim na udzielenie się w temacie.

Gość pitu pitu aż do świtu
kozefka - jesteś mega cierpliwa, pracujesz w szkole, czy co? :D poza tym zgadzam się z twoją opinią, mnie nie chciałoby się tak referować "jak krowie na rogu"

Gość absoluuutttnieee
krowie na rowie, jak już ;p tak brzmi przysłowie

przynajmniej to umiesz :D

@ pitu pitu aż do świtu Ale mnie rozbawiłas :D Bingo! Jestem nauczycielką :D ale nie starą belferką, a młodą z krótkim stażem, w dodatku od mniejszych dzieci ;)

A mi odrazu przez mysl przeszlo,po jej pierwszym wpisie, ze kozetka jest wychowawczynią w przedszkolu :) Ten jezyk ,i konkretny styl pisania dalo sie wyczuc że cos w tych klimatach pedagogicznych

fajnie :D że lubisz swoją pracę, bo dzieci na tym tylko zyskają. mam nadzieję, że pasja nie ulotni się szybko ;) Pozdrawiam Panią co Uczy-cielę :D

Gość refads
możesz sobie mieć jakiekolwiek poglądy czy jak tam to sobie nazwiesz to jest nieważne liczy się, że masz się nauczyć elementarnej dyscypliny a zabieranie czegoś na czym ci zależy jako kara to podstawowa metoda

Gość nie działa
"bo to rzecz osobista mam tam dużo osobistych, waznych notatek, sms, zdjec itd." wiedz, że nauczyciel będzie sobie robił dobrze pod Twoje eski z chłopakiem:D

Gość refads
nie działa :D

Gość nie działa
oby nie zdjęcia rozbierane, słit focie jak to nastki mają w zwyczaju :classic_cool:

Gość absoluuutttnieee
no różne rzeczy, rzadkie rozbierane "focie" ale treści dla mnie osobiste. dzisiaj czytałam swoją boską uwagę, i tyle koniec w temacie.