Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baardzoo szczesliwaaa

czy kochacie swoje jeszcze nie narodzone dzieci??

Polecane posty

Gość Bądź sobą
bez przesady z tym dokładnie, moja mama jak ogłaszaliśmy ciąże sama wyciągnęła nas na balety żeby to uczcić :] bawiłam się z nią super :] odchowała wcześnie i sama mówi że się cieszy bo i teraz na zakupy ze mną pojedzie i się dogadujemy jak koleżanki :]

Gość halinka otwocka32
mezatka jestem od 13lat mam dziecko 2letnie nik to chybaona odemnie wziela:) a wam mam nadzieje ze glupota przejdzie i wybijesz se z glowy jedna z druga

Gość Bądź sobą
co sobie wybijemy? dziecko z brzucha czy co?? mam nadzieje ze ty zmadrzejesz, a jak ktoś takie cos napisał to jasne ze sie nie przyzna :]

Gość bez przesadyz tym
najwazniuejszem,zeby byc w stanie samemy utrzymac i wychowac, nie zwalac tematu nikomu na glowe i nie miec pretensji do swiata, ze sie ma dziecko, na ktore nas nie stać.

Gość Bądź sobą
dokładnie, niektórych stać w wieku 20 lat innych nie stać w wieku 30... mam koleżanke która ma 32 i ciągle odkłada bo najpierw mieszkanie chciała, teraz kredyt spłaca, podejrzewam że wogóle nie będzie miała...

Gość halinka otwocka32
jest panna:) ta wam pojedzie

Gość Bądź sobą
trzeba by było być pedofilem... męża obdarzasz inną miłością niż dziecko... a po drugie nie tylko ja obdarzam miłością, mój mąż też, ale skoro nie byłaś w ciąży to nie wiesz jak się odczuwa ruchy Maleństwa :]

Gość halinka otwocka32
ich stacw wieku 20, dziecko plis nie zartuj sobie, matka ci jesc daje iw pokojku u niej koczujesz metr na metr zabezpieczyc sie nie umialas i tyle, wpadka ale zarz zeby 7 cude swiata??? chyba nie.

Gość Bądź sobą
kurcze nie wysłało się albo zaraz się pojawi...

Gość koler koler
a fagas za rok ja zostawi i pojdziew tango a ona bedzie pisac, na kafeee mam malutkie dziecko nie mam pieniedy nie mam jak zyc i gotowac bedzie korpusy za 1zl.

Gość halinka otwocka32
czlowieku to nie ja aseksualnosc???/ mmmmmm to nie moja bajka, ale debilce sie nie bede tlumaczyc, bo juz masz zapalenie pieluchowe mozgu widac:) luzik nie kazdy sie musi cieszyc , wcale tak rozowo nie jest jak widzisz w podrecznikach:) mowi ci to ja matka z wiekszym stazem niz tyjakos starac sie specialnie nie musiam, wiesz mimo waszym zdaniem wieku starczego, hahahhaha

Gość potravva postna
I w pierwszej ciazy,i w drugiej mialam podejscie jakies takie zadaniowe. dbalam o to,zeby jesc porzadnie,badania,lekarz, urzadzenie i przygotowanie wszystkiego,dzieci planowane,ale jakos miloscia bym swoich uczuc nie nazwala. moze dlatego,ze mialam i w drugiej xiazy dalej mam wiele obaw i to mnie zajmuje. Za to jak corka sie urodzila,to mi kompletnie odbilo na jej punkcie,to jest moj najwiekszy skarb ,nie mialam pojecia,ze mozna cos takiego czuc.

Gość dietetowa
kocham:)

Gość Pytanie było
o miłość do nienarodzonego jeszcze dziecka a wszystkie pier*** tylko o wieku matki :o Załóżcie sobie osobny topi...

Gość lepsze sa dygresje na teat
niz chamskie uwagi ( jak ta powyzej)

Gość Weż idź Babo do Psychologa !!
Ja w grudniu skończyłam 21 lat !!! Jestem w 29 tyg ciąży kocham mojego synka, Ale jakaś chamska baba czy nie wiadomo kto pisze nie ładnie o młodych Mamusiach ja koleżanko mieszkam sama z chłopakiem skończyłam 2 szkoły mam zawód i średnie... duże mieszkanie własną firmę a moi a ni mojego chłopaka rodzice nic nam nie fundują wydaje mi się że jesteś za mało ambitna w życiu i pewnie dla tego tak piszesz!!! Są kobiety zaradne i ciamajdy no i ty chyba się do tym drugich zaliczasz... i nie mów że 20 latki są jakieś złe... A tak po za Tym to Witam wszystkie normalne kobietki :) Które chcą popisać o swoich pociechach :) Z miła chęcią też podzielę się swoimi doświadczeniami :)

Weż idź Babo do Psychologa !! - (dobry nick :D) No jak widać są tutaj i nie tylko tu baby, dla których bycie mamą w młodym wieku to jakaś tragedia. Ja jestem rok młodsza od siebie i też sobie daję radę z moim chłopakiem. :) Już za 3 msc. zostaniemy rodzicami, w czwartek zaczynam 28 tydzien ciazy, wiec zostaniemy mamuśkami mniej więcej w tym samym czasie. ;)

Gość hahahahaaa
jak mężowi tej 20tki co to w ciazy jest, świat zamknie się do 4 ścian, płaczącego dziecka i wiecznie zmęczonej żony to zrozumie ze to jego ojcostwo było za wzcesnie. poza tym co ty mozesz zaproponowac dziecku w wieku lat 20? ani wykształcenia nie masz, ani zadnego dorobku ani nawet nie jestes dojrzała. bo człowiek emocjonalnie dojrzewa ok, 23 roku zycia. Ty mozesz romantycznie pragnac tego dziecka, ale dziecko to nie zabawka tylko zywy czlowiek ktorym sie trzeba zajmowac 24. jakim gupolkiem trzeba byc zeby sie w tym wieku starac o ciaze.....

Ja zawsze dopiero po urodzeniu odczuwalam milosc do dzieci ,z biegiem czasu coraz silniejsza,ona sama przychodzila,ale w ciązy jeszcze nie mialam wytworzonoje tej wiezi i takich emocji

Gość Bądź sobą
hahahahaaa a jakim ignorantem trzeba być pisząc pierdoły, ale widzę że znasz to z doświadczenia

Gość hgthgthgtfhftg
ignorantem to jestes ty, nie wiem co trzeba miec w głowie zeby w tym wieku swiadomie decydoac sie na macierzynstwo. a gdzie wyksztacenie? gdzie beztroska i mlodosc? sama ledwo co oderwalas sie od maminej spodnicy a juz sama za chwile bedziesz matka. pogadamy jak urodzisz, bo jak narazie widzisz zycie przez rozowe okulary, typowy z ciebie dzieciak.

moje drogie... po co kłótnie... po co wasze swary glupie... :P mówi wam to coś? jak te warzywa na straganie Brzechwy....

Gość Weż idź Babo do Psychologa !!
Serdeczna HAHAHA Co ja mogę zaoferować mojemu dziecko pomyślmy... Miłość Spokój Troskę i wszystkie inne rzeczy których Ty najwidoczniej nie doświadczyłaś w swoim życiu no cóż i tak bywa :) Dziecko to nie zabawka z Tym się zgodzę dlatego też ja z moim Facetem który ma lat (29) zdecydowaliśmy się świadomie na dziecko bo tylko tego nam brakuje, wybacz ale nie jestem typem tustej lali która wypina dupsko na baletach żeby wjeżdżał tam kto tylko chcę ani nie jestem lala która idzie na studia za rodziców pieniążki i ćpa baluje itp... Ja mam zawód potem zrobiłam średnie Maturę teraz będę zdawać i dalej nie chce wcale nigdzie iść bo nie potrzebne mi to mam własną firmę mój facet robi teraz doktora i tez szczerze mówiąc robi to z nudów więc jak tak bardzo jesteś uparta na to wykształcenie to jedno z nas ma dość dobre ja wolę kasę zarabiać bo świadectwo mi bytu nie zapewni... Dla mojego faceta jego świadectwo tez do niczego nie potrzebne bo co ma pedagogika do handlu Autami... Więc jak jesteś taka doświadczona i uczona to powinnaś się puknąć w ten zarozumiały móżdżek i trzymać język za zębami a nie pieprzyć 3 po 3. Myślę że w wieku 21 lat mając mieszkanie auto Kochającego Faceta mam prawo na szczęście i dziecko ponieważ mam w planach mieć i trójkę więc nie zamierzam próżnować Kochana z mym Facetem czy to się Tobie podoba czy nie :) AAa i Pani uczona weź idź i zajmij się czymś innym a nie Ciężarnym kobietą podnosisz ciśnienie... i NARTY Z FORUM :)