Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalabambabaa

Ile przytyłyście w ciąży?

Polecane posty

Gość lalabambabaa

Drogie Kobitki -ile przytyłyście w ciąży i jak długo wracałyście później do formy? :)

Gość emcekwadrat
15 kg. Pół roku po porodzie ważę 2 kg mniej niż przed ciążą.

Gość To ja to ja 111
30 kg. Jestem 4 miesiące po porodzie i 10 kg jeszcze mi zostało do zrzucenia.

30 kg :D teraz syn ma prawie 20 miesięcy, a ja ważę 3 kg mniej niż przed ciążą :D

1 ciaza 12 kg na plus, po 3 miesiacach na zero, po 11 miesiacach od porodu zlecialo jeszcze 12 kg. 2 ciaza 23 kg, po 3 miesiacach na zero, po 11 mies od porodu mam 2 kg na plus (zaburzenia hormonalne, problemy z prolaktyna i tarczyca, juz jestem na lekach i zaczyna waga spadac)

Gość lalabambabaa
Ja jestem w 8 miesiącu i mam 20 kg na plusie....

Gość kaska2112
30 kg. Po porodzie jeszcze plus 10. Wlasnie zaczynam odchudzanie

Gość zxzx
Raz 20kg -spadło po 2tyg. od porodu -obrzeki i zatrzymanie wody. Drugi raz 15kg -zeszło do 2mies. po porodzie. Między porodami zrzuciłam jeszcze jakieś 15kg.

w pierwszej ciąży przytyłam 24 kg, schudłam 30 :) w tej ciąży myślę, że dobiję do 20

w pierwszej ciąży przytyłam 28kg, w drugiej 18kg po około pół roku karmienia piersią ważę tylę ile przed pierwszą ciążą ;)

Gość merka92
No ja jestem w 39 tygodniu i przybrałam 14 kg poki co. A myślałam że będie gorzej... Kumpela wyszła 22 na plus

Gość w pierwszej z 58 na 80
w drugiej z 70 na 90 :/ potem sie wzielam za siebie i doszlam do 60, trzymalam kilka lat a potem co roku ze 2kg wiecej, nie bylam w stanie tego opanowac, mimo diet dzis waga sie waha 75-85 i choc walcze, nie umiem zrzucic (10 lat od ostatniego porodu)

niecałe 13 kg. W ciągu miesiąca wróciłam do wagi sprzed ciąży. A spodnie już po tygodniu nosiłam.

ja jestem w 8 msc i poki co przytylam ok 10-11 kg, mala tak na 6 tyg ok 2 kg przybiera wiec mysle ze do konca to gora do 15 kg dobije, a jem normalnie, bez ograniczania sie, ograniczac sie bede przy karmieniu hehe :P Teściowa mnie straszyła ze przytyje 35 kg tak jak ona :D Lol

tzn tfu, sorki zle napisalam, ja przybralam w ostatnie 6-7 tyg 2 kg a mala to 2 kilo wazy aktualnie moze ciut wiecej bo duzy z niej byczek :)

Gość Domisiowa 26
przytyłam 30 kg pół roku po porodzie ważyłam tyle co przed ciążą czyli 50 kg teraz troszkę mi przybyło ale te 5 kg do przodu róznicy mi nie robi

Gość do teraz 18 kg
Dziewczyny proszę napiszcie, jak wygląda wasza skóra po porodzie jak wracacie do wagi po tych 20 kg. Tzn. rozstępy to rozumiem, ale chodzi mi czy nie wisi wam taki fałd na brzuchu, ciało jest w miare jędrne czy jedak jest jakiś większy ślad po maluszku:) a jedynie waga wróciła? Stresuje się, że będę miec ogromny wałek do końca życia:)

Gość gogow
A ją jestem w 7 miesiącu i przytylam tylko 4 kg trochę mnie to martwi

Gość Peave
Jestem w końcówce 8 miesiąca narazie przytylam 7,5kg od poltora tyg waga stoi Zobaczymy co dalej Po połogu zamierzam sie odchudzać