Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmn

zapalenie opon mózgowych

Polecane posty

Gość mmmn

Czy czyjeś dziecko chorowało na zapalenie opon mózgowych?

Gość masterchefffff
Kuzynka chorowała i zmarła.

Gość do masterchef
Jak nie masz nic mądrzejszego do napisania to lepiej nie zabieraj głosu!

Gość mój syn chorował
w wieku 8 lat.

Gość mmmn
moja córka jest świeżo p chorobie.Na razie jest ok. ale boję się żejakieś powikłania mogą si ę pojawić po jakimś czasie

Gość mój syn chorował
wszystko będzie dobrze, jak jest dobrze wyleczona to nie będzie powikłań, pamiętam że po 2 tygodniowym pobycie w szpitalu brał jeszcze 2 tygodnie biseptol i przez rok miał mieć chroniony kark i głowę przed słońcem. Powodzenie. Będzie dobrze.

Gość mmmn
Córka ma roczek.8 dni chorowała w domu.Ja co 2 dni do lekarza z nia latałam bo zalecony antybiotyk najpierw podawany doustnie póżniej w zastrzykach nie pomagał(leczono anginę).Goraczka do 40 stopni i dziecko coraz słabsze.Dopiero w szpitalu zajeli się nią jak należy.Po 3 tygodniowym pobycie w szpitalu miała robiony rezonans czy wszystko w głowie jest ok.Lekarze bali się czy coś się tam nie porobiło,bo na początku nie rozpoznano choroby.Na razie jest dobrze ,pomału dochodzi do siebie.Jest strasznie chuda.przy wzroście 79cm waży tylko 7,5kg.Mam nadzieje że wszystko będzie ok.

Gość mmmn
Córka ma roczek.8 dni chorowała w domu.Ja co 2 dni do lekarza z nia latałam bo zalecony antybiotyk najpierw podawany doustnie póżniej w zastrzykach nie pomagał(leczono anginę).Goraczka do 40 stopni i dziecko coraz słabsze.Dopiero w szpitalu zajeli się nią jak należy.Po 3 tygodniowym pobycie w szpitalu miała robiony rezonans czy wszystko w głowie jest ok.Lekarze bali się czy coś się tam nie porobiło,bo na początku nie rozpoznano choroby.Na razie jest dobrze ,pomału dochodzi do siebie.Jest strasznie chuda.przy wzroście 79cm waży tylko 7,5kg.Mam nadzieje że wszystko będzie ok.

Gość ja chorowalam w podstawówce
po śwince.. :/ wszystko ze mną ok :) Tylko własnie mmusiałąm chronic glowe przed słoncem -zreszta dzis po 10latach tak mi zostało juz:) bedzie ok