Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kropka20

york popuszcza mocz po kilka kropel w całym domu i strasznie go to boli-pomóżcie

Polecane posty

Proszę, jest ktoś kto miał podobną sytuację albo wie co powinnam zrobić ? Jest sobota, weterynarz już żaden u nas nie przyjmuje.. Mój york najukochańszy już wcześniej miał problemy z pęcherzem, dostawał leki na zapalenie pęcherza( zaczęło się od tego, że raz jak był na dworze, zaczął sikać z krwią, potem już się to nie powtrórzyło. Ale byliśmy u lekarza, dostawał wit. C, leki na zapalenie pęcherza i nic mu nie dolegało. To trwa gdzieś rok. Wszystko było ok, apetyt itd. Teraz przed świętami brał 2 tyg. leki i w styczniu mieliśmy zrobić badanie moczu. Ale do tej pory jeszcze nie zroblilismy bo wszyscy w domu chorzy, teraz mieliśmy w przyszłym tyg. iśc. A tu nagle tak się stało. Od 3 dni jakiś taki smutny jest, ale nie wiązałam tego z tym problemem z pęcherzem.. I dziś wychodzę z nim rano i zauważyłam, że podnosi długo nogę, ale nic nie leci, myślałam że może już wszystko wysiusiał czy coś. Ale teraz chodzi po całym domu i popuszcza kropelkami i bardzo się przy tym męczy po postękuje i płacze. Ma 5 lat .Bardzo proszę o pomoc, bo nie wiem co mam zrobić...Że też takie rzeczy muszą się w weekend zawsze dziać ;/;/

Gość szkoda klawiatury
zawsze jest jakiś wet, który przyjmuje na okrągło

Gość zrob mu nasiadowke
powaga nie ma pogotowia weter ? szukaj w pobliskich miastach

Gość Łuna 13
A nie potrafisz z nim pójść do weterynarza?

Gość szkoda klawiatury
poszukaj na stronach prywatnych numerów telefonów do weta. Moje wetki-kobietki dały mi nr swoich komórek i mogę o każdej porze do nich dzwonić

Gość malgorzataxxx
a furagin uro bez recepty jest w aptece,moze pomoze

Gość biedna psinkaaaa
wiesz co moze ma kamienie albo problem z nerkami nie dzialaja poprawnie nie moze wydalac przez to moczu nerki nie oczyszczaja i zatruwa sie mu powoli organizm ostatnio kot mojego kolegi chyba przez to zdechl jedz z nim do weterynarza jakiegos nawet do innego miasta bo mozliwe ze strasznie cierpi skoro piszczy psy tak nie okazuja bolu sa wytrzymale dosc

Weterynarz mówił wczesniej, że to wątroba.. Dzwonię cały czas do tych z amiastem też, nie chcą już przyjąć, mówią ze już pozamykali gabinety... kasa kasa kasa się liczy tylko

Gość szkoda klawiatury
skąd jesteś?

Gość zrob mu nasiadowke
i chcesz nam w mowic ze w calym walbrzychu nie ma jednego weterynarza mogacego przyjrzec sie psu ? nie zartuj i przygotuj sie ze jeski wkoncu do jakiegos sie dodzwonisz to :) za porade zaplacisz trzykrotna stawke :) zabiaraj tylek sprzed kompa i zajmij sie psiakiem :)

Gość ottonV
zrob mu eutanazje przez harakiri