Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden on24

jestem gejem. Jak jej powiedziec?

Polecane posty

Gość taki jeden on24

Związek z nią to był ostatni akt desperacji, obrona przed tym kim naprawdę jestem. Nikt nie wie co czuje homoseksualista... który za wszelką cenę nie chce nim być. 1. Nie wytrzymam dłużej 2. Poznałem faceta... Nie spałem z nią. Powiedzcie czy powiedzieć prawdę czy lepiej coś wymyślić?> Proszę o poważne opinie jeżeli chcecie mnie obrazić nazwac dnem lub coś w tym stylu to nie musicie, właśnie tak się czuje. A Wasze komentarze świadczą tylko i wyłącznie o Was. Jest mi naprawdę cięzko

Gość taki jeden on24
Wiem ,że ona jest bardzo zakochana ale nie jesteśmy długo 3 miesiące

Gość Wiedenka
Przykre, nie mówie nawet o niej.. jakos to przeciez zniesie ale twoje zycie bedzie trudne. Hiv, aids, ciagle zagrozenia, napietnowanie, krytyka...

Gość taki jeden on24
Wiem, że będzie ciężko. Sam sobie już ze sobą nie radzę naprawdę nie chcę...

Musisz powiedzieć. I tak by się kiedyś wydało, przynajmniej jak zrobisz to teraz to będzie mogła ułożyć sobie życie na nowo a tak jak byś to ciągnął kilka lat to wtedy już by było beznadziejnie...

Gość taki jeden on24
Kończe ten związek. Tylko nie wiem czy powiedziec prawdę czy np "to nie to" , "mam inną" no nie wiem...

Gość from n
taki jeden on24 a mieszkasz a Polsce? :O

Gość Mmmagda 31
nie mów "mam inną", ale myśle, że na prawdę ona nie jest gotowa - jest w twoim wieku/młodsza? sądzę, że prawda też by ją zraniła, mogłąby poczuć się niekobieco - rozumiesz, co mam na myśli? powiedz jej, że poczułęś, że to nie jest TO. przecież to się często zdarza. porozmawiajcie. i uszanuj jej decyzję - jak będzie chciała pozostać w kontakcie, to kumplujcie się, ale nie dawaj jej nadziei np. przypadkowymi gestami, że to się uda "na nowo". jak nie będzie chciała Ciebie znać, to też to uszanuj. powodzenia

tak to jest jak związek jest z desperacji;) i nieważne czy jesteś gejem czy nie

Gość normalnie powiedz
i tak dla niej mniejsza przykrośc, niz gdybys powiedzia,ze masz inna. To bywa, wiec zrozumie. Mpowi sie trudno i tyle.

Gość kkkdkdk
Nie mów prawdy, bo będzie o tym zaraz wiedzieć cała wieś i okolica (albo całe miasto). I nie mów, że masz inną. Powiedz, że nie pasujecie do siebie, albo cokolwiek innego bez znaczenia. Byle zdecydowanie, żeby to się nie ciągnęło.

Gość taki jeden on24
W Norewgii..

Gość kasinka...
3 miesiace to troche za malo, by znac druga osobe. Nie wiesz jak zareaguje... Moze sie mscic i zawiadomic Twoich rodzicow, znajomych o Twojej orientacji? Jesli i tak chcesz sie ujawnic, to w sumie duzo nie zaryzykujesz, ale jesli nie...

Gość proRzad
I nie jestes dnem :)

Gość kasinka...
nie ma sensu bys zmuszal sie do bycia heteroseksualnym lepiej przez chwile byc powodem cierpienia owej dziewczyny, niz zniszczyc jej zycie zeniac sie z nia...

Gość Znawcataktoja
Powiedx jej w prost że walisz się w oko z chłopcami

Gość taki jeden on24
taki jeden on24 W Norewgii.. - podszyw. Mieszkam w PL

Gość kasinka...
...a poza tym orientacji sie nie wybiera, wiec nie masz powodu, by czuc sie winnym, ze akurat mezczyzni, nie kobiety Cie pociagaja...

Gość taki jeden on24
kasinka nikt nie może się dowiedzieć o tym... mama by chyba dostała zawału jest nauczycielką w ogóle masakra. Wyrywam już sobie włosy z głowy... wiecie ile bym dał żeby być "normalny". nie wiem dlaczego ja. Znajomość z mężczyzną narazie jest internetowa widieliśmy się 2 razy dopóki nie zakończę związku z nią do niczego nie dojdzie i tak się boję, mam obiekcje, bariery, coś we mnie chce a coś we mnie nie chce tego co właśnie się zaczęło...

Gość kasinka...
a probowales szukac kontaktu do psychologa znajacego srodowisko? Wiem, ze istnieja takowi. Pomogliby Tobie zrozumiec samego siebie...jak uwazasz?

Gość taki jeden on24
Przejebane jest to życie jednym słowem. Gdyby ktoś się dowiedział znajomi pewnie by się odwrócili nie wiem jak ci najbliźsi ale kto nie miał styczności z takimi osobami, nie wie co taką osobą kieruje, nie ma pojęcia o homoseksualiźmie łatwo ocenia, krytykuje i uznaje taką osobę za śmiecia aż nie chce mi się pisać wiecie jak jest... i szkkoda mi tej dziewczyny. Nie wiem po co to zrobiłem czuję się teraz jakbym się "nią zabawił'' i nic mi to nie dało, nie pomogło, nie ulżyło mi wręcz przeciwnie

Gość taki jeden on24
a probowales szukac kontaktu do psychologa znajacego srodowisko? Wiem, ze istnieja takowi. Pomogliby Tobie zrozumiec samego siebie...jak uwazasz? - tak skontaktowałem się 5 lat temu i umowiłem na wizytę prywatną, w domu. Nie poszedłem.... od tamtej pory nic

Gość kasinka...
spokojnie, nie jestes nikim gorszym. A byc moze i Twoi znajomi w wiekszosci zareagowaliby pozytywnie. Ale rozumiem, ze poki co, nie masz ochoty na zadne coming aut'y...

wysłałam smsa no wośp Wyślij SMS na numer 75 565 o treści: serce Numer jest aktywny w dniach 12.01.2013 r.- 14.01.2013 r. koszt wysłania jednej wiadomości SMS wynosi brutto 6,15 PLN

Gość taki jeden on24
Ale nikt by po mnie tego nie powiedział, tego nie widać. Każdy daje się nabrać... albo jestem dobrym aktorem albo jestem aż tak zablokowany, boję się np usiąść byt blisko kumpla żeby sobie czegoś nie pomyślał... cały czas się pilnuję, uważam na słowa. Na wygląd. A w środku wszystko się gotuje...

Gość kasinka...
chlopaku....zacznij od kontaktow internetowych, telefonicznych. Tak na pewno bedzie Ci latwiej. A moze forum tematycznego poszukasz? Tam znajdziesz podobne osoby do siebie...

Gość fweserwe
Nie przyznawaj się jej ze jesteś gejem. Najlepiej to ukryć przed wszystkimi. To, ze masz pociąg do facetów nie usprawiedliwia jeszcze żebyś miał sie z którymś z nich wiązać.

Gość gleedys
Skoro nikt nie moze dowiedziec sie prawdy to jej rowniez nie mów prawdy. Znajdz jakis powod do zerwania....nie ma sensu ciagnac tego dluzej.U mnie w miescie ostatnio wszyscy mlodzi sa gejami....tzn coraz wiecej sie ujawnia

Gość taki jeden on24
nie, nigdy...