Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

wszędzie sami bruneci, fiksuję

Polecane posty

blumen to tak samo nie świruj, pamiętam jak fałszywe foto fikuśnej niby wyszło to aż sobie na kompa zapisałeś a potem latałeś i komplementowałeś ją Chyba pamięć Ciebie zawodzi ,fikuśna nigdy nie udostępni swego foto jakimś cwelom,za mądra jest na to . Czasem robię sobie jaja ,szkoda że nie potrafisz wyczuć kiedy to robię .Żebyś nie musiał/a przegrzewać swoich zwojów mózgowych ,to powiem że dzisiaj nie robię sobie przysłowiowych jaj

Gość tak fikusna bardzo madra
jest rpzsyla tylko przystojniakom, ktorzy wysla jej fotke a czy swoja czy cudza, tego juz nie wie i tym sposobem jej focie ma chyba polowa kafe przez litosc nie wkleje

Gość blumen to tak samo
Ty blumen pojmujesz słowo FAŁSZYWE? :D brak rozumienia tekstu pisanego to kwestia germanizacji czy raczej braków od urodzenia? się koleś zdecyduj, albo pamięć mnie zawodzi albo robiłeś sobie jaja bo dwa na raz to się wyklucza. jednak podanie obu opcji świadczy że ani pamięć mnie nie zawodzi, ani jaj sobie wtedy nie robiłeś. chyba że to o jajach tyczy czego innego i nie wiedzieć czemu postanowiłeś nam pobełkotać trochę. ale ja czarnuszku się kłócić nie zamierzam, wiem co pisałeś lecz kreuj się na kogo chcesz ;) fiku, na kafe niewielu fajnych;)

Polecam prazynki bekonowe z Zabki w promocji za 1,60. W smaku prawie jak oryginalne Peppies Becon za 5 zl.

blumen to tak samo Wstydliwa pomarańczko pamięć Ciebie chyba jednak zawodzi ,bo gdyby u Ciebie było z pamięcią dobrze ,to byś pamiętał/a że zawsze poddawałem w wątpliwość prawdziwość zdjęć fiku. Drażniłem się tylko z napaleńcami ,dla których zdjęcie fikuśnej to swego rodzaju obsesja .Nie widzę tu niczego fałszywego :P Cyt(blumen tak samo)się koleś zdecyduj, albo pamięć mnie zawodzi albo robiłeś sobie jaja bo dwa na raz to się wyklucza - Logiczne myślenie się kłania ,niby dlaczego dwa na raz się wyklucza?? Może Cię pamięć zawodzić i mogłem sobie robić jaja :D Trzymaj się

Nie, ja jestem calkiem normalny, choc ktos kiedys nazwal mnie "najgorszym typem swira", bo niepozornym;)

blu czy mi się wydaje? czy ty zdradzasz luskę na rzecz fikusnej?

nie jesteś świrem, tylko typowym konsumpcjonistą konformista pyłnący z prądem w dzisiejszych czasach świrzy to ludize którzy zachowali rozsądek i idą swoją drogą

Gość Zuzanna Amelia & 11
No wlasnie Blu .......

fiku mikuuu Blu nei tłumacz się, szkoda czasu i nerwów Dziękuję fiku za radę ,ja tylko odpowiadam na zarzuty ,wcale się nie denerwuję :classic_cool: ike co Ty masz za pomysły ? Od dawna w moim sercu 😍jest tylko miejsce dla Lusi :classic_cool:

w sercu może i tak ale w główce...tfu! głowie...

Gość Zuzanna Amelia & 11
Blu - Ty lepiej pokaz zdjecie:

chyba strzyżcie się :P nie będę pisała gdzie ....

Gość Fiku idzie swoją
drogą krzyżową kafeteryjną

ike w sercu może i tak ale w główce...tfu! głowie ike co w sercu to i w głowie :classic_cool: Zuzka jesteś jedyną osobą na kafe ,która zaczyna mnie denerwować POKA SWOJĄ FOTE !!!!!!

Gość Zuzanna Amelia & 11
Blu - pokaz swoja

zuza w facecie naprawdę nie liczy się wygląd tylko rozmiar niekoniecznie mózgu...:P