Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ivo7er

Znajomości z Kafe - co z tego wyszło?

Polecane posty

Witam. Moje pytanie na dziś: jak skończyły się Wasze znajomości z Kafe, które zdecydowaliście się przenieść z forum na wyższy level (mail, telefon, gg, real, itd.)? Mile widziane wszelkie doświadczenia. Cel postu: czysta ciekawość :) v. PS. Pozdrowienia dla wiadomo kogo - mam nadzieję, że na basenie było ok :D

Gość a fujjjjj
ivo7er---- dla mnie ogolnie strata czasu i porazka,nigdy wiecej. :)

Gość a fujjjjj
ivo7er---- dla mnie ogolnie strata czasu i porazka,nigdy wiecej. :)

a fujjjjj: spotkanie było na żywo, że tak tragicznie wspominasz?

Gość a fujjjjj
okazalo sie ze to kobieta udajaca faceta, podala nawet jakis numer telefonu ale nigdy nie odebrala, to nie zart, okazalo sie ze studentka robila sobie ... powiedzmy eksperyment----manipulacja druga osoba itddd ;) musze juz znikac. to tyle.

Gość agnieszzzzzka
a fujjjj żałosne to jest. Do znajomosci tzreba podchodzić z uśmiechem i radością, ze spotkało się fajną osobę, a Ty zapewne od razu miałeś/aż przed oczami was przed ołtarzem :-D Ja mam kilka znajomosci i też utrzymujemy kontakt mailowy i jest naprawdę super. Każda taka znajomosc czegoś mnie uczy nowego, rozwija, bo to są naprawdę fajni ludzie i WRTO WARTO!!! :-) Moze nawet kiedyś sie spotkamy, kto wie :-)

Gość a fujjjjj
moze dopisze cos jeszcze wieczorem papa :P

Gość a fujjjjj
co jest z tymi postami, dopisze wieczorem

Gość emblemat master
jak zobaczyłem w realu fiku miku to się zrzygałem na środku ulicy fatalnie to musiało wyglądać :(

Gość spotkałam się z kobieta
z kafe :) wczesniej znalysmy sie tylko stąd :) ale nie piszemy dos iebie wiem, ze kiedys znow sie spotkamy :)

uwielbiam lesbijski seks

Ja z różnych for mam trochę znajomych, najstarsza znajomość jest o dziwo z czata i trwa już 8 lat:) Z wszystkimi utrzymuje kontakt na gg i czasem się umawiamy na jakiś wypad na miasto :)

Taaa :p taka ze mnie i z niej lesbijka, jak chopy :classic_cool: to byl spontan ale milo wspominam ten dzien :) i z tego co wiem, Ona rowniez :)

Gość utrzymuje kontakt z kilkoma
osobami od okolo 5 lat i jest super:)

Maciek B. Fiku miku jest calkiem ladna, widzialem jej zdjecie Po tym co Maćku napisałeś ,jestem skłonny uwierzyć w to że widziałeś zdjęcie fiku ;)

Zerwałam kontakt mailowy,jak gość napisał, że konktertna ze mnie kobietka:D po zdaniu o tym czym zajmuję się zawodowo.Jakoś się tak jakby bardziej uaktywnił:D faceci to dopiero materialiści!!!:P

@Lemi: bardzo skomplikowane zdanie napisalas, ale zrozumialem. Tak, widzialem jej zdjecie i jest niczego sobie. W innych okolicznosciach kto wie jakby sie miedzy nami potoczylo.

Gość danka045
Nie spotkalam sie z nikim z kafe bo faceci są tutaj bynajmniej dziwni - z czatu tak i nie wspominam dobrze. nigdy wiecej!!!

Gość Macius to podziel
sie z nami wiedza, jak wyglada Fiku :classic_cool:

Jako prawdziwym gentelman nie moge narazac kobiet na niedyskrecje;) Musi wam wystarczyc moje slowo, ktore jest wiele warte, a jesli Fiku Miku bedzie chciala upublicznic swoj wizerunek - zrobi to;)

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
Jako prawdziwym gentelman ... Musi wam wystarczyc moje slowo, ktore jest wiele warte,..." zzzzzzzzz dowcip kafeteri hahaha :D

Gość Maciek B. - kocham Cie
za Twój charakter, jesteś moim ideałem :)

Gość to zdradz nam chociaz
jej kolorw lwloso i oczu inni jej fani sa ciekawi

Gość ryzuryzu
ty wyzej mow za siebie:D

@Maciek B - kocham Cie - dziekuje bardzo, doceniam;) Do fanow: na zdjeciu biala wlosy brazowe, ale jak wiemy kolezanka FM farbuje wlosy, wiec te kolory ulegaja zmianie. Czy tez moga ulegac zmianie. 3/4 kobiet jakie widzimy na ulicy nie ma swojego naturalnego koloru wlosow. Kolor oczu mozna zmieniac kolorem soczewek. Ja mam oczy brazowe, ale zastanawiam sie nad zakupem jasnoblekitnych soczewek.