Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość & DAREK.,

Co Ona ze mna zrobila,jestem zonaty/bylem rozsadny

Polecane posty

Gość 8 DAREK
A czy ja komus kaze to czytac? nie ,wiec nie czytaj

Gość agnieszzzzzka
Jesteś żałosny, jak reszta Twoejgo gatunku :-O przypominam CI, ze jesteś żonaty i to, co teraz robisz to ZDRADA :-O więc nie pierdol, ze seksu nie ma i jesteś święty niczym anioł. Poświęcasz myśli i całą uwaglę innej babie kosztem rodziny :-O mam nadzieję, z espotka CIę za to jakaś kara, bo nic we wszechświecie nie ginie i zło zawsze powraca. Moze pomyśl przez chwilkę tylko o swojej rodzinie,a nie tylko o sobie - egoisto! Skoro zdecydowałes się na małżeństwo to bądź facet i bądź konsekwentny, ponoś skutki swoich właśnych decyzji. I zapamiętaj jedno,ze krzywda jaką robisz innym wróci nie na ciebie , ale na osoby które kochasz najbardziej na świecie :-O chcesz tego?

Gość agnieszzzzzka
Ty uważasz, ze Ciebie atakujemy i chcemy dla Ciebie źle, a prawda jest taka, co jest właściwie dziwne, że wszyscy tutaj widzimy sprawę z boku iw szyscy chcemy CI pomóc, boś zboczył z drogi. Doceń to i pzremyśl o ile to w ogóle możliwe w Twoim stanie

Gość 8 DAREK
nie chce, ale co mam zrobic!nie chce skrzywdzic zony, ale to sie stalo,i nie pisz ze ona jest winna, to ja za nia latam, nie ona!

Gość 8 DAREK
qrwa, gdybym nie chcial nie pisalbym na forum babkim jak jakas ciota,wiem ze jestem imbecyl, ale co mam zrobic, jak mysle tylko oniej,zone wysylam gdzie sie tylko da, ona mowi ze sie bardzo zmienilem,na dobre

Gość agnieszzzzzka
gdzie ja napisałam,ze ona jest winna? w góle baby nie tykam, bo rozmawiam z Tobą, a jej zachowanie to dla jej sumienia już zostawiam (taka święta tez nie jest, skoro ma meża i całuje się z innym :-O ) Pisze tylko do CIebie i odwołuję się do Twojego zdrowego rozsądku, o ile jeszcze jakiś masz :-O Po to podjąłeś dojrzałą decyzję o ślubie i załozeniu rodziny, zeby być jej głową, solidną podstawą i bezpieczeństwem, a tymczasem co serwujesz swoim najbliższym??? zastanów się chłopie czy w góle zasługujesz na miano głowy rodziny :-O żegam CIę, bo i tak zapewne nic nie zrozumiałes i szkoda tu mojego czasu :-O

Gość 8 DAREK
zona nie zasluguj na to,wiem ze jestem imbecylem skonczonym imbecylem

Gość tak to jest jak sie
zeni nie z milosci, a z wygody, przyzwyczajenia i konwenansów. chłopie, ty zony dawno nie kochasz, pewnie nigdy nie szalales za nia tak, jak za kolezanka. rozwiedz sie. to nie to, czego potrzebujesz.

Gość lyyynene
ostatnia wypowiedź to pierwsza rozsądna w tym temacie...

Gość visionthing
Daro za miesiac-poltora wszystko powinno sie w miare uspokoic. Powoli wroci do ciebie rozum i bedziesz w stanie kontrolowac swoje zachowania. Na razie pzrezywasz burze hormonalna, na ktora niestety nie ma lekarstwa. Trzeba ja przeczekac. Postaraj sie siebie pilnowac i nie pchac do tej laski. Jesli to mozliwe to ja unikaj! Bedzie trudno, bo ona ci tez nie bedzie dawac spokoju i bedzie chciala zebys te gre kontynuowal ... :/ Nie obwiniaj siebie, bo nie na wszystko masz wplyw. Zakochiwanie sie jest jak najbardziej naturalne, i zdarza sie zarowno zonatym jak i nie zonatym. Zakochiwanie sie i slub to pojecia z roznych kategorii. Pierwsze to chemia. Drugie to normy prawne, spoleczne, moralne itp. Ciesz sie tym uczuciem, bo nie wszystkim jest ono dane! Tu jest masa suk, ktore nawet nie wiedza co to za uczucie i jednoczesnie probuja w tym temacie sie wypowiadac.

Gość leggere
moim zdaniem każdy może się zauroczyć w kimś innym, to nie jest złe ani nienormalne, ale trochę chyba za daleko już się posunąłeś. To zauroczenie Ci przejdzie, jestem prawie że pewna, ale kiedy teraz jeszcze trwa dużo złego może się zdarzyć. Spróbuj zmienić swoje myślenie, cieszyć się (powiedzmy że jeszcze) platonicznością tego wszystkiego i tak to wlaśnie pozostawić. Zauroczenia są ok ale trzeba nad nimi panować. Zauroczyć może CIĘ KAŻDA, ALE TO KAŻDA KOBIETA, KTÓRA CI SIĘ SPODOBA, A KTÓRE BĘDZIE CIĘ OLEWAĆ - to jest naturalna, ludzka reakcja. Pokochać kogoś tak jak pokochałeś żonę nie jest już tak łatwo

Gość leggere
visionthing - hehe, dokładnie tak samo o tym myslę :).

Gość he he....eh
jak dla mnie to albo prowo gimnazjalisty, albo Autor jest naiwnym kertynem :-0

Gość leggere
fizycznie zakochiwanie się nie różni się niczym i u gimnazjalisty, i dojrzałego człowieka, i u 70-letniego emeryta. To jest zawsze nieracjonalne.

Gość 8 DAREK.,
bede jej unikal,to chyba jedyne wyjscie dla mnie , w dupe kopane jakie to trudne

Gość 8 DAREK.,
jestem kretynem,co ja zrobie

Gość kochanka Przemka
Tak jest to trudne i to bardzo,wiem coś o tym,jestem w podobnej sytuacji tylko nie mam faceta czy męża,a jestem kochanką.Tylko nie tą drugą tą TRZECIĄ

Typowe, swędzi Cię do innej, nowszej. Zaruchasz, zobaczysz że dziura taka sama jak wszystkie inne i wrócisz do żonki z podkulonym ogonem, bo kto ugotuje?

Gość króliczek88
Unikanie też nie jest łatwe.Trzeba sobie poradzić samemu ze sobą.Tak wiem jest to bardzo trudne. Jestem w podobnej sytuacji,tylko nie mam faceta czy męża,jestem singielką ale jestem kochanką.Na dodatek nie tą drugą tylko tą trzecią!!!

Gość piękna pani o szarych oczach
czemu wy tak głów nie tracicie dla wolnych kobiet, tylko zawsze mężatki, zajęte. i czemu zawsze wtedy, gdy już sami jesteście zajęci?

Gość 8 DAREK.,
moze swedzi moze nie,nie wiem co sie dzieje,trace nad tym kontrole.Gdyby teraz napisala ze czeka pojechalbym do niej wszedzie.z=astanawiam sie dlaczego pozwala sie calowac a pozniej taka jest obojetna,tak jakbym nie istnial

Gość Co ja ci zrobilam
Czekam na Ciebie przyjedz do mnie za ile bedziesz?

Gość 8 DAREK.,
gdybys ty byla nia

Gość Co ja ci zrobilam
Jak to kupi sobie zupe chinska albo do baru pojdzie

Gość 8 DAREK .,
i dzien minal,bez konaktu,nie odezwala sie,mialem nadzieje a jednak nie

Gość 8 DAREK .,
w dupe kopane,nie moge bez niej wytrzymac

Gość gwoli wyjasnienia...
jesli i inni ja adoruja to moze ze wszystkimi sie po katach obsciskuje i nie wyrabia z pisaniem sms-ow. czekaj cierpliwie!

Gość 8 DAREK .,
to nie jest ten typ kobiety

Gość 8 DAREK .,
jest inna,piekna,bardzo sexi ,zmyslowa, skromna

Gość 8 DAREK .,
kazdego moze to spotkac, to cos ,nie wiem co to jest