Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laurrraaaaa

Romans w pracy kiepski pomysł ???

Polecane posty

Gość Laurrraaaaa

Pracuje w tej firmie półtora roku ale jest coraz gorzej od początku szef mnie podrywał ale nie zwracałam na to uwagi robiłam swoje, on sobie znalazł inną i dał mi troche spokoju, ale jakieś 2 mis temu znowu zaczął i to tak natrętnie, jest na tyle podły że potrafi mi włożyć rękę w majtki i to na siłę, jakieś 3 tyg temu nagrałam go miałam dość, 2 tyg temu zawołał mnie i znowu zaczął mnie obmacywać więc powiedziałam że go nagrałam i jak nie przestanie to to zgłoszę wpadł w szał wyrzucił mnie ze swojego biura, na drugi dzień wtargnął do mojego mieszkania z jakimś kolegą rozpieprzył mi mieszkanie poniszczył rzeczy i znalazł to nagranie nie miałam kopi, a teraz jest taki okropny, boże wyżywa się na mnie obmacuje przy każdym spotkaniu, powiedziałam mu że nie chcę mieć z nim nic do czynienia ale on powiedział że dopóki mnie nie przeleci nie da mi spokoju, sama się już zastanawiam nad tym czy tego nie zrobić nie mogę już znieść tego poniżania , nie wiem jak to zrobie może wreszcie da mi spokój prosze o jakieś rady

Gość siwetny pomysł
wiesz

Gość Laurrraaaaa
wiem że to też jest kiepski pomysł ale ja już nie wiem co mam robić

Gość A taka inna
Tylko sie z nim nie przespij bo potem i tak cie wyrzuci a ty bedziesz sie czuc jak dziwka

Gość odłamek bomby po nalotach
nagrywaj go caly czas mobbing w pracy jest karalny

molestowanie seksualne zresztą też ty jesteś podwladna on jest szefem on ma obowiazek znać przepisy ty - tylko na tyle na ile cie wyszkoli

male kamerki mozesz kupic na allegro - schowasz taka w kacie pokoju ona np nagrywa 3h filmiku i zwracasz sie z tym do odpowiednich sluzb - urzad pracy badz policja

nie urzad pracy lylko panstwowa inspekcja pracy

Gość GretaBarboo
przecież to prowo, noż ludzie :o

Gość Laurrraaaaa
wiem że być może to brzmi jak prowokacja ale nie jest niestety, i co mam powiedzieć jak pójdę na policję jak już nie mam dowodów ?