Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielki Fan DB

Dragon Ball w Telewizji !!!

Polecane posty

Gość kjghk
merkabaa, wolę anime niż Rydzyka i jego propagandę, kumasz owieczko? Jak widzę tego sekciarza, to dostaję regularne ataki epilepsji....Zdradziło cię przeplatanie "motywów Boskich" niemalże "ambonowych" przekazów w swoich wypowiedziach.

Gość Sadystka oświecona
Ci co piszą o podniecaniu i złych stronach takich filmów mają trochę racji, bo mi DB za to służyło. Akurat to, że wpływało to na pożądanie było dla mnie plusem i ciągnęło mnie przed telewizor. Ale mi raczej niczego nie zryło, bo nim to obejrzałam to już mnie ciągnęło do przemocy w filmach, oglądania czyjegoś bólu, upokorzenia płynącego z porażki. Ach, jak się w tym rozpływałam. Ale przy DB moje zmysły często szalały. W DB bardzo mi się podobały te stróżki krwi spływające z kącików ust bohaterów, albo plucie krwią jak cios był silniejszy. Tam nawet to wszystko było wyolbrzymione i tak jakoś apetycznie przedstawiane. Wiadomo, że normalny człowiek by tego nie wytrzymał. A w DB to, że kogoś zabijali na śmierć nawet nie wywoływało smutku, bo wiadomo było, że go ożywią. Bez żadnych wyrzutów sumienia mogłam się tym podniecać, bo życie tam było raczej mało wartościowe i postać po śmierci nie znikała. Nieokreślenie się podniecałam, bo nie wiedziałam dlaczego to budzi we mnie takie emocje i podniecenie. Teraz się pisze więcej co to jest, ale jak ja byłam dzieckiem to nikt o tym nie mówił. Dopiero na tym forum w dziale erotycznym ktoś pisał w jakimś temacie o femdom, (bardziej ogólnej dominacji, bo jak facet faceta poniża to też mi się podoba) i odkryłam co to jest za zboczenie. Wiele lat nieświadomie dzięki DB i innym anime miałam prawdziwą ucztę dla mojego popędu.

Gość ja wiem że merkaba pisze jako
,,zew coś tam , on pisał że Bóg mu wiele pomógł z tego co pamiętam 🖐️

Gość Sadystka oświecona
skończ już prowokować durna babo :D:D:D:D:D

Gość uihy;/iu
Podpisałem petycję :)

Gość Sadystka oświecona
"Występuje tu również pomieszanie dobra i zła. Dobrzy bohaterowie walczą ze sobą tymi samymi metodami, co źli. Wszystko jest rozmyte. Dobro w charakterze magii przywołuje złe moce. Zła czarownica ma postać anioła, natomiast postać tradycyjnie wyobrażająca diabła spełnia dobre czyny." Akurat w DB obok pewnych zboczeńców byli główni bohaterowie, którzy byli pozytywni i przejawiali dobre cechy, więc za bardzo nie można zarzucać. Nawet się narażali dla obcych. A dobro i zło w prawdziwym życiu też może być pomieszane. Ktoś kto wydaje się dobry, np. po ocenieniu go po wyglądzie, że wygląda jak anioł wcale nie musi mieć dobrych zamiarów. Wykształcenie krytycznego podejścia może być dobre. A nie, że patrzysz, że ksiądz i od razu w głowie oceniasz go poprzez to jaki powinien być wg Pisma. Patrzysz policjant i uważasz, że na pewno przestrzega prawa. Itd. Na takich ocenach można się przejechać.

Gość Sadystka oświecona
Nie prowokuję. To prawda jest. :) Ale co wy możecie o tym wiedzieć.

Gość tak tak ty s oświecona
każdy kto przesiaduje w dziale erotyczny jest ostro pojebany :O ale co ty możesz o tym wiedzieć :O

Gość Sadystka oświecona
jenięci są jeszcze ci co ogląd - Zdarzało mi się oglądać hentai i cóż z tego? Wszystko jest dla ludzi. Jakby nie było takich potrzeb to by tego nie tworzono. Zdarzyło mi się również widywać hentai na podstawie DB. Nawet nie wiecie czego to ludzie nie wymyślą. Yaoi czyli hentai w wersji gejowskiej z bohaterami z DB też widziałam. Jedne brutalniejsze, a inne mniej. Dla niektórych to ohyda, a dla innych przyjemność.

Gość alecooztego
podpisaneeee dawno!

Gość sadystka a ile masz lat
mozesz napisac? dziwna jestes jak dla mnie ale co tam :P

Gość Sadystka oświecona
tak tak ty s oświecona - nie znasz się, bo to bardzo dobry dział. Ludzie otwarci do opisywania swoich perwersji, do dzielenia się z innymi przeżyciami i przemyśleniami. Cieszę się, że tam trafiłam, bo dłużej bym nie rozumiała co jest grane. Forum erotyczne może dawać nowe życie.

Gość Sadystka oświecona
Mam 22 lata, ale wiek nie ma nic do tego. Jeśli chodzi o to, że z tego wyrosnę to nie ma szans.

Gość do tych wyżej
Sadystka oświecona----więc skuma się z największą wsiurą i brzydulą na erotycznym --perwersją :D:D:D kiedyś bywałem na kafe więc jestem w temacie :D:D:D

Gość do tych wyżej
to oczywiście taki żart :D ale tam prawie same wsioki i wieśniary

Gość do tych wyżej
i drugą wsiurą vera :D

Gość Sadystka oświecona
Perwersja może i często pisze, ale woli inny seks. Nie znajduję w niej za dużo wyrozumiałości dla ludzi o odmiennych poglądach, więc nie ma szans.

Gość tam wiekszosc to brzydaki
to prawda

Gość goźć
ci z voila to bywalcy kafe:O

Gość Dragon Ball w Telewizji
do postów przed V Tv4 ma często dobre produkcje, ale wątpię żeby to przeszło. V Mnie się niestety zdaje, że /merkaba/ ma sporo racji....Ludzie którzy są maniakami anime, mangi to najczęściej samotnicy niezrozumiani przez większość populacji. Znam kilka takich osób w realu w różnym wieku i to tak zwani inni. ^^ Nie chcą zakładać rodziny, wolą oglądać filmy i anime...w samotności, często piją. xd Aczkolwiek dobrze się dogadujemy...

Gość Elektronikełe
I straceńcy jak ja :D

Gość 25,5.
Wielki Fan DB ile masz lat?

Gość merkaba-zew ryczacej gesi.....
myśli pewnie że ma na forum jakąś misję.:D:D:DTak to wygląda. :D

Gość Wielki Fan DB
up

Gość gość
Powstała ciekawa grupa na fb poświęcona serii Dragon Ball. Wiem, że jest już jedna grupa o tej tematyce i większa. Niestety nie zawsze jakość i ilość idzie w parze. Chcesz kulturalnie podyskutować z ludźmi mającymi podobne zainteresowania? Ta grupa jest właśnie dla Ciebie!:) Wejdź i przekonaj się. Może zostaniesz tu na dłużej:) https://www.facebook.com/groups/388356324678061/

Gość gość
Też to lubiłam i lubię. Droga Merkaboo, w realnym świecie też nie ma czystego dobra ani czystego zła. Najlepszy człowiek ma wady, najgorszy drań może zrobić coś dobrego. świat nie jest czarny i biały, biały to suma wszystkich kolorów i odcieni (poważ rozszczepcie światło białe przez pryzmat), są jeszcze niewidzialne, ale wpływające na nas kolory jak podczerwień (odczuwany jako ciepło) i ultrafiolet (witamina D). A światło to część promieniowania elektromagnetycznego. Tak samo z życiem, ludźmi i moralnością, nie ma czerni i bieli, jest wielowymiarowość i konsekwencje naszych decyzji. Manga i anime pokazują takie pojęcia jak dobro i zło takimi, jakie są - dobre i złe są tylko konsekwencje ludzkich czynów. No i pamiętaj, że to anime dla dzieci, tam mogą być demony, kosmici i inne baśniowe postacie nie istniejące w realnym świecie.