Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiki, czy często słyszeliście od kobiet, że jesteście przystojni?

Polecane posty

Gość prawiki są tutej
jeszcze zapytaj czy prawiczki często uprawiacie seks i czy często zdarza się wam przekraczać prędkość na drodze.

Nie wiem po co ta ironia. Ja to dosyć często słyszałem i np. nieznajome dziewczyny się uśmiechały.

Gość Tak czytam i czytam
No ale co z tego jak i tak żadna z toba nie będzie, bo masz 2 lewe ręce do roboty i jesteś ciotą ?

Jestem prawikiem ale: chodziłem z ponad 5 dziewczynami, to że jestem przystojny słyszałem osobiście od kilku koleżanek, nawet od matek moich kumpli, od nauczycielek ba jedna dziewczyna z którą chodziłem dostawała dosłownie gorączki malarycznej na mój widok (ale to dlatego że się zakochała) i najzabawniejszy ale i najbardziej niezwykły epizod z mojego życia kiedyś gdy miałem jakieś 18 lat byłem u kumpla w domu i była tam jego 3 letnia siostrzenica. Kiedyś podeszła do mnie wpatrzona jak w obrazek i poważnie oznajmiła - Kamil ale ty piękny jesteś. Nie wiedziałem co odpowiedzieć. Zawstydziła mnie tym. Dobrze że byłem tylko ja i kumpel w domu. Bynajmniej nie żartowała i to mnie zadziwia, nie wiem co we mnie wtedy zobaczyła ale to było dziwne, lubiliśmy się więc było to raczej nadnaturalne takie metafizyczne i zagadkowe doświadczenie. Napisałem jak chciałeś, tak naprawdę było.

Gość Tak czytam i czytam
Pewnie masz zjebany charakter cioto :D

Gość prawikełełełełełęłełełę
mama i babcia często mi mówią, że jestem przystojny. Czasem ciocia i sąsiadka, która do babci przychodzi na kawę i ploteczki

Gość Tak czytam i czytam
15:51 [zgłoś do usunięcia]Looooser Kształce sie w sztuce postępowania z kobietami i w końcu da to efekt. x Jak bym się zaczął na twoim miejscu kształcić w poszukiwaniu pracy :D Jak ktoś wyżej napisał, bez tego to ty sobie możesz najwyżej na zdjęcia lasek popatrzyć

Gość on wkrotce
bedzie patrzyl ale za jedzeniem po smietnikach :D🖐️

Gość Tak czytam i czytam
haha jak tak dalej pójdzie to na pewno :D

Gość ijmkiuh
on wkrotce bedzie patrzyl ale za jedzeniem po smietnikach" freeganizm jest w modzie, wyrwie jakąś ekoLOSZKĘ:P

Gość on wkrotce
chyba kloszardke :D🖐️