Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w sprawie Katarzyny W

Feministki bronią Katarzyny W!!

Polecane posty

zuza- wiem i dlatego mówię, że aktem sprawiedliwości byłoby, by każdy swoje odsiedział, chociaż nie zmienimy faktu, że to ona bezpośrednio dokonała czynu- ona nią rzuciła o ziemię i on ają dusiła, więc i ona odsiedi więcej. ale reszta chociaż na rok powinna iść. facet też rodzic i tu widać dysproporcje- rodzicielstwo męskie, a kobiece. lepiej być ojcem niż matka- oboje powołali do życia, ale to matka wiecej się narobi przy dziecku, nacierpi i to jej na ręce będą patrzeć i to ja za każdy błąd spotka osąd. faceta życie jakoś tam w miare normalnie będzie się toczyć

Gość A GZIE JA TE FEMINISTKI
niby bronia? dajcie jakies linki bo nie widzialam zeby sie feministki specjalnie udzielaly w kwestii tej osoby

Zuzanna: nie byla az tak zaszczuta, bo przed kamerami i na konferencjach prasowych radzila sobie calkiem niezle.

Oj wejdz sobie tam na strone Feminoteki, na pewno cos znajdziesz;)

Zuza wiesz ile jest kobiet z trudnym dzieciństwem??? Zaszczuta powiadasz... Mozna robić kafeteryjny portret psychologiczny Katarzyny W tylko najprawdopodobnie nie bedzie zbyt mocno pasował do stanu rzeczywistego.

co do kondomów, to automaty powinny byc w każdym kiblu publicznym i stacji metra- z wyraźną obrazową instrukcją obsługi i za jedyne 20 groszy. podatnicy powinni za to płacić, z podatków. taniej wyjdzie na te automaty niz na socjal potem dla patoli wielodzietnych. i w szkołach powinni na tych ogórkach uczyć, bez dwóch zdań. własnie, że tak

Gość Heloiza, dobrze mówisz
popieram!

Gość Zuzanna Amelia & 10
Heloiza - nie twierdze ze te kobiete popieram - ale jestem w stanie zrozumiec dlaczego tak zrobila jak zrobila. Zwlaszcza jak czytam niektore wypowiedzi w tym topie to coraz bardziej rozumiem dlaczego doszlo do tej tragedii. I jestem pewne ze im wiecej bedzie takich ludzi ajk niektorzy tutaj tym, wieksza szansa ze taka tragedia zdarzy sie ponownie.

Gość może i ja się przyłączę
do tych feministek broniących Katarzynę, dawaj autorko namiary

Gość Zuzanna Amelia & 10
Ifka - mnie bardziej interesuje zrobienie portretu psychologicznego osob , ktore ja do tego czynu doprowadzily. Moze w ten sposob uda sie kiedys czemus zapobiec.

Zuza ale to po pierwsze trzeba być psychologiem, po drugie trzeba znać dane osoby.

Gość Zuzanna Amelia & 10
Heloiza - to co piszesz jest mozliwqe w cywilizowanym kraju a nie w srodowisku gdzie kobieta ma byc napietnowana za przyjemnosc z seksu jako takiego.

zgadzam się zuzanna z tobą w 100 % nikt nie pisze, że ta kobieta jest niewinna tragedią jest to, co zrobiła ale to, że młode matki są często doprowadzone do ostateczności też jest tragiczne nie oszukujmy się zwłaszcza te z psychicznymi "odchyłami" nie ma co porównywać sytuacji jedna jakoś zagryzie zęby i przetrwa druga nie

Gość Zuzanna Amelia & 10
Amciak - ty wcale nie jestes od niej lepsza. Ziejesz taka sama nienawiscia do niej jak ona ziala do tego dziecka.

@ike: i dla tych drugich wlasnie wymyslono miejsca odosobnienia zwane zakladami karnymi. Tam trafiaja zabojcy. Dorosla osoba ponosi konsekwencje swoich czynow, a zywe dziecko, to nie lalka Barbie, ktora mozna walnac o ziemie, jak sie ma zly humor.

Zuzanna: skup sie na faktach, a fakty sa takie, ze Katarzyna W. zabila swoje dziecko i teraz poniesie za to zasluzona kare. I to jest najlepszy wniosek na przyszlosc z tej calej sytuacji.

Gość Heloiza, dobrze mówisz
a ja nie jestem w stanie zrozumieć, chociaż swoje dzieciństwo najchętniej skasowałabym jednym przyciskiem - smród, brud, ubóstwo, alkoholizm ojca, samobójstwo matki. Może właśnie dlatego swoim dzieciom usiłuję dać to co najlepsze, to czego mnie i mojej siostrze zawsze brakowało. I chociaż po 3 latach małżeństwa mąż zostawił mnie z 2 miesięcznym synkiem, dałam radę.

amciak nie czytasz więc jeszcze raz nikt nie twierdzi, że ta kobieta jest niewinna i oczywiście , że powinna ponieść karę bo mimo wszystko zabiła niewinne dziecko

Zuza czujesz się napiętnowana z powodu czerpania przyjemności z seksu??? Bo ja nie.

@ike: ciesze sie, ze sie w tym zgadzamy, bo to jest podstawa tematu, reszta to kwestie trzeciorzedne.

Gość Zuzanna Amelia & 10
Amciak - a ty najchetniej zabilabys Katarzyne a jesli nie to wymyslila cos zeby dlugo cierpiala. Tyle ze ona dokonala zabojstwa sama a ty najchetniej zrobisz to cudzymi rekami w imie sprawiedliwosci ktora mozesz teraz wytrzec sobie buzie i zaslonic wlasna nienawisc. tobuie ta zbrodnia uchodzi teraz na sucho. Tak samo jak tym co zatruli zycie tej kobiety tak ze posunela sie do tego czynu.

ale też ważne bo można na przyszłość takim zdarzeniom zapobiec

iftar ale ty jesteś stara , niezależna dupa a ona była młodą, zahukaną dziewczyną jest różnica

Gość niech no tylko Kaśka W
trafi do Grudziądza, dostanie za swoje. Na własnej skórze poczuje, jak cierpiała jej córeczka.

Gość Zuzanna Amelia & 10
Iftar - to zaloz topik ze jestes hot 40+ i szukasz seksu dla przyjemnosci bez zobowiazan. Robaczymy jakie wypowiedzi sie pojawia.

Gość buhahahahahahahaha
"pomarańczo naprawdę nie oddzielasz kafe od realnego życia? współczuję.." x oddzielam i tak sie składa, że nie kiszę się tu całymi dniami jak ty. x ale nie wiem czym jest lepsze dojebanie w internecie od dojebania w realu.

Gość taka normalna tggtv
Jesteście psychiczni... Laska zamordowała dziecko a wy ja bronicie... Powinna dostać dożywotni wyrok. Ktoś napisał jakby oddała albo uciekła też byłaby napietnowana, tak, ale po miesiącu by sprawa ucichła, a kobieta z premedytacją zabiła i powinna ponieść adekwatna karę. I tłumaczenia ze miała ciężko do mnie nie przemawiają, bo wiele osób ma ciężko a jakoś sobie radzą. Pozdrawiam pseudo psychologów z kafe

Zuzanna: na chwile obecna wiadomo, ze Kasia zabila sama, ale mozliwe, ze sledczy uznaja, ze miala wspolnika/wspolczniczke. Jednak na chwile obecna nic takiego nie wiadomo.

Gość jak tylko cała ta sprawa
z Madzią wyszła na jaw, jak ta Kaśka w tv stękała żeby oddać jej dziecko, powstał temat na forum czy wierzymy w porwanie Madzi czy jakoś tak... Jak napisałam, że nie wierze w to co mówi ta prostaczka i pewnie zrobiła coś dziecku to większość naskoczyła na mnie,że jak mogę tak mówić, przecież jej porwali dziecko itd. To był prosty przykład tego, że telewizja i jedna udająca rozpacz kobieta potrafią wcisnąć każdy kit. Teraz się przekonujecie tylko czy słusznie to zrobiła czy nie. Zabiła? To już jasne więc jej miejsce jest w więzieniu i nieważne jaka była jej sytuacja życiowa. Nie miała żadnego prawa jej zabić.