Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KolczykPępek

Pytanie do kobiet mających kolczyka w pępku przed ciążą.

Polecane posty

Gość KolczykPępek

wyjelam kolczyk z pępka 5 lat temu. Blizna została do dziś. Jestem w 34tc i wydaje mi się ta blizna dziwna. Zmieniła się wam podczas ciąży?

Gość wezcty kurde
mi sie rozciagnela i zrobily sie na niej rozstepy

Ja ją mialam prawie nie widoczna , a teraz tak sie brzuch naciagna (35tc) ze jest ok 1cm nad pepkiem i wyglada dziwacznie i brzydko a jak sie pytaja co to to ja opdpowiadam ''glupota z przeszlosci '' no niestety

Gość zaintrygowana sprawą
heh a mój kolczyk w pępku ma się dobrze:P Nic mu nie ma, wygląda OK. Do 7 msc nosiłam go normalnie, później tylko wkładałam( nie nosiłam, tylko przebijałam) co parę dni,żeby mi dziurka nie zarosła.

Gość dorcialusiq
U mnie podobnie dziurka się rozciągnela zrobiły.się dwa duże rozstepy i wygląda to okropnie:(

Gość KolczykPępek
Ja mam wrażenie jakby tam coś się w środku zbierało no ale 5lat po wyjęciu? no nawet może 6? chyba schizuje bo nie mam innych powodów i sama doszukuje się czegoś...

Gość dorcialusiq
Ja też jakos 5 lat temu wyciągnełam i żałuję ze to zrobiłam bo teraz wygląda to okropnie ale wtedy się nie myślało

Gość kolczyki w pępkach już niemodn
niemodne... beznadzieja

Wyjełam w 1 ciąży 5 lat temu i już nie włożyłam. Teraz w drugiej ciąży blizna też dziwnie wyglądała, ale po ciąży jest ok. Zbierało mi się tam takie coś białego i to wycisnełam. Takie same coś zbiera mi się w dziurkach uszu jak długo nie nosze kolczyków. Kiedyś o tym czytałam, nie pamiętam nazwy co to ale normalne to taka "maź" która chce załatać dziurkę ;-)

Gość BądźSobą
Mi się wydaje jak to dotykam że tam coś jest ale pewnie się naciągnęło i skóra inaczej układa się pod palcem. Żeby zobaczyć musiałabym to przekuć:) Czemu mi nikt nigdy wcześniej nie pokazał jak wygląda blizna? napewno bym nie zrobiła....