Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna panienka3333

co odpisać facetowi na sms-a??!!

Polecane posty

Gość pewna panienka3333

Facet lat 30, trudny charakter, często się obraża gdy jest nie po jego myśli.W czwartek ustalaliśmy, że w sobotę się spotkamy po popłudniu i wlasnie dzisiaj mieliśmy się spotkać, a on już wczoraj wiedział że bedzie za zmęczony na spotkanie ze mną dzisiaj. Teraz on napisał :"czym taka zajeta, że nie piszesz cały dzień?" Ja do niego: "jestem ze znajomymi, bo chciałeś odpocząć" On: "gdzie i z kim?" Ja: "w ... (tu miejscowość podana) i z ... (tu imiona osób) On: "super! to i ja się idę zaraz dobrze bawić" Jak zareagować teraz, bo ja mam raczej mało kłotliwy charakter, dążę do ugody i nie potrafię się obrażać ani gniewać. Ale z drugiej strony chce mu pokazać, że nie jestem na każde zawołanie i że nie jestem jego zabawką.. Proszę o rady dziewczyny doświadczone w związkach :)

Gość zjem Ciem
Krzyż na drogę.:D

Gość akoskoask
Po co w ogóle reagować? Dobrze napisałaś, ale z drugiej strony...facet też ma prawo odpocząć. A że debil - to też:O

Gość aed3wdfre3fe
po prostu nie pokazywac mu ze mzoesz byc na akzde zawolanie, skoro zle sie czul to co kurde masz w domu siedziec??

Gość zjem Ciem
A napisz mu: Krzyż na drogę.:D nie no, żarcik.:D Udanej zabawy.

Gość barnej
beznadziejny typek. ale to tym gorzej świadczy o Tobie - po co się z takim zadajesz?

Gość kocHanka123987
jak dla mnie JEDNO!!! olej go po prostu i jego sms-y!!!

Gość napisz mu ze wczoraj
proponowałaś spotkanie to od razu wiedział ze będzie ZMĘCZONY i tyle, na drugi raz niech się zastanowi czy spotkacie się razem czy tylko zostajecie znajomymi z przypadku, nie dawaj się, bo ja tez taka ugodowa byłam ale się skończyło. Bo właśnie robił jak ON mój ex.

Gość pewna panienka3333
wybaczcie pisownie ale mam nerwy z lekka..

Gość pitu pitu aż do świtu
nic nie odpisuj, niech się bawi

Gość pewna panienka3333
chodzi też o to, że w czwartek był pewny i bardz chcial się spotkać w sobotę, a w piątek doszedł do wniosku że n pewno będzie zmęczony.. no to halo??? wróżką jest czy jak?

Gość pewna panienka3333
nie wiem czy potrafię nie odpisać, bo aż korci ręka do telefonu... :( ale znowu jak coś napiszę to dla niego będzie znaczyć jedno, że zrobiło to na mnie wrażenie ze idzie się bawić..i żebym myślala ze pozna jakąś inną i mnie zostawi... ehhh

Gość Przeambitna singielka
Od razu uciąć znajomość. Takie typy zawsze "dowalą", obrażą się i znajdą wymówkę. Oczywiście zawsze są poszkodowani. Brak słów na takich Piotrusiów Panów :o

Gość kocHanka123987
już ktoś napisał Ci może dobrze, bo ja bym nawet odpisała "udanej zabawy" pomysli że masz go gdzieś haha :):)

Gość MMM333
Taki był zmęczony a teraz jak usłyszał,że Ty wyszłaś to już zmęczony nie jest i idzie się bawić?

Gość ile jesteście razem?
j.w.

Gość mjjhgfdazsxcv
ja bym odpisala: baw sie dobrze:) i tyle. Po co ci facet co sie zachowuje gorzej niz baba przed okresem???

Gość pewna panienka3333
nie znam az tak jego reakcji i takich jak ktoś pisał PIOTRUSIOW PANÓW i nie mam pojęcia co lepiej na niego podziała... odpisywanie czy nieodpisywanie? wypominanie ze byl zmeczony czy olanie sprawy?!

Gość pewna panienka3333
Dżasminka-->>> :):):) Twoja propozycja jest zabawna megaaa!! :))) dziękuje haha za poprawę humoru

Gość aigro
zwiazek to ciezka praca

Gość Przeambitna singielka
Jeżeli chcesz go wkurzyć i zirytować, to odpisz: baw się dobrze :), a jeżeli chcesz go olać, bo jest Ci przykro, że tak Cię potraktował, to NIC nie odpisuj. Nic tak wkurzająco na człowieka nie działa jak BRAK odzewu :D

Gość pewna panienka3333
czy są tu jakieś kobitki, które miały doczynienia z takim typem faceta- obrażającym się gdy coś idzie nie tak? Potrzebna mi pomoc i rady chyba, bo mi jakoś na nim zależy...

Gość pewna panienka3333
Przeambitna.. --> nie chce go irytowac dalej bo byc może tylko ściemnia że gdzieś pójdzie z kimś na złośc mi ale chce dać mu do myślenia... coś pokazać, że ma głupie powody do strzelnai focha ;)

Gość aigro
co by Mu się system zawieszał?

Gość a kuku kukukukuku
Tacy faceci nie sa warci zachodu. Bedzie cie gnebil jak pasozyt i wiecznie bedziesz sie zastanawiac co zrobilas zle i jak krolewicza nie urazic, tak jak zreszta juz zastanawiasz nad smsem