Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumowiczka xxx

pikantnie, zmysłowo i ostro w łóżku, czyli co nam w duszy gra

Polecane posty

Gość pozwólcie że też się wypowiemm
chcesz konkretny przykład?

wiem że Ty pewnie czekasz aż Ci napiszę jak dojrzewałam do przemocy w łóżku - to też, ale ja o czymś innym chciałam...jeszcze niedawno nie wyobrażałam sobie zwykłego anala, brzydził mnie pissing, a dziś to norma - i sama się zastanawiam, co jeszcze mi się spodoba z czasem

A właśnie, że się mylisz Twoja odpowiedź mnie naprwdę satysfakcjonuje, bo pissing jest jedną z moich niespełnionych fantazji;) A jak wyglądał proces Twojego dojrzewania do tego?

Właśnie takie doświadczenia są dla mnie ciekawsze, bo pissing jest jedna z niezrealizowanych moich fantazji. Jak dochodziłaś do jego akceptacji?

to przyszło tak nagle, że sama nie wiem - może najpierw dużo o tym czytałam, byłam pozytywnie nastawiona - to przecież ważne, uwierzyłam że może być fajnie, zachęciłam partnera i udało się i...już tak zostało

w pewnym momencie w łóżku robi się nudno, więc szukasz - jeśli oczywiście Ci zależy na tym, żeby było super - wkurzają mnie kobiety, który tylko chcą odbębnić, żeby tylko spokój z chłopem był, jak robić- to fajnie, z emocjami, podnieceniem, dreszczykiem...po prostu jak robić to porządnie albo w ogóle

w pewnym momencie w łóżku robi się nudno, więc szukasz - jeśli oczywiście Ci zależy na tym, żeby było super - wkurzają mnie kobiety, który tylko chcą odbębnić, żeby tylko spokój z chłopem był, jak robić- to fajnie, z emocjami, podnieceniem, dreszczykiem...po prostu jak robić to porządnie albo w ogóle

Gość lalalallalalalaa
brahmin jutro mnie nie bedzie , wiec wszytskiego najlepszego z okazji urodzin od cichej wielbicielki .

w pewnym momencie w łóżku robi się nudno, więc szukasz...ja tak robię, wkurzają mnie kobiety, które tylko chcą odbębnić swoje, byle chłop cicho siedział i nie marudził - chcę emocji, dreszczy, podniecenia, wrażeń...jak robić to porządnie i ciekawie

ja rowniez lubię ostrzejszy seks, Lubię jak boli, mogę się nawet popłakać, lubię jak mnie szarpie za włosy albo wkłada penisa do gardła na siłę tak, ze mam łzy w oczach, uwielbiam dostać w twarz, ale nie delikatnie, symbolicznie, tylko mocno, żeby bolalo Lubię być poniżana i obrażana.

haha jutro

No widzisz, to Ty musiałaś przekonywać chłopa, a wyobraź sobie, jak to jest przekonać kobiete;)

współczuję mój partner nie jest tak otwarty na nowości dlatego też spotykam się z innymi na seks może to jest sposób dla Ciebie?

ja mam partnera ale zmiany w seksie z nim to ewolucja nie rewo wiec szukam gdzie indziej - może ty też powinieneś...