Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za głupie forum

hermetyczne środowisko kafe

Polecane posty

Gość co za głupie forum

Taka prawda, nie tolerujecie nikogo nowego. Zjedziecie osobę, której nie znacie po całości. Nikt nie patrzy na to czy normalnie się wypowiada, jak nie gadasz o fekaliach i nie przeklinasz to jesteś nikim. Już nie daj Boże jak masz zdjęcie, to wychodzisz na desperata/desperatkę. Tylko obrażać tu potraficie i nic więcej, ciekawe, że moderacja nic z tym nie robi. Ok, możecie już po mnie jechać, szkoda, że tak mało normalnych tu ludzi, bo nie można normalnie pogadać z nikim :(

Nieprawda. Na kafeterii mozna poromawiac merytorycznie na wiele tematow. Takze trudnych i kontrowersyjnych. Jest tu wielu powaznych forumowiczow, a takze osob przypadkowych.

Gość hjmnh gjbnk,m
najebana anita lipnicka to ty?😭

Gość co za głupie forum
Maciek ok Ty jesteś jednym z normalniejszych, jednak tyle osób tu po mnie jechało, że te parę osób normalnych to jest kropla. Nic nie chcę osiągnąć tym postem, wyrażam swoje zdanie, jako czarnemu nickowi nie pozwalacie, bo jedziecie równo, to chociaż jako poamarańczka to powiem.

"Taka prawda, nie tolerujecie nikogo nowego. Zjedziecie osobę, której nie znacie po całości. " nie zauważyłam akurat takiej zależności ja np. nie zaśmiecam sobie głowy kto tu jest nowy, kto stary, nie patrzę w ogóle na jego licznik zawiodłaś się na społeczności kafe?:D tragedia

jest tutaj kółko wzajemnej adoracji, ale poważne tematy traktowane są powaznie i mozna liczyć na rzeczową odpowiedź

Gość jakoś mam podejrzenia
co do Ciebie:D kiedyś też mi się tak wydawało a pic w tym że "nowi" nie potrafią wyluzować, to jest rozrywka, tu nic nie ma personalnego, owszem jest część naprawde wrednych i chujowych osób ale część to zwyczajne złośliwce które mają taki styl i nic po za tym, a przewrażliwieni urządzają fochanie się wielkie wolisz wizaż? włażenie sobie w dupki z wazelinką?

w sumie to mi można włazić w dupkę z wazeliną :P nie mam nic przeciwko temu:P:P

Gość taki jak ty za
ten tematyczny twor to WomanInTheFog :D zawiodla sie bidulka za niepowodzenie, mimo licznych foto stopek :D

Gość fgvbhnjM
no w dupkę to nie jeden chętny się znajdzie... " zwlaszacza w twoja zawsze chcetna:)

ike, to się imuś ucieszy że gdzieś w końcu moze być wystarczająco ciasno:P

no cóż znana jestem z tego, że staram się aby wszyscy byli radośni :P (bo "aby wszystkim było dobrze" może brzmieć dwuznacznie :D )

Gość jam jest tolerancja
i cie nie zjade pisz smialo i duzoo :classic_cool:

o tak, każdy tu to wie, że z Ciebie takie kafeteryjne słoneczko oświecające wszystkich promieniami radości :P no to zaraz krasnal wychynie i rozpicznie szturm:classic_cool:

*rozpocznie :P

Trochę prawdy w poście autora,ale jednak nie wszystko wygląda dokłądnie w ten sposób. Dużo zależy od tematu: jeśli jest rozsądny,to i komentarze mogą być na poziomie,zarówno od pomarańczek jak i od czarnych nick'ów.Inną sprawą jest,że niektóre czarne nicki mogą sobie pozwolić na zakładanie mało ambitnych wątków (nie pokażę palcem) i też posty lecą,wcale nie wzywające do rzezi ;) Niektórzy zjadą każdy temat i każdego autora dla zasady,ale takich wszędzie można spotkać,nie tylko na Kafe ;)

dlaczego mnie to nie dziwi, że "myśląca pozytywnie" yeez jak zwykle nie błysnęła poczuciem humoru?:P

Gość kukurukukupaloma
a moze swoimi wypowiedziami prowokujesz do zjechania Cię? bo niby że co, że dostajesz bęcki za nic? najłatwiej narzekać, a może popatrz na swoje zachowanie i na to co piszesz...?

Gość Krasnal Hałabała
Zgadzam sie z Tobą w 100%. Poziom intelektualny tego zamkniętego środowiska jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. Zapodałem tu kilka ciekawych wątków i zachęcałem do dyskusji a w większości spotkałem się z obelgami, chamskimi komentarzami i wypowiedziami na poziomie dziecka z przedszkola. Moim zdaniem jest to grupa nieudaczników, którzy maja problemy sami ze soba a to forum jest źródłem wyładowania ich śmietnika emocjonalnego. I tak mamy tu jęczącą fikuuu miku, co to biadoli, że przystojny brunet nie przyjeżdza do niej na białym koniu i nie porywa jej z wirtualnego świata. Mamy tu żalących się prawików jak Offerma, którzy są tak beznadziejni że nawet ich wypocin czytać się nie da. Tego właśnie typu motłoch i niższa klasa intelektualna tu przesiaduje i nigdy nie oczekuj tutaj inteligentnych wypowiedzi

Gość mandarynkobanan
włącznie z tą wypowiedzią powyżej, hahaha