pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 whedif to jest ten peezduś co miał focie w stopce? :D co wszystkie kafe doopeczki na niego leciały? :D może w tym afganistanie robił studia przy okazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lahey 0 Napisano Styczeń 10, 2013 ooo Whedif:). Uważasz że w wojsku nie ma psychologów???:). Oj myślałem żeś rozumniejsza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Styczeń 10, 2013 nie wiem czy miał fotę. wiem że jadł samą chemię z konserw na misji jak się żalił i że jego kolega zastrzelił dziecko i oszalał po powrocie i jeszcze parę ciekawych rzeczy, chyba owoc wyobraźni tego pana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Styczeń 10, 2013 nawet zostalam oskarzona o dokonywanie aborcji u psow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Styczeń 10, 2013 ale Ty byłeś kapitanem lub snajperem (nie znam się nie zapamiętałam) jesteś wszechstronnie wykształcony? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 ale koorwa za konsekwentność to powinieneś dostać złoty medal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dowcipy:D Napisano Styczeń 10, 2013 Panie doktorze, mam problem. Członek mi nie staje. Doktor ujął członka w dłoń i po chwili członek się naprężył. - Przecież staje! - No tak, ale nie mam wytrysku! Doktor poruszał trochę ręką i wytrysk nastąpił. - No i czego Pan jeszcze chce? - Buzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lochnesmonsterhigh Napisano Styczeń 10, 2013 lochnesmonsterhigh tatko tatko wanna tako tatko wąż morski tatko tato tato tato woda basen wanna wanna wanna wąż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lahey 0 Napisano Styczeń 10, 2013 Nie chciałabyś whedif takich owoców i takich wspomnien, oj nie chciałabyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lahey 0 Napisano Styczeń 10, 2013 Tak. Jestem żołnierzem w stopniu kapitana, jestem SAPEREM nie snajperem i robilem też psychologię. Czy to jakiś problem?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Styczeń 10, 2013 :) ale ja się pytałam tylko czy to była prowokacja:) a Ty brniesz nadal w psychologa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 widzę Mycha, że masz też grzybicę stóp i haluksy :D czyżbyś pokazała stopy naszym kafeteryjnym dermatologom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dowcipy:D Napisano Styczeń 10, 2013 Wykurvviaj stąd yeah'bunny spamerze:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Styczeń 10, 2013 Czy to jakiś problem?:O - bądź sobie kim chcesz, to tylko kafe, kotku ale dlaczego Cię tak irytuje jak ktoś napisze że jest ostro zawodniczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lahey 0 Napisano Styczeń 10, 2013 Nie, to nie była prowokacja. a teraz konsekwentnie znikam:), mam złoty medal, to mogę spokojnie iść spać:) Czołem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Styczeń 10, 2013 to idz jeszcze na medycyne bedziesz mial komplet :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nick nie ma znaczenia Napisano Styczeń 10, 2013 ...wychodzę z założenia, że wolę słuchać ciszy niż głupiego pier*lenia wychodzę z założenia że cisza jest lepsza od twojego pierdolenia/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Styczeń 10, 2013 o grzybie i haluksach nie czytalam, ale co jak co - kafeteria prawde Ci powie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zupa brokułowa Napisano Styczeń 10, 2013 pokrzywy po trzech wojakach? zgadnij kto :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale masz wstętne łapska Napisano Styczeń 10, 2013 pracujesz w kamieniołomach:o??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 no ja na tę przykład swego czasu miałam grzybice pochwy zresztą, jestem taką patologią, że pewnie nadal mam teraz to już całe moje ciało to jeden grzyb atzo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 nie w kamieniołomach. na zmywaku przecież :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 5fq454f54 Napisano Styczeń 10, 2013 Mycha daje doopy masterowi, bo nikt jej nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Styczeń 10, 2013 pozdrawiam - ale o łapki to Ty zadbaj:( masz jakieś takie zaczerwienione:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale masz wstętne łapska Napisano Styczeń 10, 2013 i łypy wyglądają na wielkie:o to od kutasów?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale masz wstętne łapska Napisano Styczeń 10, 2013 pewnie ma świerzb albo eic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Styczeń 10, 2013 moglibyscie w koncu wymyslec cos mocniejszego, a tak to sie krecicie jak owsiki w dupsku pomijajac fakt, ze co topik to sie powtarzacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 spuściliście już cały jad? bo zamierzam stąd spiertalać, także mam nadzieje, że Wam ulżyło łykacie wszystko jak dzifki z pigalaka, a moje prowokacje są zawsze udane, dziękuje Wam pomarańcze. jednak dalej na Was działam tak jak kiedyś mogę iść spać spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uwaga uwaga zaraz przyjdzie Napisano Styczeń 10, 2013 23:51 [zgłoś do usunięcia]**Mycha moglibyscie w koncu wymyslec cos mocniejszego, a tak to sie krecicie jak owsiki w dupsku pomijajac fakt, ze co topik to sie powtarzacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uwaga uwaga zaraz przyjdzie Napisano Styczeń 10, 2013 PS. nie zapomnij zapłacić podatków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach