Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ivo7er

Znajomości z Kafe - co z tego wyszło?

Polecane posty

Maciek B. No coz, to jest prawda. Daje wam moje slowo, ze fiku miku jest niczego sobie POTWIERDZAM :classic_cool: fiku jest z wyglądu ok ,to zgrabna laska :) rozumiem że pomarańczki może to zaboleć ,ale taka jest prawda . Ps. Nie tylko co do fiku pomarańczki bardzo się mylą,tak to jest jak pozostają tylko domysły bo .....zdjęcia brak ZUZKA dawaj fotę !!

Gość po bardzo dlugiej
wymianie meilowej i smsowej, i natretnym mnie nagabywaniu, w koncu uleglam i doszlo do spotkania od tamtej pory unikam tej Ifki jak piolubu i wszystkiego co ma w sobie gorycz :classic_cool: nie pytajcie dlaczego

Gość IMO12391
"Znajomości z Kafe - co z tego wyszło?" ­ Ano gówno wyszło. :classic_cool:

Gość ktos sie chial wpisac
ale mu sie nie udalo :classic_cool:

Gość IMO12391
A Iftarka niczym orły i sokoły wypatruje zdobyczy. :P

o a to Ifka :classic_cool: godz wpisu byla ale samego komenta zezarlo :P ­ moja kochana IF :classic_cool: walnąć mnię ? a czem :classic_cool:

A IMO jak ten rzepik za ifka gania sie nie mozesz przyrzepic czy co ? :classic_cool:

Gość poznalam tu fajne
osoby,pisujemy do siebie na bieżąco,duzo o sobie wiemy,miło jest:)

Gość IMO12391
Lucyno! A to niespodzianka. ;)

I przyszla Lusia :P brak tylko sczerusia :P ­ sie ja wiec migruje 🖐️ ­ wrazenia ze spotkania opisze poznom nocom, kidy ifki nie bedzie :P

IMO12391 "Znajomości z Kafe - co z tego wyszło?" Ano gówno wyszło. Rozumiem że iftarka nadal się opiera ? Może to i dobrze ,sądząc po poście literki 'L" Lucy Windsor oj Ifka, najpierw Zuzka, teraz rybka, z kim Ty się zadajesz?? Sądząc po "damskich" nickach to z ...les ? :O :O Cześć Lusiu ;)

Gość IMO12391
Co tam tak wątle i nietrafnie piszczy spod Lucynowego obcasa? :P

IMO Z pewnością nie jestem wątły i nie piszczę , jesteś malutki dlatego tak niewyraźnie słyszysz:classic_cool: Mi tam pod Lusi obcasem wygodnie i bezpiecznie :P "nietrafnie piszczy" hmm tak sobie myślę ,nie chodzi o Iftarkę to może chodzi o ...Lusię ? Jeśli tak ,to nie jest mi przykro :classic_cool: i masz czego żałować :P

Gość zeby co wyszlo to
trzeba sie do tego przylozyc i zazwyczaj do tego cos, trza dwojga :P a kazdy tylko na forum odwazny :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 12
Blu - Ile masz wzrostu ?

Gość zeby co wyszlo to
albo jecza ze im malo chca wiecej i wiecej :P takie indywiduuaa tez na kafe soom :)

Gość IMO12391
Siedzi pod obcasem, jest mu tam wygodnie i do tego zazdrosny - cóż za dziwne stworzenie. A to niby Krasnal jest nietuzinkowy. :classic_cool:

chyba cobie kpisz imo małe...części ciała podobno wcale nie są wyjątkiem:P więc jesteś prawie całkiem normalny tylko trochę gorszy:P

Gość Walkman
A czy z fiku miku jest w porządku jeśli chodzi o zdrowie psychiczne ?

Gość IMO12391
Ike - cieszę się, że wytłumaczyłaś sobie, iż przerośnięte części ciała są lepsze. Ale w sumie najważniejsze jest Twe samopoczucie, dlatego nie wyprowadzam z błędu. :P

Zuzanna Amelia & 12 Blu - Ile masz wzrostu 186 cm w rewanżu dawaj Zuzka fotę IMO12391 Siedzi pod obcasem, jest mu tam wygodnie i do tego zazdrosny - cóż za dziwne stworzenie. SZCZĘŚLIWE STWORZENIE :classic_cool:

Gość IMO12391
Ike - życie wystarczająco Cię pokarało. Najpierw gabarytami, potem kolorem włosów, dlatego aby Cię nie dobijać, to się z Tobą zgodzę. :P

Gość IMO12391
I droga ike, raz kozie smierć.:p Umówie się z Toba i potem bedę zaprzeczał jakobys była brzydka i ruda małpa. :P

Jedna znajomość nieciekawa - przeminęło z wiatrem pogonione w try-mi-ga. Druga - trwa do dziś :)

Gość IMO12391
Coś Rude długo 'myśli', dlatego idę sobie zanim wymyśli. :P 🖐️

" rozumiem że pomarańczki może to zaboleć ,ale taka jest prawda ." xxx A dlaczego ma zaboleć? Piękno, to pojęcie względne a każda potwora znajdzie swojego amatora :)