Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boginka26

Z poczwarki w motyla. Metamorfoza czas start!

Polecane posty

Niestety u mnie kiepsko dopadło mnie jakieś choróbsko i zaprzestałam na 2 dni ćwiczen i większego dietowania też...nie jem w ogóle chleba i słodyczy :) Dziś już wybieram się na ćwiczenia,mam zamiar spalić z 700kcal,bo zrobiłam na obiad rosołek i trzeba bedzie odpokutować:)

dziś na wadze zobaczyłam nawet 66,8 ale to było raniutko :) także to 66 jest jeszcze takie "nie trwałe":) mam nadzieję że do konca tygodnia będzie 66,0 :D

Gość 178cm75kg
Trzymajcie się,trzymajcie ;) Nie ma mowy o przegranej ,przecież niedługo wiosna ! Ja osobiście nie mam zamiaru mieć później wyrzutów sumienia, że na czas nie zdążyłam "zmaleć" ;) Już planuję co kupię nowego do ubrania i mi to bardzo pomaga.Wam też polecam np oglądać sukienki albo jakąś bieliznę fajną na Allegro. Obiecałam sobie, że jeśli wytrwam,to kupię sobie przynajmniej 3 nowe rzeczy.Codziennie je oglądam ;) Dziś chyba za mało zjadłam,ale nie miałam znów czasu.. Rano papryka żółta Przed południem zupa pomidorowa ( pomidory z puszki,trochę vegety,liść laurowy,3 łyżki ketchupu - tego ostatniego oczywiscie byc nie powinno ) - wyszła taka smaczna, że zjadłam ( a raczej wypiłam) cały gar xD wieczorem gotowane brokuły ( około 5 różyczek) No i niestety wypiłam kubek kawy ;/ co prawda słabszej niż zwykle,ale jednak na mojej diecie niedozwolonej ;/ Jutro będzie uczciwie ;) Życzę powodzenia dziewczęta i odzywajcie się częściej!! ;*

Wprawdzie zima jeszcze potrwa ale nim się obejrzę będzie wiosna. Powoli zaczynam działać i myśleć o zgubieniu paru kilogramów i ujędrnieniu pośladków oraz ud. Mniej jem, unikam słodyczy i od lutego planuję chodzić na siłownię. Jeśli chodzi o jędrne uda to chcę zamówić w avon kurację liftingujaco-ujedrniającą do ciała http://www.avonline.pl/avon-katalog-online-2-2013 Mam nadzieję, że się uda i będę konsekwentna w swoich postanowieniach :-)

Witam! Dopiero terazki dorwałam się do kompa, bo od 3 dni nie mam dosłownie na nic czasu. Właśnie z pracy wróciłam, tak przy okazji :) Dzisiaj zjadłam: danio light- 132 sałatka z tuńczykiem, gotowa z Biedronki- 268 lekki twarożek granulowany 200 gram- 160 Czyli 560 kalorii :) A w robocie ich z tysiąc chyba spaliłam. No i o tym ile mi potrzeba by się zagrzać w takie mrozy nie wspomnę :)

Gość 178cm75kg
No zimno jest okropnie..nawet te mrozy dotarły już do Anglii,gdzie zazwyczaj temperatura nie schodzi poniżej zera...cały czas mi zimno. Nie dość, że mam dietę warzywno-owocową i ona sama w sobie jest taka "zimna",to jeszcze ta pogoda,cały czas się trzęsę. Dziś rano trochę słabo się czułam ( podejrzewam, że to przez odstawienie kawy ) więc zjadłam banana i mi trochę przeszło. Co prawda banan niedozwolony ale musiałam iść do pracy,więc nie było mowy o mdleniu ;P Dzisiaj jadłam : -banan -3 jabłka -duża marchew Zamierzam jeszcze dzis zjeść : -paprykę czerwoną -kubek soku pomidorowego Więcej i tak nie zdążę ... pozdrawiam ;)

Ja mrozów szczerze nienawidzę! Dlatego piję teraz różnego rodzaju herbaty, kawę i tak dalej. Przez dietę zimno odczuwamy dotkliwiej niestety :(. Ale efekty są tego warte! Ja nie mam zamiaru być całe życie tucznikiem i czuć się ze sobą źle! Za tydzień się zważę i zobaczę jak jest. Co do przeklinania to niestety średnio mi to idzie, jak wróciłam do roboty :P

Gość 178cm75kg
Ja jeśli miałabym wybierać między męczącym upałem a siarczystym mrozem,to zdecydowanie wolę mróz ;) Przez moją nadwagę w ogóle nienawidzę lata,po 5 minutach jestem cała spocona,męczę się po kilku krokach ,makijaż spływa z tempie ekspresowym ,to nie dla mnie... Dlatego mam odwrotnie do większości ludzie , w jesień i zimę jestem szczęśliwa,pewna siebie,chce mi się żyć, a w lato zawsze mam dołki,siedzę w domu ,wychodze tylko wtedy gdy muszę. Masakra... Mam nadzieję, że jak schudnę,to to się zmieni.. Też tak macie ?

Ja tam mając nawet 100 kilo nie zrezygnowałabym z basenu w lato...Teraz mam jakieś pewnie 55 lub coś koło tego przy 158 cm ale mam to w nosie...parę kilo schudnę i będzie okej :) Dziewczyny grunt to się sobie podobać, bo wtedy człowiek wygląda lepiej. Przy każdej wadze która nie przekracza 100 kilo u kobiet można wyglądać ładnie jak się uczesze odpowiednio, makijaż dobierze i ciuchy. No i najważniejszy jest NASZ charakter, bo ciało idzie zmienić, charakteru raczej nie, chyba że baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ciężką pracą.

Nie bardzo miałam czas ostatnio żeby pisać... W miarę idzie tak jak sobie zaplanowałam :) Jedyne czym zgrzeszyłam, to kubek coli (potrzebowałam o 23 trochę kofeiny w pracy). Na co dzień piję tylko wodę i nic poza tym :) Podobno są już pierwsze efekty u mnie. Tak mi słodzą znajome z pracy^^ Jeśli chodzi o jedzenie przerzuciłam się na kaszę białą. Do tego jem albo gotowanego kurczaka albo ugotowaną marchew. Na śniadanie regularnie musli zalane wieczorem mlekiem. Gdy tak konkretnie napęcznieje, długo nie czuć głodu :) Do pracy biorę wafle ryżowe oraz jabłko. Jeśli po pracy jestem głodna, jem jedną kromke pieczywa wasa. Niestety w pracy gdy chodze do pracy spalam strasznie dużo kcal i jestem głodna, dlatego jem sporo tych wafli i potem mam taki pełny brzuszek i od razu widać, że sobie pofolgowałam...;< Będę musiała coś z tym zrobić. Nawilżanie skóry idzie całkiem nieźle. Robię to codziennie (z małymi wyjątkami, gdy np zaśpię i jestem spóźniona). Jeśli chodzi o włosy to odkąd obcięłam nie farbowałam ich i mam już spore odrosty... Musze skoczyć po swój naturalny odcień (szara mysz-.-') i się ich pozbyć. Wyglądają zdrowo, jednak fatalnie się układają. Jednak jeśli chcę je zapuścić, to musze się przemęczyć. Już sie tego nauczyłam. Całe życie w końcu zapuszczam, obcinam, znowu zapuszczam... Ehh... A mogłam mieć ładne długie włosy oO Czas się zbierać po farbę;x Chudego wam życzę! :)

Ładnie koleżanko! Ja jak mam w domu głód to jem ogórki konserwowe z chilli. Ogólnie staram się nie przekraczać 600 kalorii. I mi to wychodzi :) Dzisiaj na obiad miałam tuńczyka w sosie własnym, to jakieś 120 kalorii bo nie pełną puszeczkę zjadłam. Ja też mam zamiar zrobić coś z włosami bo powoli marnieje ich kolor :) Objawy diety dają o sobie znać...jestem szczuplejsza, ale non stop mi zimno i jakaś taka przygaszona w domu jestem. No i cokolwiek zjem to już po 2 gryzach czuję uczucie sytości w brzuchu, a wiem, że jakąś tam normę kalorii muszę pochłaniać :) Do tego moja kochana joga oczywiście :)

witam! także pragnę dołączyć do waszego grona. W tym roku w kwietniu skończę 28 lat, mój wzrost to 160cm, ważę 45 kg. Na ten nowy rok postanowilam sobie, że: -zapuszcze włosy, ktore w maju mialam jeszcze do pasa i nie wiem co mnie podkusiło zeby je ściąć i wycieniować - zadbam o cere bardziej niz kiedykolwiek: zrezygnowalam juz z wiekszosci kosmetykow ktore mi nie służyły - zacznę zdrowiej się odżywiać, niestety szybkie jedzenie wplywa na stan mojej urody niekorzystnie - musze zadbac o kondycje, bo strasznie sie rozleniwiłam

witam! także pragnę dołączyć do waszego grona. W tym roku w kwietniu skończę 28 lat, mój wzrost to 160cm, ważę 45 kg. Na ten nowy rok postanowilam sobie, że: -zapuszcze włosy, ktore w maju mialam jeszcze do pasa i nie wiem co mnie podkusiło zeby je ściąć i wycieniować - zadbam o cere bardziej niz kiedykolwiek: zrezygnowalam juz z wiekszosci kosmetykow ktore mi nie służyły - zacznę zdrowiej się odżywiać, niestety szybkie jedzenie wplywa na stan mojej urody niekorzystnie - musze zadbac o kondycje, bo strasznie sie rozleniwiłam

Gość 178cm75kg
nuś27 - witamy,witamy ;) jaką dietę będziesz stosować?

178cm75kg zamierzam jesc wiecej owocow warzyw, mniej słodyczy i kompletnie ignorować czipsy. schudnąć nie mam zamiaru, bo bym znikneła i gdzie by mnie mój mąż szukał :D

Witam. Moje menu na dziś: 2 mandarynki,4 łyżki sałatki i 2 monte,raczej na tyle,niestety musiałam na tydzień odstawić ćwiczenia bo jestem chora :/ przez to na wadze ani troche mniej...:(

Gość 178cm75kg
A ja wcale nie ćwiczę,tylko dużo chodzę i też chudnę i wcale nie muszę się męczyć ;p Ja dzisiaj jadłam : -papryka czerwona -duże jabłko -cały gar (!) kapuśniaku dietetycznego xD ( pół główki małej białej kapusty,garść kapusty kiszonej,pół szklanki soku z czerwonej kiszonej kapusty, starta marchew,pół pora,cebula,2 szklanki soku pomidorowego,przyprawy ) Po tej zupie jestem pełna,może jeszcze później przegryzę jakiś owoc,ale tylko wtedy gdy naprawdę będzie mnie do słodkiego ciągnąć ;) Za dwa dni minie pierwszy tydzień mojej diety,zostanie jeszcze 5...a później tylko zdrowe odzywianie ;)

ja ćwiczę, bo lubię,np.biegać,uwielbiam ten stan kiedy przebiegnę np.10km i jestem totalnie wypompowana i wyluzowana,nie robię tego za karę :) niestety wypiłam dziś jeszcze jedno piwko,ale nic nie przegryzłam od 15-stej :)

A dziś miałam taki ładny plan żywieniowy... Trochę musli i dwa wafle ryżowe. Udałoby mi się to, gdyby nie problemy w pracy. Denerwujące, że nie wiadomo jak bardzo się człowiek stara to i tak nikt tego nie doceni. Wręcz przeciwnie- jeszcze się za to obrywa. Na poprawę humoru po 20 zjadłam Trochę sałaty pekińskiej, dwie mandarynki, zupkę chińską i kubek kakao. Wcześniej przez cały dzień zjadłam tylko kilka łyżeczek musli. Zawaliłam. Czuję się niedobrze i aż mnie mdli od tego co zjadłam. Ale naprawdę tak beznadziejnie dawno się nie czułam. Skórę rano nawilżyłam, włosy zafarbowałam i kolor się mniej więcej wyrównał. Przynajmniej nie mam odrostów;) Jesli chodzi o moją szafę to wygrzebałam spodnie które kiedyś kupiłam mimo że były za małe. I wiecie co? zmieściłam się w nie! A co u was piekne?

Witam! U mnie z jedzeniem spoko, ale na piwie byłam wczoraj z koleżanką po robocie. Na jednym, ale i tak mi głupio, bo po co się człowiek ogranicza? Żeby potem piwo pić?! No ale nie łamię się i dietuję dalej :)

a ja jestem chora. Coś się do mnie przyplątało i leże w łóżku. A no i mamy śnieg w Anglii :)

Gość 178cm75kg
nuś27 : a w jakim mieście mieszkasz ;) ? Ja w Brighton i też mamy śnieg ;D najwięcej było wczoraj ;p

178cm75kg: mieszkam w Cheltenham. Brighton ładne miasto, zazdroszcze :)