Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ivo7er

Znajomości z Kafe - co z tego wyszło?

Polecane posty

Gość henio_G.38
nieładnie fiku jest szczuplutka

henio_G.38 nieładnie fiku jest szczuplutka jeśli to do mnie pisałeś to źle mnie zrozumiałeś ,w sensie że ubywa z urody nie z wagi :D (pisałem że fiku jest szczupła)

Gość Oryginal sedese
podniecacie sie projektem fm jak gowniarze 10 letni ktorym stara laskawie pozwolila korzystac z neta i pierwszy raz zobaczyliscie na oczy SZOPINGOW babke

Gdzie jest Zuzka ? Zdjęcie jest mi winna ike jestem giętki (to chyba zaleta,łatwość przystosowania się itd) prosty i wysoki :classic_cool:

no nie wiem podobno lepiej jak pewne czesci są jednak sztywne :P

ike no nie wiem podobno lepiej jak pewne czesci są jednak sztywne - Pisałaś o kręgosłupie ,lepiej by nie był on zbyt sztywny ,można go wtedy łatwo złamać :P

akurat nie do końca miałam na myśli kręgosłup...

"nie boisz sie że Ci Lusia cos złamie " lepiej niech się boi tej zależności, ze kto z kim przystaje (ze mną ostatnio przystaje zdecydowanie mniej niż z Tobą i Zuzką) :P

fiku mikuuu Blu nie boisz sie że Ci Lusia cos złamie -boję się że złamie mi serce :( ike akurat nie do końca miałam na myśli kręgosłup... - a co miałaś ikusiu na myśli ,kręgosłup moralny ? Lusia się znalazła ,moja muza :)

Gość co sie tu dzieje jeje
dlatego ze jestescie moimi znajomymi wkleje wam straszne co o was sadza tutejsi wasi inni znajomi :classic_cool: ­ 19:59 [zgłoś do usunięcia] Krasnal Hałabała Zgadzam sie z Tobą w 100%. Poziom intelektualny tego zamkniętego środowiska jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. Zapodałem tu kilka ciekawych wątków i zachęcałem do dyskusji a w większości spotkałem się z obelgami, chamskimi komentarzami i wypowiedziami na poziomie dziecka z przedszkola. Moim zdaniem jest to grupa nieudaczników, którzy maja problemy sami ze soba a to forum jest źródłem wyładowania ich śmietnika emocjonalnego. I tak mamy tu jęczącą fikuuu miku, co to biadoli, że przystojny brunet nie przyjeżdza do niej na białym koniu i nie porywa jej z wirtualnego świata. Mamy tu żalących się prawików jak Offerma, którzy są tak beznadziejni że nawet ich wypocin czytać się nie da. Tego właśnie typu motłoch i niższa klasa intelektualna tu przesiaduje i nigdy nie oczekuj tutaj inteligentnych wypowiedzi

nic mi o tym nie wiadomo:P chyba, że ktoś dolał mi czegoś do herbatki:P

szkoda :( znajomi zrzute by na kfiatki zronili i stype by zaliczyli a tak, siedza tu i gnijom

ty to potrafisz demaskacje zrobic :classic_cool: przeciez to spawka IMO ten jakze piekny obraz was nikt tak pieknie jak IMO pisac nie umie :classic_cool:

co sie tu dzieje jeje szkoda znajomi zrzute by na kfiatki zronili i stype by zaliczyli a tak, siedza tu i gnijom -A Ty pomarańczko gnijesz razem z nami,bardzo mi przykro w:P

Gość a co wyszło ....
raczje nic nie wyjdzie ze znajmości na kafe ...... nie polecam

co to to nie :P ja wlasnie wychodze i biere flaszkie ze soba :P bedziemy sie turlac z gorki :P a tak na sucho to troche wstytt :P ­ zawsze mozecie sie przylaczyc :P

Gość mają mniemanie
mają mniemanie o sobie niektórzy tu ludziska i szukają nie wiadomo kogo a samemu są całkiem przeciętni pod każdym względem ....''' porażka z kimś się tu spotkać lub utrzymywać kontakt .,..