Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Oxygen

OLEJ RYCYNOWY

Polecane posty

Go艣膰 pajak bez nogi
Olivko sk膮d przekonanie, 偶e to co napisa艂a艣 odno艣nie trzech kr贸li to bzdury? Bo czytam Bibli臋, nie tak jak ty, co idzie na 艂atwizn臋 i szuka cytat贸w z necie i je wkleja. Bo to co widzi ta po偶al si臋 bo偶e mistyczka, nie zgadza si臋 nie tylko z Bibli膮, ale i te偶 ze zwyk艂ymi historycznymi faktami. Bo ka偶dy mo偶e wej艣膰 w stan autohipnozy i mie膰 wizje. W jej przypadku wychodzi w wizjach to, co mia艂a wpojone od dziecka. W艂a艣ciwie wszystkie kraje hiszpa艅skoj臋zyczne plus Brazylia s膮 baaardzo katolickie i wierz膮 we wszystko co ksi膮dz powie, wi臋c nawet nie wierz臋 w to, 偶e jej poprzednie wcielenie 偶y艂o w czasie pocz膮tku naszej ery, ani w to, 偶e mia艂a w tym miejscu i czasie przodka. Pomy艣l logicznie jakim cudem gwiazda wesz艂a do jaskini, czy stajenki, jak 艣wi臋ta rodzina mieszka艂a wtedy w domu, bo Jezus mia艂 ponad roczek? Wystarczy ten jeden fakt by zdyskwalifikowa膰 t膮 kobiet臋 jako proroka itp. - Okultyzm. Nie zrozumia艂a艣! Chodzi艂o mi o to, 偶e w przypadku trzech kr贸li jako艣 si臋 ko艣ci贸艂 okultyzmu nie czepia! Ma艂o tego, magowie w艂a艣nie poprzez swoje umiej臋tno艣ci okultystyczne, czyli posiadan膮 wiedz臋 tajemn膮 zobaczyli gwiazd臋 Jezusa. Gdyby nie ich wiedza tajemna to guzik (powinnam napisa膰 dosadniej) by zobaczyli na niebie, a nie gwiazd臋. Anio艂om si臋 nie chcia艂o do nich zej艣膰? Za du偶o chyba roboty, bo 9 miesi臋cy wcze艣niej anio艂 zwiastowa艂 pocz臋cie, a potem trzeba by艂o do pasterzy i艣膰. Tak, tak, ten okultyzm jest w pe艂ni akceptowalny przez ko艣ci贸艂. w przypadku Hildegardy holistyka w leczeniu, kt贸ra zaje偶d偶a wschodem, podej艣cie do 偶ywio艂贸w, te偶 jako艣 s膮 akceptowane. Bo mniszka to by艂a. Tiaaa te proroctwa przyj艣cia mesjasza. A przez ca艂y ten d艂ugi czas prorokowania hulaj dusza, piek艂a nie ma, bo po co si臋 stara膰, jak przyjdzie zbawiciel i we藕mie moje czynione z艂o na siebie, wi臋c i tak w raju wyl膮duj臋? - Zabawne, bo stu艂a parzy艂a? A owszem. Przecie偶 ja ju偶 pod tym wzgl臋dem wcze艣niej z ciebie kpi艂am. Stu艂a parzy, a woda 艣wi臋cona i krucyfiks ju偶 nie? Wyrzuca ci臋 z ko艣cio艂a, dusi, ale palona 偶ywica w kadzidle, czyli dym pe艂en chemicznych zwi膮zk贸w, nie tylko ci臋 nie dusi, ty wr臋cz od偶ywasz. To mo偶e Biblia te偶 ci臋 parzy, a monitor komputera dzia艂a okr膮g z soli i dlatego tylko to co w necie jest dla ciebie dost臋pne? Masz kup臋 wym贸wek dla swojej nieudolno艣ci w leczeniu i lenistwa. Siedzie膰 na necie, ogl膮da膰 i czyta膰 bzdury to masz si艂臋 i ch臋ci, a samodzielne wzi臋cie do r臋ki Biblii, przeczytanie i zrozumienie ci臋 przerasta. A mo偶e boisz si臋, 偶e to w co uwierzy艂a艣 runie ci jak domek z kart? Powtarzam jeszcze raz, tutaj si臋 leczymy nie nawracamy.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pajak bez nogi
Go艣膰 11:07 Biblia to nie tak do ko艅ca mitologia. To te偶 jest historia. Wi臋c powiniene艣 napisa膰 ksi臋ga historyczno-mitologiczna. Herod. No w艂a艣nie ta rze藕 niewini膮tek nie jest taka oczywista. Historia r贸wnie偶 ma w膮tpliwo艣ci. W mojej Biblii jest napisane co艣, co w ca艂o艣ci obala wizje Marii z Hiszpanii. Fragment Ewangelii 艣w. Mateusza opowiadaj膮cy o trzech kr贸lach czyli (2,1-12) jest w przypisach wyja艣niony tak: "Opowiadanie ma charakter katechezy, kt贸rej przewodni膮 my艣l stanowi przyj臋cie nowo narodzonego Kr贸la przez pogan i odrzucenie Go przez 呕yd贸w". Czyli inaczej m贸wi膮c magowie podobnie jak Adam i Ewa, to symbol. Symbol p贸藕niejszego przej艣cia poga艅stwa na chrze艣cija艅stwo, kt贸re ewangelista obserwowa艂 po 艣mierci mistrza. Wi臋c nawet nie trzeba by艂o robi膰 interpretacji, analizy i por贸wnania obu tekst贸w, jak to poczyni艂am we wpisie do Olivki. To, 偶e Herod umar艂 4 lata przed nasz膮 er膮, to potwierdza to co piszesz. Mo偶liwe, te偶 偶e datowanie roku przyj艣cia Jezusa na 艣wiat jest b艂臋dne o kilka lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
paj膮k dobrze kombinujesz. te mistyczki lizn臋艂y troch臋 艣wiat贸w astralnych, a owieczki s膮 w "si贸dmym niebie"...a raczej w piekle :-P Nauki krk i temu podobnych koscio艂贸w to tak , jakby 艣lepy prowadzi艂 kulawych :-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pajak bez nogi
go艣膰 dzi艣 Nawet nie 艣wiat贸w astralnych. Pisa艂am wcze艣niej pod艣wiadomo艣膰 ma wielk膮 moc. Pami臋ta nawet 偶ycie p艂odowe. Nie wspomn臋 ju偶 o wspomnieniach przodk贸w, kt贸re pono膰 my pami臋tamy, poniewa偶 podobno istnieje pami臋膰, kt贸ra dziedziczymy wraz z genami. One si臋 hipnotyzuj膮 i wkr臋caj膮 sobie co chc膮. Je艣li jest wychowana w g艂臋bokiej wierze, to w hipnozie wychodz膮 wspomnienia. Po mojemu to medytuj膮, ups kontempluj膮 (fachowe okre艣lenie medytacji w KK) i tak podczas medytacji, czyli wyciszenia organizmu 艂atwo wchodz膮 w autohipnoz臋. Kontemplacja jest prowadzona z my艣l膮 o Bogu, bo jakby modlitwa, wi臋c w stanie autohipnozy ona od razu widzi Jezusa i jego otoczenie, poniewa偶 z tak膮 my艣l膮 wesz艂a w stan pomi臋dzy jaw膮, a snem. Obraz ju偶 ma, a to co si臋 z tym obrazem dzieje to odzwierciedlenie jej wychowania w wierze, tego co pami臋ta i tego co j膮 uczono. I ma wielkie, spektakularne wizje, bo Chrystusa widzia艂a, kt贸ry m贸wi ustami jej proboszcza i rodzic贸w, kt贸rzy uwa偶aj膮 s艂owo ksi臋dza za 艣wi臋te.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiecie co dobre duszyczki ? Przyznam sie do czego艣... ;-) Tak si臋 tylko drocz臋 z Wami... szczeg贸lnie z t膮 "nasz膮" Olivk膮 Tak naprawd臋 Wszyscy jestesmy Jedn膮 Istot膮 Wyobra藕cie sobie... stoi 艣wieca po艣rodku ogromnej komnaty wype艂nionej niesko艅czon膮 ilo艣ci膮 luster Ta 艣wieca to Absolut,kt贸ry odbija si臋 w tych lustrach Tworz膮c wra偶enie wielo艣ci :-) Ta sama Istota jest w Tobie..i w Tobie... i w Tobie dziewczynko i w Tobie te偶 ch艂opczyku ;-) Ta Istota m贸wi w nas - JA JESTEM ka偶dy tak m贸wi ka偶dy tak my艣li i ka偶demu sie wydaje,偶e jest jednym z wielu co nas r贸偶ni ? nasze przekonania na temat tego kim jeste艣my s膮 one 艂agodnie m贸wi膮c mocno nieprecyzyjne i dalekie od Prawdy :-) Dobranoc Anio艂ki 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Zrobi艂am wczoraj powt贸rk臋 z rozrywki, tzn. olej , 30 ml jak ostatnim razem. Nawet nie by艂o tak 藕le. To znaczy czy艣ci艂o mnie ca艂y dzie艅, ale bez bole艣ci, nie szarpa艂o mi nic, jest mi s艂abo. Nie wiem czy lepiej jak by mnie szarpa艂o, bo to znaczy 偶e co艣 si臋 dzieje czy nie. Tak偶e nie wiem czy za pierwszym razem czy za drugim zesz艂o ze mnie wi臋cej toksyn. Nic nie 艣mierdzia艂o, nie widzia艂am podejrzanych obiekt贸w lub 藕le patrz臋. Pozdrawiam Anio艂贸w <3

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pajak bez nogi
S艂oniara za drugim razem powinno by膰 40ml. Dodajemy po 10, a偶 dojdziemy do 60. Je艣li jeste艣 drobniutka, to 50 powinno wystarczy膰, osoby du偶e wa偶膮ce bardzo du偶o dok艂adaj膮 jeszcze z 10-20.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oliivka niebieska
cd... pajak bez nogi 2015.05.29 Piszesz: Cyt: "Mo偶liwe, 偶e robili to z ka偶dym kr贸lewskim dzieckiem tzn przynosili kr贸lewskiemu dzieci臋ciu powszechny u siebie podarek w postaci z艂ota, mirry i kadzid艂a." Odp: - J/ezus nie by艂 kr贸lem w sensie - kr贸lem ziemskim - urodzi艂 si臋 w stajence a Jego Rodzice byli ubodzy nie b臋d膮c z jakiego艣 rodu kr贸lewskiego znanego na ziemi i jego ziemski ojciec by艂 cie艣l膮... - wi臋c wg naszych ziemskich standard贸w kr贸lem nie by艂 - nie mia艂 poddanych ani posiad艂o艣ci ziemskich itd. - wg Katarzyny E/mmerich "Rodow贸d Kr贸l贸w" - przeczytaj: h t t p : / / pasja.wg.emmerich.fm.interiowo.pl/zycie_jezusa 18.htm Cyt: "Jaki lu藕no id膮cy osio艂ek wskazuj膮cy drog臋? J/贸zef szed艂 do B/etlejem, bo to by艂o jego rodzinne miasto, a H/erod nakaza艂 w tym czasie sporz膮dzenie spisu powszechnego." Odp: - zgadza si臋 - J/贸zef z M/aryj膮 szli do Betlejm, do jego rodzinnego miasta na spis powszechny - tak jest napisane w B/iblii i opisuje to te偶 w szczeg贸艂ach E/mmerich - spis tre艣ci do jej dzie艂a: h t t p : / /pasja.wg.emmerich.fm.interiowo.pl/zycie_jezusa.htm - w rozdziale: N/aj艣wi臋tsze wcielenie. h t t p : / / pasja.wg.emmerich.fm.interiowo.pl/menu_zycie_jezusa 003.htm - a jaki osio艂ek wskazuj膮cy drog臋 ? - wg fragment贸w z w/w dzia艂贸w: (...) Biegn膮cy z nimi i wskazuj膮cy im drog臋 osio艂, r贸wnie偶 tutaj przystan膮艂. Kiedy indziej rozmaicie oko艂o nich biega艂; gdzie droga by艂a prosta i nie mo偶na by艂o zb艂膮dzi膰, np. mi臋dzy g贸rami, to pozostawa艂 w tyle, to wybiega艂 naprz贸d; gdzie si臋 za艣 droga dzieli艂a, zjawia艂 si臋 zawsze i wybiera艂 w艂a艣ciw膮 drog臋; gdzie si臋 za艣 mieli zatrzyma膰, tam stawa艂. J/贸zef m贸wi艂 tutaj M/aryi o dobrym umieszczeniu, jakie pragn膮艂 znale藕膰 w B/etlejem. M贸wi艂, 偶e zna gospod臋 u pewnych dobrych ludzi, gdzie za tanie pieni膮dze wygodne miejsce mie膰 b臋d膮. Lepiej zap艂aci膰 kilka groszy, ani偶eli za darmo mieszka膰. W og贸le zachwala艂 jej B/etlejem i pociesza艂 j膮. Widzia艂am potem 艣/wi臋t膮 rodzin臋 przybywaj膮c膮 przed wielk膮 zagrod臋 ch艂opsk膮. (...) Post臋powali za o艣lic膮 w poprzek krainy pomi臋dzy J/erozolim膮 a J/ordanem po艂o偶onej, a oko艂o po艂udnia widzia艂am ich przybywaj膮cych przed wielki dom pasterski, oddalony mniej wi臋cej 2 godziny od miejsca, na kt贸rym 艣wi臋ty Jan c/hrzci艂 nad Jordanem, i gdzie J/ezus tak偶e raz po c/hrzcie nocowa艂. (...) O艣lica nie idzie tu razem z nimi, lecz chodzi samopas. Biega na po艂udnie naoko艂o miasta. Droga jest tam nieco r贸wna, a prowadzi przez dolin臋. (...) Widzia艂am, i偶 p艂aka艂, i ze smutku, i偶 偶adnej nie znalaz艂 gospody, nie 艣mia艂 si臋 zbli偶y膰. M贸wi艂, 偶e z m艂odych lat zna jeszcze jedno miejsce na przedmie艣ciu, w艂asno艣膰 pasterzy, kt贸rzy tutaj odpoczywaj膮, ilekro膰 bydl臋ta do miasta prowadz膮, i 偶e on sam cz臋sto tam na modlitw臋 si臋 uchyla艂 i przed bra膰mi swoimi si臋 ukrywa.(...) Gdy tutaj stan臋li, przybli偶y艂a si臋 do nich o艣lica, kt贸ra zaraz przy domu rodzinnym J/贸zefa od nich by艂a odbieg艂a i a偶 dot膮d poza miastem doko艂a bieg艂a. Bawi艂a si臋 i skaka艂a weso艂o naoko艂o nich, a M/aryja rzek艂a jeszcze: 鈥減atrz! zapewne jest wol膮 B/oga, by艣my tutaj pozostali." J/贸zef za艣 bardzo by艂 zasmucony i nieco zawstydzony w sercu, poniewa偶 tak cz臋sto o dobrym przyj臋ciu w B/etlejem m贸wi艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oliivka niebieska
cd.. pajak bez nogi 2015.05.29 Piszesz: Cyt: "Gwiazda wchodz膮ca do jaskini i roz艣wietlaj膮ca j膮? Gdyby tak by艂o to magowie nie zapytaliby H/eroda o dzieci臋, kt贸re jest nowym kr贸lem 偶/ydowskim." Odp: - zgadza si臋 - 贸w gwiazda nad B/etlejem znikn臋艂a - dlatego w艂a艣nie zdezorientowani Trzej K/r贸lowie poszli zapyta膰 o drog臋 H/eroda - E/mmerich z rozdzia艂u "Kr贸lowie Przybywaj膮 do B/etlejem" - przeczytaj w szczeg贸lach: h t t p : / / pasja.wg.emmerich.fm.interiowo.pl/zycie_jezusa 19.htm Cyt: "Magowie nie widzieli gwiazdy w samym B/etlejem." - dok艂adnie tak by艂o - cytuj臋 fragment z w/w rozdzia艂u: (...) Gwiazda, kt贸ra w nocy wygl膮da艂a jak ognista kula, podobn膮 by艂a teraz mniej wi臋cej do ksi臋偶yca w艣r贸d dnia; lecz nie wydawa艂a si臋 ca艂kiem okr膮g艂a, lecz jakby z膮bkowata. Widzia艂am, 偶e si臋 cz臋sto kry艂a za chmury. Na prostej drodze z B/etlejem do J/erozolimy roi艂o si臋 od ludzi i podr贸偶uj膮cych z pakunkami i os艂ami; mo偶e byli to ludzie, kt贸rzy od spisu z innych miast i z B/etlejem do domu wracali, albo kt贸rzy do J/erozolimy do 艢/wi膮tyni lub na targ przychodzili. Na tej drodze kr贸lowie szli, by艂o zupe艂nie spokojnie. Mo偶e gwiazda dlatego tak ich prowadzi艂a, by na nich nie zwracano uwagi i a偶eby dopiero wieczorem do B/etlejem przybyli. O zmierzchu przybyli przed B/etlejem do bramy, gdzie J/贸zef z M/aryj膮 by艂 si臋 zatrzyma艂. Poniewa偶 im tutaj gwiazda znikn臋艂a, udali si臋 przed dom, gdzie dawniej rodzice J/贸zefa mieszkali, i gdzie J/贸zef z M/aryj膮 kaza艂 si臋 zapisa膰; spodziewali si臋, 偶e tutaj znajd膮 nowonarodzonego. (...) Widzia艂am, 偶e tutaj d艂ugo wahaj膮c si臋, pozostawali i 偶e jeszcze zawsze byli niespokojni, a偶 ujrza艂am 艣wiat艂o po drugiej stronie B/etlejem ponad okolic膮, gdzie si臋 偶/艂贸bek znajdowa艂, na niebie wschodz膮ce. 艢wieci艂o, jakby ksi臋偶yc wschodzi艂, Widzia艂am, 偶e dosiad艂szy znowu zwierz膮t, naoko艂o po艂udniowej strony B/etlejem ku stronie wschodniej pojechali, tak 偶e po boku mieli pole, na kt贸rym pastuszkom narodzenie C/hrystusowe z/wiastowanym zosta艂o. (...) Cyt:"Ups zapomnia艂am, schowa艂a si臋 w jaskiniusmiech.gif" Odp: - z w/w rozdzia艂u fragment: Cyt: "Gdy orszak zeszed艂 w dolin臋 groty z 偶艂贸bkiem, zsiedli i zacz臋li rozbija膰 namiot; ludzie za艣, kt贸rzy z B/etlejem za nimi byli pobiegli, powr贸cili znowu do miasta. Ju偶 rozbili cz臋艣膰 namiotu, gdy znowu ujrzeli ponad grot膮 gwiazd臋, a w niej zupe艂nie wyra藕nie Dzieci膮tko. Sta艂a tu偶 nad 偶艂贸bkiem, sw膮 wst臋g膮 l艣ni膮c膮 prosto na艅 wskazuj膮c. Odkryli g艂owy i widzieli, i偶 gwiazda si臋 powi臋ksza艂a, jakoby si臋 zbli偶a艂a i na d贸艂 spuszcza艂a. Zdaje mi si臋, i偶 widzia艂am j膮 wzrastaj膮ca do wielko艣ci prze艣cierad艂a. Z pocz膮tku byli bardzo zdziwieni. By艂o ju偶 ciemno, nie by艂o wida膰 偶adnego domu, tylko pag贸rek 偶艂贸bka podobny do wa艂u. Lecz wnet niezmiernie byli uradowani i szukali wej艣cia do groty. Menzor, otworzywszy drzwi, spostrzeg艂 grot臋 pe艂n膮 blasku i M/aryj臋 z Dzieci膮tkiem w g艂臋bi siedz膮c膮, zupe艂nie podobn膮 do owej dziewicy, kt贸r膮 zawsze w gwie藕dzie widzieli.(...)"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
... od robali olivka, zajmij sie oczyszczaniem organizmu i ..... glowy. Historie o czasach przed i po Chrystusie zostaw tym co znaja dobrze historie. To co piszesz mija sie z prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
... od robali olivka...... historyczna prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak to by艂o na prawd臋 tego nie wie nikt, wiele prawd i p贸艂 prawd przez lata jest dorobione, Pr臋dzej przelejesz muszelk膮 wode z morza ni偶 to zrozumiesz i widz臋 偶e nakr臋cacie si臋 zupe艂nie niepotrzebnie lepiej wykorzystajcie ten czas na co艣 po偶ytecznego bo to pisanie do niczego nie prowadzi tylko Was osmiesza co jedna to "m膮drzejsza " zniszczy艂y艣cie porz膮dne forum za艂o偶y膰 sobie sw贸j w膮tek i po sprawie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slonisko
Paj膮k ja orkiszu nie u偶ywam g艂贸wnie ze wzgl臋du na cen臋, bo za drogie to, a 偶eby by艂y efekty to by trzeba codziennie u偶ywa膰, a dost臋pne s膮 p艂atki orkiszowe kt贸re nie wiadomo jak technologicznie s膮 modyfikowane i czy to ma jeszcze jakie艣 w艂a艣ciwo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pajak bez nogi
Olivko nie mog臋, nie po to prostuje te bzdury w kt贸re wierzysz, 偶eby艣 si臋 jeszcze bardziej pogr膮zala, tylko po to, aby艣 przesta艂a za艣mieca膰 sobie g艂ow臋 jaka艣 kretynka, kt贸ra uwa偶a si臋 za proroka, tylko zacz臋艂a si臋 prawid艂owo leczy膰. Wyra藕nie napisa艂am, i偶 3 kr贸li to symbol, wi臋c ich po prostu nie by艂o. A ty znowu wypisujesz g艂upoty. Nawet gdyby istnieli to nie mogli przyj艣膰 do 偶艂贸bka. Masz tak zadyfiony m贸zg ze popadasz w jakie艣 paranoje i jeszcze sobie go bardziej zasmiecasz. Nie dajesz sobie pom贸c. Gosc ostatni powiem Ci, 偶e w sumie nawet dobrze ze jest tutaj kto艣 taki jak Olivka, bo b臋dzie przestroga dla innych si臋 mo偶e z m贸zgiem sta膰 jak si臋 organizmu oczyszcza膰 nie b臋dzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pajak bez nogi
S艂oniara w艂a艣nie dlatego to takie drogie bo niby zdrowe. Racja, takie p艂atki to ju偶 przetworzone byle co, wi臋c zdrowe niekoniecznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szli,szli osio艂ek sie zesra艂 potem szli,szli osio艂ek sie zesra艂 potem szli,szli osio艂ek sie zesra艂 jak sie zesra艂 po raz trzeci stan臋li potem zn贸w szli,szli .. osio艂ek sie zejszcza艂 zdumieni tym zaskakuj膮cym zachowaniem osio艂ka stan臋li na d艂u偶ej zacz臋li sie kiwa膰 na boki potem zn贸w szli,szli i z tego szwendania sie powsta艂a szajba kt贸ra z ludzi robi os艂贸w

Udost臋pnij ten post

Wesz艂am ostatnio na forum opinii o bios艂one i troch臋 mnie to dobi艂o, bo my艣la艂am 偶e oni tam dobrze lecz膮 ludzi, a tu si臋 okazuje 偶e kit Olivka nie pisz ju偶 wi臋cej , je艣li ktos jest zainteresowany to sobie znajdzie w necie, dla mnie Emmerich by艂a interesuj膮ca, bo by艂y opisane wynalazki techniczne w staro偶ytno艣ci i nawet je艣li to fabu艂a to otwiera umys艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
... od robali Wpis z 2. czerwca o godz. 17:07 i 17:08 nie jest moj. Nie ma to specjalego znaczenia bo moje poglady sa podobne do tego wpisu. Olivko, zgadzam sie z innnymi zebys skonczyla pisac swoje "wywody" religijnne. To nie jest religijne forum i jezeli masz silna potrzebe pisania o religii to zaloz swoje forum gdzie spotkasz osoby o podobnych zainteresowaniach do Twoich. Olivko, zycze Tobie powodzenia na religijnym forum. Wracam do tematu: w sobote oczyszczalam watrobe Clarkowa, a w niedziele byl OR. Specjalnych rewelacji nie bylo oprocz tego ze cos jakoby wylazi mi skora (to nie ma nic wspolneg z sobotnio-niedzielnym oczyszczaniem). Dalej lykam lisc oliwny, czarny orzech i oregano. Do tego zjadam 3 zabki swiezego czosnku na kolacje (juz ponad 2 tygodnie). Od ubieglego czwartku (to juz tydzien) swedzi mnie punktowo skora na ramionach i piersiach. Dzis doszla wewn. strona ud. Jak sie podrapie to wydrapuje cos bialego. Przed swedzeniem czuje jakby soc lazilo mi pod skora. Moze to tylko jakies uczulenie, ale czegos takiego co wydrapuje to jeszcze nie mialam. Pajak wiesz cos na ten temat? osoby o poreligijne wywody tutaj. To nie jest f

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
...od robali "osoby o poreligijne wywody tutaj. To nie jest f " tego tez nie napisalam. Zaczynam mi sie mniej podobac dopisywanie do mojego tekstu :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pajak bez nogi
Robaczku to mo偶e by膰 w艂osog艂贸wka. Takie bia艂e nitki, tak to ludzie opisuj膮. Pozbywaj膮 si臋 tego poprzez przeglodzenie, a potem urz膮dzenie na swoim ciele sto艂u szwedzkiego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pajak bez nogi
Czyli, kilka dni je si臋 bezweglowodanowo a potem przyrz膮dza si臋 papk臋 z miodu i bia艂ej m膮ki, nie kojarz臋 czy jeszcze co艣 by艂o w sk艂adzie. I ta papka smaruje si臋 cia艂o. Siedzi w wannie i czeka a偶 w艂osog艂贸wka zacznie przebija膰 si臋 na uczt臋 i si臋 goli. Wydaje mi si臋 ze ona ucieka z jelit, bo tam jest jej niefajnie. R臋ki sobie uci膮膰 nie dam, 偶e to na 100 %, ta w艂osog艂贸wka, ale to mi przysz艂o do g艂owy. Z tym dopisywaniem to dziwna sprawa. To nie jest osobny post, to jest dopisane do twojego postu. Kto艣 si臋 brzydko bawi. Sloniatko ja od tego mistrza to tez z daleka. Z tego co si臋 zorientowa艂am to on myli poj臋cia zrzyna od innych i przypisuje to sobie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pajak bez nogi
Robalio znalaz艂am ten przepis: "PASO呕YTY Przeprowadzenie zabiegu: 24 godziny przed zabiegiem dieta bezcukrowa,Zaparzamy porcj膮 zi贸艂 o nazwie 鈥濵ieszanka zio艂owa do k膮pieli" /oczyszczaj膮ca iw 5 litrach wrz膮cej wody, pozostawiamy do naci膮gni臋cia przez p贸艂 godziny wlewamy do wanny lub wanienki, uzupe艂niaj膮c niewielk膮 ilo艣ci膮 wody. Temperatura k膮pieli do艣膰 ciep艂a. Wsadzamy pacjenta do wanny, dobrze jest aby przez kilka minut le偶e膰 w zio艂owej k膮pieli z r贸wnoczesnym polewaniem ca艂ego cia艂a. Do oddzielnych spodk贸w dajemy sztuczny mi贸d i m膮k臋 pszenn膮 bierzemy na d艂o艅 troszk臋 miodu i m膮ki rozcieramy mi臋dzy d艂o艅mi, smarujemy /wcieramy / w stref臋 plec贸w a nast臋pnie sp艂ukujemy zio艂ami z wanny, czynno艣膰 t膮 powtarzamy kilkakrotnie. Po kilkunastu *****ch na sk贸rze pojawi膮 si臋 w porach paso偶yty, kt贸re jak igie艂ki pokrywaj膮 stref膮 oczyszczan膮, w贸wczas maszynk膮 do golenia lub no偶em z z膮bkami / taki z zestawu sto艂owego / 艣cinamy, golimy je i sp艂ukujemy zio艂ami. Czynno艣膰 wykonujemy tak d艂ugo a偶 paso偶yty przestan膮 wychodzi膰. Dalsze oczyszczanie przeprowadzamy w identyczny spos贸b w strefach; szyi ale tylko strony boczne, szczeg贸lnie okolice w臋z艂贸w i 艣linianek, twarzy i ko艅czyn g贸rnych od barku do 艂okcia. Na strefie twarzy, szyi szczeg贸lnie kobietom i dzieciom nie u偶ywamy maszynki do golenia. Podczas zabiegu utrzymywa膰 do艣膰 ciep艂膮 temperatur臋 wody w wannie uzupe艂niaj膮c co jaki艣 czas wrz膮tkiem. Po zako艅czeniu czynno艣c***acjenta k膮piemy, podajemy do wypicia herbatk臋 z mi臋ty i pokrzywy z dodatkiem soku z czarnej porzeczki. Co jeden - dwa tygodnie zabieg powtarzamy a偶 do skutku.Jak wykazuje dotychczasowa praktyka po przeprowadzeniu kuracji oczyszczaj膮cej pacjenci uzyskali popraw臋 stanu zdrowia, szereg dolegliwo艣ci ust膮pi艂o samoistnie." 馃尰 K膭PIEL OCZYSZCZAJ膭CA SK脫R臉 Z PASO呕YT脫W MIESZANKA ZIO艁OWA: naowocnia fasoli - 23g/7 艂y偶ek sto艂owych 偶ywokost - 16g/2 艂yzki sto艂owe glistnik - 13g/4 艂yzki sto艂owe macierzanka - 7g/3 艂y偶ki sto艂owe przywrotnik - 5g/2 艂yzki sto艂owe s艂oma owsiana - 4g/ 3 艂y偶ki sto艂owe 48 godzin przed zabiegiem nie wolno spo偶ywac cukr贸w MIKSTURA DO SMAROWANIA: -s艂oik miodu sztucznego - 400g -m膮ka pszenna - 4 艂y偶ki sto艂owe ZIO艁A DO PICIA PO K膭PIELI: mi臋t臋, pokrzyw臋 zaparzy膰, doda膰 soku z czarnej porzeczki, oraz miodu.wypi膰 jedna szklank臋. -ZI脫艁: do 3 litr贸w wrz膮cej wody wsypa膰 porcj臋 zi贸艂 i zaparzy膰. Przed k膮piel膮 zio艂a podgrza膰 i przecedzi膰 do wanny. K膮piel musi by膰 bardzo ciep艂a. Zio艂a w wannie uzupe艂niamy wod膮 do oko艂o 1/2 wanny do zanurzenia cia艂a. K艂adziemy sie w wannie na ok 10-15 min, polewaj膮c i pocieraj膮c cia艂o w celu rozgrzania sk贸ry. Wstajemy i smarujemy ca艂e cia艂o(艂膮cznie z g艂ow膮)mikstur膮 miodow膮. Siadamy do wanny, obmywamy cia艂o g膮bk膮 i sp艂ukujemy zio艂ami z wanny. Powtarzamy te same czynno艣ci kilka razy(5-10)do wyczyszczenia paso偶yt贸w z cia艂a, podczas jednej k膮pieli. Dolewamy gor膮cej wody, 偶eby utrzyma膰 temperatur臋 . Wychodz膮ce ze sk贸ry paso偶yty, bia艂e nitki lub czarne punkty 艣ci膮gamy g膮bk膮. Na koniec obmywamy cia艂o myd艂em ze naturalnym ze srebrem i sp艂ukujemy czyst膮 wod膮. Kuracje stosujemy co tydzie艅 a偶 do ca艂kowitego oczyszczenia sk贸ry."

Udost臋pnij ten post

Olej rycynowy do doskona艂y eliksir wzmacniaj膮cy wzmacniaj膮cy i pobudzaj膮cy wzrost brwi i rz臋s. Wystarczy (po wieczornym demakija偶u) czyst膮 szczoteczk臋 do mascary zanurzy膰 w oleju i przeczesa膰 rz臋sy oraz brwi. Nadmiar usun膮膰 wacikiem, reszt臋 zostawi膰 na noc. Rano resztki oleju usun膮膰 p艂ynem do demakija偶u.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobra, dobra to ju偶 wiemy o cudownym wp艂ywie olejku na rz臋sy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Olejek rycynowy dzia艂a te偶 na inne w艂oski,nawet na w艂oskie w艂oski dlatego w艂oszki maj膮 w艂oski,a w艂osi w艂osy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
...od robali Pajak, tez ta wlosoglowke podejrzewam, ale to JESZCZE musi byc cos wiecej oprocz wlosoglowki. Moim zdaniem to ta podwojna dawka liscia laurowego poruszyla TOTO. Zaczelo sie to jakby parciem, gryzieniem w o******cy. Potem cos jakby sie wgryzalo w okolicach pochwy i pachwin. Zbadalam sie na oble robale i NIC nie wyszlo. Wiec sama "przepisalam" sobie 3 zabki swiezego czosnku co wieczor. Objawy gryzienia i wgryzania powiekszyly sie po czosnku. Do tego doszlo punktowe swedzenie i wydrapywanie CZEGOS. Zadnej diety nie mialam i nie mam. Pije lisc oliwny, czarny orzech, oregano i staram sie jesc duzo kiszonych ogorkow. Moja kapuste kiszona juz wzarlam cala. Energie mam na topie, wiec sie za bardzo nie przejmuje. Moze to COS wylazi naturalna droga, tylko ze jak sie wgryza z powrotem to juz nie milo. To musi byc cos co ma mikrometrowa wielkosc, albo tylko jakies uczulenie. Poczekam do polowy czerwca, jak nie minie to sie wezme za to. Od wtorku jade znowu podwojna dawke Liscia laurowego. Pajak, a moze to helico wylazi po lisciu oliwnym ;) ;)? he he he Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pajak bez nogi
Robalio w艂osog艂贸wka jest podobno bardzo cienka, wi臋c mo偶e by膰 tak 偶e ucieka z jelita (偶yje w wyrostku) pod sk贸r臋. Li艣膰 jest toksyczny i przyspiesza kr膮偶enie, a w艂osog艂贸wka 偶ywi si臋 g艂贸wnie krwi膮. Jak tak piszesz o dolnym odcinku, to fakt mo偶e by膰 co艣 wi臋cej, a w badaniach nie zawsze wychodzi. Tak si臋 zastanawiam, czy w okolicach pachwin i pochwy to nie b臋d膮 z艂ogi i toksyny ruszone li艣ciem. W okolicy o******cy to pewnie faktycznie robale. Ale z drugiej strony to wszystko mo偶e by膰 te偶 w艂osog艂贸wka, bo ona jak spierdziela, to jako艣 si臋 musi wydosta膰, wi臋c jakby nie by艂o przechodz膮c przez tkanki kaleczy je. He he nie helico nieee, helico to przeca bakteria :) pr臋dzej zdechnie w 偶o艂膮dku, ni偶 ucieknie 偶eby zdechn膮膰 pod sk贸r膮:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oliivka niebieska
go艣膰 ...od robali - znalaz艂am o wymiarach w艂osog艂贸wki: http://www.medycynatropikalna.pl/chorobazakazna/29/wlosoglowczyca-%28trichurioza%29 - gdzie pisze: Cyt: "Doros艂y osobnik w艂osog艂贸wki ma d艂ugo艣膰 30-45 mm (samiec) i 35-50 mm (samica) z charakterystyczn膮 nitkowat膮 przedni膮 cz臋艣ci膮 cia艂a stanowi膮c膮 3/5 d艂ugo艣c***aso偶yta. Samica sk艂ada 1000-6000 jaj na dob臋 (o wymiarach 22 x 50 渭m i charakterystycznym beczu艂kowatym kszta艂cie), kt贸re s膮 wydalane z ka艂em." 馃尰 - na w/w stronie mo偶na zobaczy膰 jak ona wygl膮da - i w sumie jest ona widoczna go艂ym okiem to gdyby by艂a ona to widzia艂aby艣 j膮 - tak wi臋c z Twojego opisu nie wygl膮da aby to by艂a w艂osog艂贸wka 馃尰 - swego czasu na wizycie dr Kempisty m贸wi艂a, 偶e dobrze jest sobie przez 2 tygodnie przemywa膰 narz膮dy rodne codziennie jogurtem zawieraj膮cy kwas mlekowy - i w tym czasie zaleca kobietom u偶ywanie na noc nas膮czonych tampon贸w jogurtem - co wg niej zapobiega infekcji i leczy dolegliwo艣ci gdzie w tych miejscach flora bakteryjna ma kluczowe znaczenie jako bariera ochronna przed intruzami - potem kiedy ju偶 pi艂am sporo tych jogurt贸w i jad艂am kopiaste talerze bia艂ej surowej poszatkowanej kapusty przed obiadem to w贸wczas intensywnie sw臋dzia艂a mnie sk贸ra na brzuchu - kiedy zadzwoni艂am do niej us艂ysza艂am, 偶e to normalne w ten spos贸b organizm si臋 oczyszcza przez sk贸r臋 i poleci艂a mi po myciu szarym myd艂em smarowa膰 sk贸r臋 ca艂ego cia艂a tym jogurtem L + - jak r贸wnie偶 robi膰 maseczki na twarz i na w艂osy z jogurtu - a nawet w jej ksi膮偶ce pisze aby smarowa膰 paszki po umyciu jogurtem zamiast dezodorantem - siostra sobie ten spos贸b chwali艂a, 偶e rzeczywi艣cie - mnie to takiej zabawy brakowa艂o cierpliwo艣ci - ale stosowanie jogurtu do wzmocnienia bariery ochronnej sk贸ry i 艣luz贸wki my艣l臋, 偶e jest dobrym pomys艂em - a i poleca艂a r贸wnie偶 pi膰 i p艂uka膰 jogurtem usta po umyciu z臋b贸w aby namno偶y膰 dobrych bakterii - i stosowa膰 te偶 ok艂ady z jogurtu na oczy - na p艂atki od demakija偶u i pole偶e膰 z nimi p贸艂 godz. jako nawil偶enie oczu - oczywi艣cie jogurtu bez mleka w proszku w sk艂adzie i na silnych bakteriach a nie tych przemys艂owych jogurtach z zag臋stnikami

Udost臋pnij ten post