Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Ziszczony sen idiotki.

Polecane posty

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,1148 77,13186349,Bruksela__Kilka_premier_na_Motor_Show__bez_skapo _odzianych.html zzzzzzzzzzzzzzzzz Po raz pierwszy targi motoryzacyjne w Brukseli odbywają się bez obecnosci skąpo ubranych hostess wszystko to z powodu protestu pani minister która dopatrzyła się ( nareszcie?) w rzekomym prcederze czegoś niewłasciwego Motor Show to miejsce, gdzie można się udać z całą rodziną, i nikt nie chciałby przekazywania stereotypowego myślenia (na temat kobiet - PAP) dzieciom i młodzieży" - napisała pani minister. targi motoryzacyjne służa do pokazywania samochodów a nie prężacych się na maskach lasek z półgołymi d.... jak to mi ktoś kiedyś powiedział : prafrazując: nie będziemy was kobiety żle traktowac choćbyscie same tego chciały:) polecam tez obejrzeć zdjęcie pani minister, bo to wbrew pozorom nie żaden pasztet:) http://lesoleil-la-gestuelle-politiquebelge.blogspot.com/2010/06/joelle-milquet-cest-moi-la-boss-et-je.html to jak, kobiety..? otwieramy szampana..? :)

Gość toast raz
no, moze jednego ..

Gość ale pasztet z tej
minister :O

ale pasztet z tej minister ja nie potrafię ocenić, ale jeden facet powiedział że wcale niczego sobie jest

Dziwne to. Jakos nie moge sobie wybrazic targow bez hostess i to nie tylko motoryzacyjnych. Na szczescie nie mieszkam w Belgii:)

Dziwne to. Jakos nie moge sobie wybrazic targow bez hostess i to nie tylko motoryzacyjnych zzzzz Już nie trzeba sobie wyobrazac, bo oto stały się rzeczywistością:):)

Gość zgadzam się z tym
To nie są targi hostess tylko aut :classic_cool: :D

dokładnie albo targo motoryzacyjne, albo targi dup nie mieszajmy jednego i drugiego tylko po to żeby facetom było przyjemniej:)

Gość ABCQ
Minister stara i brzydka.

Minister stara i brzydka. zzzzz wszystko jedno:) kwestia gustu ważne że ma coś do powiedzenia:)

Gość ABCQ
To prawda, dobrze zadziałała. Precz z przedmiotowym traktowaniem Kobiet!

Gość dlatego twierdze
ze kobiety powinno sie usunac z polityki

dodam jeszcze że hostessy nie zostały wyeliminowane z powodu ich nieodpowiedniego zachowania okazało się że to faceci nie potrafią się zachować oczywiście, głowny argument to zaprzestanie wykorzystywania kobiecego ciała do celów marketingowych, głownie tam gdzie odbiorcą jest facet jak sobie faceci chcą pooglądac gołe D., to są do tego wyznaczone miejsca. a poza tym niech za to uczciwie zapłacą:)

Gość dlatego twierdze
przeciez te modelki dostawaly wiecej hajsu niz pospolita dzifka za numerek wiec nie rozumie twojej roszczeniowej postawy. Tak czy siak w belgii sa gowniane targi wiec mi to lata i powiewa co tam ta paszteciara sobie ubzdura.

Zniszczy targi zzz to nie świadczy o niej, tylko o facetach:)

Targi bez hostess, to nie targi zzz cięzko zmienić prymitywny sposób postrzegania świata, prawda..? moze jednak czas podjąć wysiłek?

Gość ta minister skonczy
swoja kadencje i wszystko wroci do normy. Rola kobiety sprowadza sie do swiecenia tylkiem bo do czegoz by innego?

Prawda. A czy czas zmienic? Pytanie: po co. zz może po to żeby nie pozostac od końca życia prymitywnym burakiem któremu goła dupa włazi na mózg? ale rozumiem że ambicje facetów nie siegają tak daleko... ? :)

swoja kadencje i wszystko wroci do normy. zz nieważne wazne że obecna decyzja oraz pokorne jej wykonanie pójda w świat jest nadzieja że obudzą sie następni a jesli nie, warto świętować choćby takie małe zwyciestwo mózgu nad penisem

Tu nie chodzi o role, tylko o sztuczne wymuszanie jakichs dziwnych rzeczy. Takie dzialania sa zazwyczaj przeciwskuteczne. Targi bedzie odwiedzac mniej facetow , faceci pojda ogladac hostessy gdzie indziej, a pani minister narobi sobie wrogow takze wsrod samych kobiet. Nie wciskajmy sobie kitu, ze na targi samochodowe chodza rodziny z dziecmi czy same kobiety. To jest impreza w 90% skierowana do facetow, ktorzy w wiekszosci sa potencjalnym klientem firm, ktore tam prezentuja swoje auta, stad tez sa tam hostessy. Nikt nikogo do niczego nie zmusza, panie dostaja zaplate, gole tez nie chodza. Na ulicach latem dziewczyny bardziej odwaznie sie ubieraja niz hstessy na targach;)

@retro: natury nie da sie oszukac:) Poza tym kobieta zazwyczaj jest szczesliwa, jesli podoba sie facetom. Problemy z rzeczywistoscia maja zazwyczaj te panie, ktore sie nie podobaja:) Ja mam cos zmieniac? Dlaczego? To nie ja mam problem, tylko tamta pani:)

Poza tym kobieta zazwyczaj jest szczesliwa, jesli podoba sie facetom. zzz kobieta jest szczęsliwa gdy podoba się facetowi za darmo zarabianie na pokazywaniu ciała, na imprezie która nie do tego służy jest absurdem tlumaczenie wszystkiego tzw naturą jest prymitiwizmem godnym potepienia natura każe też odlac ci gdziekolwiek w momencie gdy tylko zacznie ci się sikać ale po to jestesmy ludżmi, zeby poszukać toalety

ach, ta wieczna zazdrość brzydul o cudzą urodę i jędrne pośladki... ­ o ile mi wiadomo, nikt dziewczyn do wypinania tyłków na targach motoryzacyjnych nie zmusza, a jeszcze nieźle im za to płacą kto nad swoim tyłkiem ciężko pracuje i ma ładny, niech sobie dzięki niemu zarobi na przyjemności. ­ może jakaś dziewczyna w ten sposób zarobi na utrzymanie na studiach medycznych i zostanie świetną lekarką. ­ no ale obserwując swoje zwisy w lustrze trzeba komuś wbić szpilę, by się pocieszyć, nieprawdaż? :) ­ a całkowite zwycięstwo myśli feministycznej według autorki tego topiku nastąpi zapewne wtedy, kiedy depilacja ciała zostanie ustawowo zabroniona, w myśl hasła "ja jestem brzydka, niech inne też zbrzydną". :D

ach, ta wieczna zazdrość brzydul o cudzą urodę i jędrne pośladki... zzz za takie własnie kobiety mi wstyd:)

to nad swoim tyłkiem ciężko pracuje i ma ładny, niech sobie dzięki niemu zarobi na przyjemności. zz do tego slużą burdele, peep showy, i tego typu miejsca niech sobie panie lekarki zarabiają